Dr. Martens schoenen

Ben jij op zoek naar Dr. Martens schoenen? Je leest hier alles over Dr. Martens schoenen en het inlopen hiervan bij Allesoverschoenen.nl!
Dr.Martens veterboots

Het schoenenmerk Dr. Martens is misschien wel één van de meest bekende schoenen merken onder de jongeren als het gaat om veterboots. Oorspronkelijk is Dr.Martens niet alleen een filma die schoeisel maakt, maar ook kleding en accessoires. De hogere veterboot zag je de laatste jaren alleen in het najaar in het mode beeld. Inmiddels is dit helemaal veranderd! De bekende Dr.Martens modellen zie je nu het gehele jaar door. Zelfs nu er wat minder tot geen festivals geweest zijn, blijft dit een echte trend!

Dr. Martens schoenen

Het merk Dr. Martens is ontwikkeld door dr. Klaus Märtens uit Duitsland. In de begin jaren van het merk Dr. Martens werden de laarzen en schoenen met name onder de politie agenten, postbodes en fabrieksarbeiders erg populair. Dr.Martens veterboot bij AllesoverschoenenIn de jaren daarna werden de laarzen en schoenen ook veel gedragen onder de skinheads, punks en grungers. Inmiddels is hier niets meer van terug te zien. Met name onder de jeugd is het een ware must have! Je ziet Dr. Martens bij dames, heren en kinderen. Het merk Dr. Martens is een merk dat al ruim 60 jaar actief in de schoenen branche. Dr. Klaus Mártens was legerofficier in het Duitse leger, waar hij het idee bedacht om dit type schoenen en laarzen te ontwikkelen. Tijdens een verlof brak hij zijn enkel, waarna zijn legerkisten met een stugge harde zool niet comfortabel meer zaten. Hier moest een oplossing voor komen dacht hij! Hij ontwikkelde een comfortabele veterboot van mooie materialen.

Het inlopen van Dr. Martens schoenen

Voor de gene die Dr. Martens al jaren draagt, weet dat ze na het inlopen heerlijk en comfortabel zitten. Je hebt dan een stevige schoen aan de voeten die heerlijk zit. Voor mensen die ze nog niet eerder gehad hebben, kan het wel eens wat strakker of stugger aan de voeten aan voelen. Helemaal niet erg! Er zijn heel wat manieren om de Dr. Marten schoenen gemakkelijk in te lopen. Ik zet de tips voor het inlopen van Dr. Martens schoenen voor jou op een rij:

  1. Kies de juiste sokken. Dr. Martens heeft sokken in het assortiment, dat ervoor zorgt dat je meer bescherming bied. Double Docs sokken wel genoemd.
  2. Bewerk het leer. Wanneer je met je handen het leer van je schoenen masseert, stimuleert dit het effect van je voeten op het leer wanneer je de schoenen voor het eerst draagt.
  3. De wonder balsam! Dr. Martens heeft een balsam welke de schoenen verzachten, voeden en conditioneren, dit zal zeker van pas komen bij een nieuw paar.
  4. Rek het bovendeel uit. Het is goed om het bovenwerk van de laarzen te blijven bewerken wanneer je deze minder draagt. Je kunt de schoenen of laarzen vullen met iets in plaats van je voeten. Denk bijvoorbeeld aan kranten of een blikje.
  5. Een hiel grip. Vaak is de bovenkant van de hiel de plek die de meeste problemen geeft. Met de gemakkelijk in te brengen hier grips van Dr. Martens kan dit probleem goed worden aangepast, ze geven de achterkant van de voeten ademruimte.
  6. Geef jezelf een break! Het liefst draag jij je nieuwe Dr. Martens meteen de hele dag, maar dit raden we niet iedereen aan. Begin daarom met het dragen van de schoenen in huis.

Waar zijn Dr. Martens schoenen te koop?

Het merk Dr. Martens is selectief in de verkoop kanalen waar het zich presenteren en verkopen. Zo behoud het zijn kracht en vind je het schoenenmerk niet op iedere hoek van de straat. Je vind Dr. Martens schoenen alleen bij speciaal zaken en de betere schoenenwinkels. Over het algemeen zijn dit schoenen winkels die een hoger prijs segment bevatten.

Andere blogs: ‘ Floris van Bommel schoenen ‘ ‘ Xsensible stretchwalker schoenen

Bron vermelding: drmartens.com/nl

 

Total
1
Shares
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Posts