Feestje? Gouden heren schoenen vind je hier.

Ga jij voor goud?! In deze schoenenblog lees je alles dat je moet weten over gouden heren schoenen. Scoor ze hier!
Gouden heren schoenen

Heb jij binnenkort een feestje, partijtje of ga je naar carnaval? Dan kunnen een paar gouden heren schoenen niet ontbreken! Helaas door alle beperkingen van tegenwoordig zijn er een stuk minder feestjes dan voorheen. Maar als je wel naar een feestje gaat, dan moet je ook goed uitpakken. Ik ga je hier alles vertellen over gouden heren schoenen!

Wat voor gouden heren schoenen zijn er verkrijgbaar?

Gouden heren schoenen carnavalDe gene die een thema feestje heeft of naar de carnaval gaat, gaat meestal voor een paar geklede gouden heren schoenen. Met geklede heren schoenen bedoel ik de punt schoenen.

Is goud gewoon jouw kleur en wil je het voor dagelijks gebruik gaan dragen? Dan zou je voor een paar gouden heren sneakers kunnen gaan. Bijvoorbeeld de Nike Airmax in het goud. Een sneaker die altijd tof blijft en helemaal in het goud.

Waar kan ik gouden heren schoenen kopen?

Helaas vind je gouden schoenen niet in iedere ‘gewone’ schoenenwinkel. Het is best specifiek en daardoor niet altijd heel goed te vinden. Wanneer je een beetje keuze wilt, dan kom je toch op het internet uit. Een aantal winkels zet ik voor jou op een rij waar je direct een paar gouden heren schoenen kunt kopen.

Wanneer je een kijkje neemt bij één van deze webwinkels, dan kun je geheid slagen voor een paar mooie gouden heren schoenen.

Wil je meer weten over gouden schoenen?

Natuurlijk zijn er niet alleen gouden heren schoenen te vinden. Je vind ook een ruim aanbod aan gouden dames schoenen of gouden baby en kinderschoenen.

gouden kinderschoenen met lichtjesIn een eerdere blog: Gouden schoenen met hak, heb ik alles verteld over gouden dames schoenen. Je leest daar alles over verschillende gouden hakken en waar je dit het beste kunt kopen. Je wilt er natuurlijk wel gematcht bijlopen samen met je vrouw.

Wil je het helemaal af maken? En je gezin compleet maken? Dan kun je dit niet afslaan. Je kunt namelijk zelfs gouden babyschoentjes kopen, of een paar gouden kinderschoenen. Een goud gezinnetje, hoe leuk!

Vind je een paar gouden kinderschoenen misschien net iets te veel van het goede, dan zijn misschien kinderschoenen met lichtjes wel iets. De lampjes kun je vaak met een knopje uit en aan zetten. Hierdoor heb je gewoon een leuke kinderschoen en voor af en toe de lampjes in de schoenen verwerkt.

Wat zijn de prijzen van gouden schoenen?

Gelukkig zijn ze niet van echt goud! Het valt namelijk best mee. Omdat de schoenen vaak voor een feestjes of een bepaalde gelegenheid gebruikt worden zijn ze voor redelijk prijzen al te koop. Je kunt een paar goedkope gouden heren schoenen al kopen voor een prijs van €44.95 bij Carnavalsland.nl.

Wil je gaan voor een meer dagelijkse fashion sneaker? Dan kunnen de prijzen van een paar gouden schoenen oplopen tot de €189,95. Uiteraard is er in iedere prijscategorie wel een geschikte gouden schoen te vinden!

Total
9
Shares
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts