Over ons

Het was 2004 toen ik voor het eerst in de wereld van schoenen stapte. Een sportwinkel in het dorp waar ik opgegroeid ben. Vanaf dat moment wist ik het: schoenen zijn mijn passie. De afgelopen 18 jaar heb ik mezelf dan ook flink verdiept in de schoenenbranche.

Na de periode in de sportwinkel besloot ik dat het tijd was voor wat anders: schoenen en sneakers. Ik was benieuwd hoe deze niche zich binnen de categorie schoenen ontwikkelde. Ik leerde alles over merken als Nike en Adidas, maar ook merken als Durea en Floris van Bommel en diens modellen.   

Om mijn kennis over schoenen compleet te maken startte ik in 2014 bij een winkel in schoenen en wandelschoenen. Deze winkel hechtte veel aandacht aan ergonomie en podologie, waardoor ik ook kennis maakte met de medische kant. Dit deed mij besluiten om ook extra opleidingen te doen en inmiddels ben ik afgestudeerd als Gezond lopen adviseur. In mijn ogen had ik nu goed geproefd van alle hoeken in de schoenenwereld. 

In 2017 werd mijn droom werkelijkheid: een eigen schoenenwinkel! Zelf schoenen inkopen, de laatste trends volgen en klanten op de winkelvoer op de beste wijze adviseren. Tot op de dag van vandaag ben ik eigenaar van deze winkel en heb ik in 2020 besloten om mijn kennis ook online te verspreiden: welkom op Allesoverschoenen.nl. 

Allesoverschoenen.nl is opgericht om mensen online te adviseren voor het beste schoeisel. Ik weet als geen ander hoe belangrijk het is om op de juiste wijze geadviseerd te worden: vandaar ook onze slogan ”Stap voor stap advies”. Ik neem je aan de hand mee en vertel je van A tot Z wat je moet weten voor je overgaat tot aankoop. 

En ja: online is dat een flinke uitdaging. Waar ik normaalgesproken iemand in de ogen kan kijken, de juiste maat kan aanmeten en men daadwerkelijk kan zien lopen, moet ik het nu doen op tast en afstand. Dat neemt niet weg dat dit mogelijk is, mits je weet waar je over schrijft. En als ik het zelf mag zeggen, weet ik na ruim 15 jaar ervaring in diverse specialismen in de schoenenbranche erg goed wat men nodig heeft! 

Maar, ik niet alleen! Allesoverschoenen.nl bestaat uit een teem enthousiastelingen die dagelijks met schoenen in de weer zijn. Bekijk onze toppers hieronder. 

Wil je ook een bijdrage leveren aan Allesoverschoenen.nl? Neem contact met mij op! Hoe meer schoenen… eh… zielen, hoe meer vreugd! 🙂

Team

Roy

Monique

May