Nike: verschil tussen Air Force 1 en Air Force 1 ’07

Wil je alles weten over de Nike Air Force? Dit zijn de grote verschillen tussen Nike Air Force 1 en Air Force 1’07. Je leest het hier!
Alles over Nike Air Force 1 en Air Force 1.07 bij Allesoverschoenen.nl

Inmiddels heeft het iconische merk Nike al honderden modellen op de markt uitgebracht. De verschillen zijn soms klein, maar zeker aanwezig. En dit maakt juist elk model uniek. In deze schoenenblog vertel ik je alles over het verschil tussen de Nike Air Force 1 en Air Force 1’07.

Wat is de Nike Air Force 1?

Nike Air Force 1 verschil
Bekijk aanbod: Nike Air Force 1

We beginnen bij het begin. Het populaire model: Nike Air Force 1 is opgericht in het jaar 1982. Sinds het moment van presenteren, is dit model direct niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Net als de Air Max collectie is dit een schot in de roos.

De Nike Air Force 1 staat bekend om de basketbal look. Het iconische model met de platte zool is veel meer dan de klassiek look. Het is een schoen die heerlijke zacht en comfortabel aan de voeten zit. En dat met een eigentijdse look. Inmiddels is dit model in heel wat verschillende materialen en looks te verkrijgen.

Een gave ontwikkeling zijn de Nike Gore-Tex schoenen. De Air Force, maar dan 100% waterdicht.

Wat is de Nike Air Force 1’07?

Nike Air Force 1 07
Bekijk aanbod: Nike Air Force 1’07

Het merk Nike zit niet stil. Zoals ik net vertelde bij de Nike Air Force 1 is het model in verschillende looks en materialen nu te verkrijgen. Zo ontstond de Nike Air Force 1’07. Hetzelfde principe, maar net anders! De basketbal look is nog zeker aanwezig, maar je kunt wel zeggen dat de Air Force 1’07 net wat meer mode met zich mee brengt. Zo vind je hier diverse kleuren, materialen en gave prints in.

Het grote verschil tussen Nike Air Force 1 en Air Force 1’07

Het licht heel dicht bij elkaar. En sommige zien of weten niet eens dat er een verschil in de type schoenen zit. Voor jou de grote verschillen op een rij:

  • Schoenzool: Het grootste verschil tussen de Nike Air Force 1 en Air Force 1’07 is de zool. De zool is namelijk net iets hoger bij de nieuwe variant. Air Force 1’07 LV8.
  • Materialen: Bij de Air Force 1 is bewust gekozen voor een klassieke basketbal look. Geen poespas, maar gewoon een strakke sneaker. Het verschil met de Air Force 1’07 is dat hier juist wel gekozen word voor verschillende materialen.
  • Mode: Je kunt wel zeggen dat de Air Force 1 een klassieke sneaker is en de Air Force 1’07 meer modische details in de schoenen heeft.

Het verschil tussen Nike Air Force heren en dames

Air Force dames is smallerHet fijne van sneakers is dat ze meestal geschikt zijn voor heren en dames. Zeker als je een geheel witte sneaker hebt, kan dit heel goed. Toch zijn de maten net wat anders bij de heren collectie als bij de dames collectie. Op papier is de WMNS release 0.5 centimeter groter. Ook kan het zijn dat een WMNS release net wat smaller aan voelt. De hiel zou iets slanker moeten zijn.

Hoe valt de Nike Air Force 1 qua schoenmaat?

Als je de schoenen vergelijkt met de bekende Air Max modellen, dan vallen de Nike Air Force 1 schoenen klein uit. Dit komt mede door de slankere pasvorm. Als je een smallere voet hebt, adviseer ik om een halve maat groter te bestellen dan dat je normale schoenmaat is. Als je een normale tot brede voet hebt kun je het beste een hele schoenmaat groter bestellen.

Total
0
Shares
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts