Skechers in de wasmachine: wel of niet goed?

Skechers in de wasmachine

De reclame op televisie heb je vast wel gezien. Er word nu groot reclame gemaakt door het merk Skechers dat de Arch fit modellen in de wasmachine kunnen. Maar is dit wel zo? En kunnen schoenen hier ook echt tegen? In dit artikel vertel je of Skechers in de wasmachine wel of juist geen goed idee is.

Van wat zijn de Skechers schoenen gemaakt?

De meeste Skechers zijn gemaakt van synthetische materialen, nylon en gaas. De loopzool is gemaakt van PU rubber. Dit zorgt voor een slijtvaste onderlaag, waardoor je lekker veel grip hebt. De zool zelf is heerlijk zacht gemaakt met heel wat demping. Hierdoor voelt het alsof je op wolkjes loopt.

Wanneer het gaat of Skechers in de wasmachine kunnen, dan is het belangrijk om goed te kijken naar het type schoen en van welk materiaal deze schoen gemaakt is. Is een Skecher van suède gemaakt, dan kan dit niet. In een eerder geschreven artikel vertel ik meer over schoenen in de wasmachine.

Skechers memory foam voor dames, heren en kinderen

Heerlijk zacht en licht aan de voeten, dat zijn de Skechers allemaal. Maar wist je dat vrijwel ieder model ook memory foam heeft? Bijna ieder model dat Skechers voor dames, heren en kinderen maakt, is voorzien van een momory foam voetbed. Dit zorgt voor extra demping en comfort.

Krijg je in Skechers zweetvoeten?

Helaas kan dit voorkomen. Dit heeft te maken met de synthetische/kunststof materialen die gebruikt worden. Wanneer je synthetisch met bijvoorbeeld leer vergelijkt, dan krijg je bij synthetische schoenen een stuk sneller zweetvoeten. Als je last hebt van zweetvoeten dan is dit de oplossing! Gebruik het eens in de week en het verschil is aanzienlijk.

Uiteraard is dit wel afhankelijk per persoon. Iedereen voet is anders en ook de transpiratie van de mensen verschilt.

Kunnen Skechers in de wasmachine?

Ja en nee. Niet iedere Skechers kan in de wasmachine. Maar gelukkig zijn er ook zeker modellen die dit wel kunnen. Wat je nu veel op de reclame ziet, zijn de Arch fit modellen. Deze Skechers kunnen wel in de wasmachine.

Als een schoen van Skecher in de wasmachine kan, dan word dit apart aangegeven. Je kunt dit terug vinden op het kaartje aan de schoenen, op de schoenendoos of in de label van de schoen. Wil je liever je Skechers op een andere manier schoonmaken? Dan is dit ook een goede optie!

Skechers Arch Fit

Kunnen Skechers UNO in de wasmachine?

Skechers UNO kunnen niet in de wasmachine. Dit heeft te maken met de zool en het bovenmateriaal dat gebruikt word. Uiteraard kan je het proberen, maar het risico loop je dat de loopzool los laat. Ook is het mogelijk dat de versteviging in de hiel niet op de juiste plek blijft zitten.

Skechers UNO

Op hoeveel graden Skechers wassen?

Het is verstandig om je Skechers niet te warm te wassen. Was je Skechers daarom op 30 graden en doe een kort programma.

Total
0
Shares
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts