Schoenen trend winter 2022

Ieder seizoen komen er weer nieuwe items naar voren. Dit is de nieuwe schoenen trend winter 2022.
Schoenen trend winter 2022

Het nieuwe seizoen staat weer voor de boeg en dat betekent leuke nieuwe items in de winkels. Maar wat zijn eigenlijk de nieuwste trends? Welke kleuren zijn hot en wat ga je nou eigenlijk allemaal zien? In dit artikel vertel ik je wat je kunt verwachten in de kleding en schoenenbranche, en welke schoenen trend winter 2022 is!

Wat is een schoenen trend?

Een trend ontstaat door alles wat gebeurd in de maatschappij. Denk hierbij aan de pandemie, de oorlog en alle gebeurtenissen van dit moment. Alle gebeurtenissen in de maatschappij creëren een bepaald gevoel. Dit wordt door mode ontwerpers opgepakt en vertaald naar een bepaalde collectie. Een schoenen trend is dus eigenlijk het gevoel van een ontwerper dat hij of zei heeft gekregen door alle gebeurtenissen uit de maatschappij. Wil je hier meer over weten? Lees dan ook eens mijn blog: ‘Hoe ontstaat een mode trend?‘.

Wat zijn de nieuwe mode kleuren najaar 2022?

Wat sterk naar boven komt zijn de natuurlijke tinten. Denk hierbij aan lichte kleuren zoals beige en offwhite. Ook heeft de mode plaats gemaakt voor een paar opvallende kleuren. De kleuren geel en paars/lila springen hier duidelijk in uit.

Naast de opvallende kleuren zie je veel bruin tinten en zwart.

Veel voorkomende stijlen in bruin tinten dit najaar 2022.

Is de kleding trend hetzelfde als de schoenen trend winter 2022?

Ja. De mode trends worden op elkaar afgestemd. Zo zie je dat in de kleding en de schoenen ongeveer dezelfde kleuren naar voren komen. Je wilt natuurlijk wel je nieuwe schoenen bij een leuk setje kunnen combineren.

Wat is de schoenen trend winter 2022?

Zoals ik eerder vertelde zie je veel bruin tinten en springen de kleuren geel en paars er duidelijk uit. Ook ga je opvallend veel veterboots zien in wit en offwhite. Ondanks dat de schoenen trend winter 2022 nog steeds sportief is, zie je wel meer geklede loafers en laarsjes naar voren komen.

Schoenen trend 2022 dames

Het nieuwe seizoen staat voor de boeg en dat betekent nieuwe schoenen, nieuwe stijlen en andere kleuren. Wat ga je komende winter 2022 veel zien voor de dames mode? Het worden veel loafers, sneakers, stoere veterboots en veel dikke zolen. Ook zie je voorzichtig wat meer langere laarzen in bruine kleuren.

Diverse stijlen die je in de winter 2022 veel gaat zien.

Schoenen trend 2022 heren

In tegenstelling tot de dames mode is de heren schoenen collectie nog wat meer behouden. Wel zie je een stuk meer geklede schoenen naar voren komen. De tijd met alleen maar sneakers is voorbij. Wel heeft het sportieve gedeelte nog de overhand. De schoenen trend 2022 voor heren zijn nog steeds de wat sportievere/stoere schoenen in zachte kleuren. Denk hierbij aan offwhite, groen, grijs en zwart.

Verschil schoenen trend winter 2021 vs schoenen trend 2022

Een groot verschil met de schoenen trend winter 2021 is dat er dit jaar langzaam wat meer kleur en printjes terug komen. Hoogstwaarschijnlijk mede door de pandemie, waren de schoenenmerken wat voorzichtiger met uitbundige printjes of kleuren. In de nieuwe schoenen trend winter 2022 is dit wel anders met de kleuren paars, geel, offwhite en verschillende bruin tinten.

Total
0
Shares
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts