Nieuwe schoenen trend zomer 2022 (dames/heren)

Ben jij ook zo benieuwd? Na het lezen van dit artikel weet je precies wat de nieuwe schoenen trend zomer 2022 is voor dames en heren!
Nieuwe schoenen trend zomer 2022

Kan jij ook niet wachten op het lekkere weer en de daarbij nieuwe trends van de zomer 2022? Ik heb er zin in! Nu het zonnetje steeds meer gaat schijnen, ben ik mijzelf al flink aan het oriƫnteren. In dit artikel vertel ik je alles wat je kunt verwachten in de schoenenwinkels en online. Ik heb voor jouw een top5 met nieuwe schoenen trend zomer 2022 gemaakt!

Over het algemeen blijft een schoenen trend ongeveer 7 jaar en word dit daarna langzaam vervangen voor een nieuwe trend. Ook zie je dat een trend na een X aantal jaar vaak weer terug komt. Hierdoor zie je schoenen die ‘vroeger’ in waren, nu bijvoorbeeld weer langzaam een opmars maken. In een eerder geschreven blog: ‘Hoe ontstaat een mode trend‘ vertel ik je hier meer over.

Top 5 schoenen trend zomer 2022

In het jaar 2021 zag je met name sneakers, sneakers en nog eens sneakers. Heel comfy en ook nog eens leuk. Een sneaker kan je tegenwoordig onder elke outfit dragen. Ik verklap alvast dat je de sneaker blijft zien in de schoenen trend zomer 2022. Maar ook zit er een nieuw item tussen die een flinke opmars gaat maken. Bekijk de Top 5 schoenen trend zomer 2022 om erachter te komen!

#01 Witte sneaker 2022

#01 witte sneaker - schoenen trend zomer 2022
Bekijk aanbod: Witte sneakers 2022

Een witte sneaker kan altijd! Onder elke outfit kan een witte sneaker. Ook in het zomer seizoen 2022 blijft dit ver uit de nummer Ć©Ć©n! Ondanks dat je de witte sneaker de laatste jaren al hebt gezien verwacht ik dat dit ook de komende jaren nog steeds blijvend is.

Het schoon houden van witte sneakers kan lastig zijn, in een eerder geschreven blog: ‘Hoe krijg ik mijn schoenzool weer wit‘ geef ik je de tips die nodig zijn. Ook dit kan helpen bij het schoonmaken van je favorieten witte sneakers! 

#02 Sneakers dikke zolen 2022

Dit zag je vorig jaar ook al, sneakers met een dikkere zool. In het voorjaar 2022/zomer 2022 ga je de sneaker met een hogere zool ook weer veel zien. Met name veel naturel tinten en de kleur zalm komt nu regelmatig voor. Ook zie je dit in de kleding veel terug komen. Zo kun je dit mooi combineren. Bekijk het hier eens.

# 03 Loafers zomer 2022

Trend - Loafer zomer 2022
Bekijk aanbod: Loafers 2022

De grote verrassing van de lijst, schoenen trens zomer 2022: Loafers. Dit zomer seizoen ga je opvallend veel loafers zien. Loafers, een ander woord voor instappers zie je in allerlei kleuren en maten. Met name loafers met een wat dikkere zool ga je veel in beige tinten zien. Door de wat dikkere zool blijft het een wat sportievere schoen wat je ook netter kunt dragen.

# 04 Boots zomer 2022

Heel opvallend! Ook in de zomer zie je heel wat lichte boots voorbij komen. Normaal gesproken zag je de hogere veterschoenen ‘boots’ alleen in de wintermaanden. Deze zomer blijf je ze ook zien! Wel zie je de boots met name in lichte kleuren. Denk hierbij aan offwhite of helemaal wit. Door de lichte kleuren hebben de boots toch nog een zomerse look! Daarnaast zitten ze heerlijk en zijn ze perfect voor bijvoorbeeld een festival!

#05 Geklede heren schoenen 2022

Na twee jaar pandemie zie je dat er ook steeds meer feestjes gehouden worden. Dit heeft ervoor gezorgd dat je nu ook langzaam steeds meer geklede heren schoenen gaat zien. Geklede heren schoenen zie je met name met veel printjes. Als je precies wilt weten wat voor nette heren schoenen de zomer trend 2022 is, bekijk dit dan hier.

Preview wintertrend 2022/2023

Alvast een kleine vooruitblik naar de winter toe. De meeste schoenen winkels zijn al volop aan het oriƫnteren en aan het inkopen voor de komende winter periode. Al duidelijk is dat je komende winter veel hoge veterschoenen ziet. Opvallend is dat de mode trend winter 2022/2023 heel licht qua kleur is. Zo zie je heel wat witte en offwhite kleuren voorbij komen.

Total
0
Shares
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts