Voorjaarsschoenen 2023, wat is de mode?

De voorjaarsschoenen collectie 2023 bestaat uit instappers, geklede schoenen en sneakers.
Nieuwe schoenen trend zomer 2023

De dagen worden weer wat langer en de temperaturen gaan langzaam weer wat omhoog. In de schoenenwinkels en online zie je al steeds meer nieuwe collectie staan. Heerlijk! Maar wat is nu de mode? En wat zijn de populaire voorjaarsschoenen 2023? In dit artikel ga ik je hier alles over vertellen!

Wat zijn de nieuwe voorjaars kleuren 2023?

Laten we beginnen bij het begin. Zijn er nieuwe kleuren dit seizoen helemaal hot of blijft het een beetje hetzelfde?

In het voorjaar 2023 ga je heel veel kleur zien! Veel meer dan dan de afgelopen jaren. Dit heeft te maken met de ‘donkere’ tijden die er zijn. Een slechte economie met de prijsstijgingen zorgen voor somberheid bij de mensen. Als tegengeweld is er flink wat kleur in de mode gebracht. De populaire kleuren dit voorjaar zijn:

  • Lila
  • Oranje
  • Groen
  • Beige
  • Wit
  • Licht blauw
  • Geel

Benieuwd naar hoe een mode trend ontstaat? Lees dan eens mijn eerder geschreven artikel ‘Hoe ontstaat een mode trend?‘.

Loafers-zomertrend-2023
© Allesoverschoenen.nl

Populaire voorjaarsschoenen 2023

Nu de kleuren bekend zijn gaan we over op de voorjaarsschoenen 2023. De mode beloofd er heel anders uit te gaan zien dan de afgelopen jaren. Waar we de afgelopen jaren bijna alleen maar sneakers zagen, word het nu helemaal anders. De hot items op een rij:

  • Moccasins – Instappers
  • Geklede schoenen
  • Sneakers

Dit voorjaar ga je een flinke variatie in de mode zien. Maar duidelijk is dat de mode meer gekleed is dan de afgelopen jaren.

Instappers, instappers en nog eens instappers!

De meest populaire voorjaarsschoenen 2023 zijn de instappers. Geklede instappers, sportieve instappers, instappers met printjes, het maakt niet uit. Als het maar instappers zijn! Instappers ga je in allerlei kleuren en variaties zijn.

Dames instappers 2023

Bekijk de meest populaire dames instappers hier!

Heren instappers 2023

Bekijk de meest populaire heren instappers hier!

Geklede schoenen voor heren & dames

Als we het hebben over geklede schoenen, dan hebben we het voor de dames over pumps of schoenen met een hakje. Wat minder grof en juist wat verfijnder.

Bij de heren hebben we het over ‘punt schoenen’. Nette schoenen die je onder een pak kunt dragen, maar ook onder een colbert of overhemd. Natuurlijk zit er heel wat diversiteit in de collectie waardoor je het ook dagelijks kunt dragen.

Dames geklede schoenen

Bekijk de nieuwe geklede voorjaarsschoenen voor dames hier!

Heren geklede schoenen

Bekijk het ruime aanbod aan geklede herenschoenen hier!

Sneakers 2023

Ondanks dat je dit jaar wat minder sneakers ziet dan de afgelopen jaren, blijft de sneaker natuurlijk gewoon hot. Sneakers passen nog steeds in de schoenenmode 2023. Ook dit jaar is de witte sneaker nog erg gewild, maar daarnaast is het vooral – veel kleur!

Dames sneakers 2023

Bekijk het ruime aanbod aan dames sneakers hier!

Heren sneakers 2023

Bekijk het ruime aanbod aan heren sneakers hier!

Cowboylaarzen 2023

Zoals ik eerder vertelde zie je heel wat instappers dit voorjaar. Naast het grote aanbod aan instappers zijn er natuurlijk ook heel wat andere mode items volop verkrijgbaar. Denk hierbij aan cowboylaarzen. Cowboylaarzen zie je het gehele jaar door in verschillende bruintinten. Dit voorjaar is het helemaal anders. Wit is de kleur! Witte cowboylaarzen zijn helemaal de trend in het voorjaar 2023.

Wanneer zijn de voorjaarsschoenen 2023 te koop?

Ondanks dat het echte seizoen pas in maart – april begint, zie je nu al wat voorjaarsschoenen in de winkels en op de webshops. Vanaf eind februari zal bijna de hele voorjaarsschoenen collectie te koop zijn!

Total
1
Shares
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts
Kleurrijke heren schoenen

Kleurrijke heren schoenen

Heeft Minister Hugo de Jonge jou ook geïnspireerd met zijn kleurrijke heren schoenen? Lees hier alles wat je moet weten als het gaat om kleurrijke heren schoenen!
Lees meer