Veter strikken doe je zo!

Wil jij leren veter strikken? In de basis of juist op een unieke manier? Check dan onze blog over Veter strikken doe je zo!
Veters strikken doe je zo!

Veter strikken kan je op heel veel manieren doen. Wil je leren veter strikken of wil je juist leuke manieren van veter strikken? In deze blog lees je alles over de basis ‘ veter strikken doe je zo ‘ maar ook leuke manieren van veter strikken voor de fun! Of juist om jouw nieuwe paar sneakers of veter schoenen een nieuwe look te geven. Er zijn heel veel manieren om jou schoenen te veteren. Degene die wij het leukste vinden hebben wij er voor jou tussen uit gehaald. We beginnen met het basis veteren, om zo gemakkelijk mogelijk jouw dochter of zoontje te leren veteren.

Veter strikken doe je zo!   ( voor beginners )

Wil je jouw zoontje of dochter voor het eerst leren veter strikken en is het tot nu toe toch lastiger dan je had verwacht om dit goed uit te kunnen leggen? Geen probleem! Wij van allesoverschoenen.nl helpen je graag verder. In een aantal stappen vertellen wij de basis hoe je dit het beste kunt doen. Daarnaast zie je in onze video hoe dit in zijn werk gaat!

  • Je pakt de veters vast met twee handen
  • Leg de veters over elkaar heen
  • Haal een veter onder de andere veter door
  • Trek de veter aan en maak zo een platte knoop
  • Maak een lusje met de rechter veter
  • Leg de andere veter ( links ) over de lus heen
  • Trek de andere veters ( links ) onder de lus door
  • Pak de linker lus vast met de rechterhand
  • Trek de beide lussen aan

Als het goed is gegaan, zou er nu een goede strik boven op je schoen moeten zitten. Bekijk hier de video om het nog eens goed in beeld te hebben.

Nu je weet hoe je goed kunt veter strikken gaan we over naar de meer ervaren veter strikkers.

Veter strikken doe je zo!  ( voor gevorderden )

Het blijft leuk. Je koopt een paar te gekke sneakers en wilt er je eigen unieke touch aan geven. Dit kan met name door een paar leuke gekleurde veters erin te doen en dan ook nog eens op een te gekke wijze dit strikken. Wij gaan een paar leuke strik mogelijkheden voor jou op een rijtje zetten!

Ben jij geholpen met het leren van te gekke manieren van veter strikken? Of wil je nog meer unieke manieren leren? Laat het ons dan gerust weten! Je kunt altijd contact met ons opnemen. Want, veter strikken doe je zo!

Total
1
Shares
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts