Veters in schoenen doen

Veter strikken kan op verschillende manieren. In het artikel: ‘veters in schoenen doen’, geef ik je alle tips die nodig zijn!
Veters in schoenen doen

Als je een nieuw paar schoenen gekocht hebt, zitten de veters netjes en mooi in je schoenen. Maar zodra je ze hebt gewassen of als ze kapot gegaan zijn, word het een ander verhaal. In dit artikel: ‘Veters in schoenen doen’ vertel ik je alles over het leren veter strikken en hoe je de veters het beste in je schoenen kunt doen.

Veters in schoenen doen, zo doe je dat!

Veters in schoenen doen-gekruist

Er zijn heel wat manieren hoe jij je veters kunt strikken. Het lijkt vaak ingewikkelder dan het is, gelukkig valt dit reuze mee. Als je goed de stappen volgt, is het ook voor jouw een eitje.

We beginnen met de ‘normale’ manier van veter strikken. In een eerder geschreven artikel: ‘Veter strikken doe je zo!‘ leg ik je dit stap voor stap uit, zodat je de basis goed beheerst.

In het kort een stappenplan van het leren veter strikken:

 • Je pakt de veters vast met twee handen
 • Leg de veters over elkaar heen
 • Haal een veter onder de andere veter door
 • Trek de veter aan en maak zo een platte knoop
 • Maak een lusje met de rechter veter
 • Leg de andere veter ( links ) over de lus heen
 • Trek de andere veters ( links ) onder de lus door
 • Pak de linker lus vast met de rechterhand
 • Trek de beide lussen aan

Verschillende manieren veter strikken

Je bent natuurlijk super blij met je nieuwe paar sneakers die je gekocht hebt, maar hoe cool zou het zijn om ze nog unieke touch te kunnen geven. Dit kan gemakkelijk met de verschillende manieren van veter strikken. Ik ga je een aantal te gekke manieren vertellen hoe jij veters in schoenen kunt doen.

 • Veters in schoenen doen, gekruist
 • Het strikken van veters in rechte banen

Dit zijn de meest voorkomende manieren van veters strikken.

Veters in schoenen doen, gekruist

Als je een paar nieuwe sneakers gekocht hebt, zitten de veters altijd netjes gekruist in. Dit is de manier hoe je dit het beste kunt doen.

Ook komt in het filmpje voor hoe je dit het beste kunt doen met rechte banen. Zo geef je een zakelijke touch aan jouw paar sneakers.

Veters schoonmaken

Alle kleuren veters bij Allesoverschoenen.nl
Bekijk aanbod: Veters

Er zijn verschillende manieren om je veters schoon te maken. Sommige doen de veters in de wasmachine, maar dit vind ik zelf niet heel erg fijn voor mijn wasmachine. Als ik zelf een paar veters ga wassen, doe ik de veters altijd in een bakje met water en bleekmiddel. Laat de veters even lekker weken, zodat het bleekmiddel er voor kan zorgen dat de veters goed schoon worden.

Wrijf een klein beetje met je vingers over de veters heen, zodat ook de hardnekkige vlekken eruit gaan. Is dit niet gelukt? Dan zit er niks anders op dan nieuwe veters te kopen. Hier kun je alle veters in verschillende soorten en maten vinden!

Total
0
Shares
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts