Slippers met voetbed, dit zijn ze!

Wil jij een comfortabele slipper? Dan zit je hier goed! Na het lezen van dit artikel weet jij welke slippers met voetbed goed voor jou zijn.
Goede slippers met voetbed

Zeker nu het mooiere weer aanbreekt wil je toch niets liever dan dat de temperatuur ook omhoog gaat. Bij betere temperaturen en een lekker zonnetje hoort natuurlijk een leuke sneaker of slipper. Het kopen van goede sneakers is een stuk makkelijker dan het kopen van slippers met een voetbed. De meeste slippers zijn namelijk té plat en geven niet de juiste ondersteuning die de meeste mensen wel nodig hebben. Na het lezen van dit artikel weet je precies waar je moet zijn om goede slippers met een voetbed te kopen.

Welke slippers lopen lekker?

Slippers met voetbed bij Allesoverschoenen.nl
Bekijk aanbod: Birkenstock

Er zijn heel wat slippers te verkrijgen. Maar welke zijn nou echt goed voor je en lopen lekker? Als ik het heb over een goede slipper waar je een eindje op moet kunnen lopen, dan heb ik het over slippers met voetbed. Een goed voetbed zorgt voor de juiste ondersteuning dat nodig is. Voor jou een aantal kenmerken van slippers waar je lekker op kunt lopen.

  • Ondersteunend voetbed: Een goede slippers heeft een voetbed. Een voetbed met de juiste ondersteuning die de holte van de voet ondersteund.
  • Hakhoogte: Een goede slipper heeft een kleine hakverhoging.
  • Demping: Demping is fijn voor de voeten. Een goede slipper met voetbed heeft dit.

Een aantal goede merken die slippers in het assortiment hebben, waar jij lekker op kunt lopen zijn:

Om extra lekker te lopen kun je ook dit eens proberen. Bij mij werkte het zeker! Helaas is het niet voor iedere slipper geschikt, let daar dus wel op bij het kopen van slippers met voetbed.

Voordelen van goede slippers met voetbed.

FitFlop slippers met voetbed
Bekijk aanbod: FitFlop slippers

Wat veel mensen niet weten is dat er in de zomer maanden en na de zomerperiode meer voetklachten zijn dan in de winter maanden. Dit komt omdat de meeste slippers te plat zijn en niet het comfort bieden dat nodig is. Na een langere periode op mindere goede slippers te lopen, ontstaan er vaak voetklachten. Een veel voorkomende voetklacht is hielspoor. De grote voordelen van slippers met voetbed zet ik voor jou op een rij:

  • Met een goede slipper voorkom je voetklachten.
  • Zorgt voor een betere houding.
  • Verminderd pijn aan de voeten, knieën en rug.
  • Biedt de juiste ondersteuning die nodig is voor iedere voet.
  • Minder snel vermoeiende voeten.

Slippers met voetbed.

Comfort inlegzool met voetbed bij Allesoverschoenen.nl
Bekijk aanbod: Inlegzool met voetbed

Zoals je net gelezen hebt, zijn er heel wat voordelen aan slippers met voetbed. Ook heb ik al een aantal merken genoemd die een ruim assortiment aan goede slippers in het assortiment hebben. Mijn eigen ervaring met goede slippers die een fijn voetbed hebben zijn de FitFlop slippers en Xsensible slippers. Mijn advies zou dan ook zijn om één of allebei deze slippers uit te proberen. De FitFlop slippers zijn net wat zachter maar de Xsensible slippers hebben weer een fijne afwikkeling. Ideaal voor heel wat voetklachten of om gewoon lekkere stukken op te lopen.

Voorheen waren de comfortabele slippers nooit heel hip. Gelukkig kan je nu ook bij de comfortmerken leuke hippe slippers met goed voetbed kopen. Wees dus niet bang om eens een kijkje te nemen bij één van de boven genoemde merken!

Wat zijn comfortabele slippers?

Eigenlijk zijn dit de slippers die ik net benoemde. Een slippers met de juiste ondersteuning en demping zorgt voor een betere houding, waardoor je ook minder snel voet problemen krijgt. Ook houdt je het op dit soort slippers veel langer vol dan op ‘gewone’ slippers.

In een eerder geschreven blog: ‘Welke slippers bij rugklachten‘ vertel ik je alles over goede slippers voor je rug en nog veel meer!

Goede slippers met voetbed  2023

Ook in het jaar 2023 belooft het weer een mooi seizoen te worden met flinke vernieuwingen als het gaat om goede slippers met voetbed. Met name bij de eerder genoemde merken zie je mooie vernieuwingen en met name, veel kleur! Zo kan je goede slippers scoren die toch hip zijn! De kleuren van het zomer seizoen 2023 zijn: groen, lila, beige tinten, wit, oranje en geel en ook rood speelt bij de schoenen een opvallende rol.

Total
0
Shares
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts
Wat is dry-x

Alles over: dry-x

De razend populaire Xsensible stretchwalker schoenen zijn er ook in een wandelschoen uitvoering met dry-x. Maar wat is dry-x nu eigenlijk?
Lees meer