Gaatje in voering van Skechers: hoe komt dit en wat kun je hier tegen doen?

Gaatje in voering skechers

Iedereen kent het merk Skechers wel. Skechers is de laatste jaren gegroeid tot één van de grootste sportmerken dat er is. In Amerika is Skechers zelfs het grootste merk van dit moment.

Met name de laatste jaren groeit het merk Skechers ontzettend in de sneakers dat ze verkopen. De bekende UNO modellen zijn in talloze kleuren verkrijgbaar. Maar zijn ze ook echt goed voor je voeten? En is iedereen hier tevreden over? In dit artikel ga ik je meer vertellen over gaatjes in de voering van Skechers schoenen.

Zijn Skechers goed voor je voeten?

Skechers is met name zacht en soepel. Je trekt de sneakers aan en je loopt hier direct op weg. Heerlijk comfortbal en zacht. De zachtheid en demping is heel comfortabel, maar hierdoor verliest het ook een stukje stevigheid. Skechers zou ik zelf alleen adviseren voor een paar uurtjes per dag, of als sneaker voor erbij. Natuurlijk wanneer je ‘makkelijke’ voeten hebt, kan je hier prima dagelijks mee lopen.

Gaatje in de voering van je Skechers schoenen

Het is natuurlijk heel vervelend als je favorieten paar schoenen kapot zijn gegaan. Helaas is dit een veel voorkomend probleem bij de Skechers schoenen. Je draagt de schoenen een week, een maand of een half jaar en opeens ontdek je dat er wat gaatjes in de voering zitten. Helaas kan dit gebeuren. Dit gebeurd meestal door een te kleine schoenmaat of wanneer je langs iets scherps bent gelopen. Denk hierbij aan een gaspedaal waar je tegen aan stoot of een tegel.

Hoe komt het dat er een gaatje in de voering zit van mijn schoenen?

Dit heeft te maken met het materiaal dat gebruikt wordt. Skechers gebruikt een synthetische voering met een memory voetbed. Dit is kunststof. De combinatie van wrijving en transpiratie (dat elke voet heeft) zorgt al snel voor een klein gaatje in een kunststof voering. Over het algemeen ontstaan dit soort gaatjes in de voering als eerste bij de hiel. Een hielvoering die kapot gaat is een veel voorkomend probleem bij sneakermerken vanwege de stof die gebruikt word en de wrijving bij de hiel.

Kan ik het gaatje in de voering laten maken?

Het is afhankelijk van het gaatje in de voering van de schoenen of je dit kunt herstellen. In veel gevallen kan je dit laten lijmen of stikken, maar dan moet het gaatje niet te groot zijn.

Wanneer het gaatje bij de hiel zit, kan dit wel. Laat er dan bij de schoenmaker een leren hielvoering in plaatsen. Doordat je meteen leer gebruikt voorkom je dat het nog eens gebeurd.

Valt deze klacht of probleem onder garantie bij Skechers?

Dit ligt er aan waar het gaatje zit, hoe het gaatje er gekomen is en hoe lang je de schoenen al hebt. Natuurlijk is het garantie als je de schoenen net een weekje draagt, maar draag je de schoenen al een paar maanden, dan valt het meestal niet onder garantie.

Wat kun je verwachten van Skechers schoenen?

Skechers zijn schoenen die in eerste instantie meteen lekker zitten. Dit komt omdat ze zacht en soepel zijn. De kwaliteit en prijsverhouding van Skechers is goed. Je krijgt een lekker zittende schoen waar je een goed stukje op kunt lopen. Wel kan je verwachten dat je Skechers schoenen na één tot twee seizoenen op zijn. Je doet dus ongeveer een half jaar tot jaar maximaal met je schoenen.

Andere bekeken ook:

Total
0
Shares
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts