Skechers Slip-ins (instappers)

Skechers Slip-ins dames-heren-kinderen

De laatste jaren is het merk Skechers wereldwijd enorm gegroeid. Het merk behoort zelfs tot de top 3 sport/sneaker merken van dit moment. De grote groei die het merk doormaakt komt niet zomaar uit de lucht vallen. Skechers blijft innoveren en heeft een doel voor ogen. Lekker lopen in comfortabele schoenen en dat voor een schappelijke prijs. In dit artikel ga ik jullie alles vertellen over een nieuwe Skechers instapper, namelijk Skechers Slip-ins!

Wat zijn Skechers Slip-ins?

Helemaal nieuw op de markt! Super tof en heel comfortabel. Skechers is het gelukt om het eerste merk te zijn waarbij je zonder handen een schoen in en uit kunt stappen.

Slip in staat voor ‘instappers’, maar dit zijn geen gewone instappers. Bij de Skechers Slip-ins modellen kan je in en uitstappen zonder dat je je handen hoeft te gebruiken.

De Skechers Slip-ins zijn voorzien van een uniek hielpaneel dat ervoor zorgt dat de instappers direct goed om de voeten aansluiten. Deze modellen zijn allemaal ontworpen met een Stretch Fit gebreid bovenwerk met een jersey-afwerking en een enkelkussen voor extra comfort. Natuurlijk zijn de Slip-ins ook voorzien van een dempende Skechers Air-Cooled memory foam binnenzool.

Dames Skechers Slip-ins

Helaas voor de mannen, maar de dames collectie is altijd het grootst. De verwachting is dat de dames Skechers Slip-ins gelanceerd worden medio februari 2023. Dit zullen de eerste Skechers instappers zijn waarbij je letterlijk je handen niet hoeft te gebruiken.

De dames Slip-ins zijn hoogstwaarschijnlijk in zes kleuren verkrijgbaar. Zodra hier meer duidelijkheid over komt wordt dit natuurlijk vermeld in ons artikel.

Heren Skechers Slip-ins

Met name in de zomermaanden zijn de heren Skechers Slip-ins ideaal om te dragen. Heerlijk luchtig en comfortabel aan de voeten. Daarnaast ook nog eens super makkelijk om in en uit te stappen. Door het unieke hiel-systeem sluit de instapper direct goed om de voeten. De Skechers Slip-ins komen medio Februari 2023 op de markt in Nederland.

Zijn er ook Skechers Slip-ins voor kinderen?

Ja, ook voor kinderen komen er Skechers kinder Slip-ins! Ideaal voor het snel aan en uit trekken. Geen gestoei meer met veters of klittenbanden. Het gevecht in de ochtend voordat de kinderen eindelijk de schoenen aan hebben en dan naar school kunnen is voorbij. Skechers Slip-ins zijn de oplossing! Het is nog niet duidelijk of er ook Slip-Ins zijn met lampjes, zoals de bekende Skechers lichtjes schoenen. Natuurlijk zijn de kinderschoenen wel kleurrijk zoals je van Skechers verwacht.

Wat is de prijs van dit soort Skechers?

Het unieke systeem zorgt ervoor dat de prijs net wat hoger ligt dan de ‘gewone’ instappers van het schoenenmerk Skechers. Hiervoor krijg je natuurlijk wel een stuk meer comfort en gemak terug. De gemiddelde prijs van de Slip-ins zijn voor volwassenen €94.95. Voor kinderen zal de gemiddelde prijs €64.95 zijn.

Total
0
Shares
Related Posts