Alles over Vegan schoenen!

Duurzaamheid en milieu vriendelijk is steeds meer een vereiste. Hier lees je alles over Vegan schoenen bij allesoverschoenen.nl !
Vegan schoenen

Duurzaamheid en milieu vriendelijk is steeds meer een vereiste. Nooit eerder hebben we er met zijn alle zo goed over nagedacht als nu. Iedereen kan een klein beetje mee helpen aan het verbeteren van de aarde, maar het begint uiteraard bij jezelf! Wat nog niet veel mensen weten, is dat er steeds meer vegan schoenen verkrijgbaar zijn. Ook hier spelen heel veel schoenmerken goed op in. Maar wat is nu een vegan schoen? Ik ga je er alles over vertellen.

Wat zijn vegan schoenen?

Vegan schoenen bij allesoverschoenen.nl

Vegan schoenen zijn eigenlijk gewone normale schoenen. Ook voor het oog, zie je er niks anders aan. Maar toch heeft dit de naam ‘Vegan schoenen’ waarom? Dit soort schoenen zijn geheel leer vrij. Je vindt dan ook in het hele productie proces geen dierlijke producten. Daarnaast wordt er ook vaak gekeken bij de producenten, hoe er zo min mogelijk schade aan de aarde kan worden toegebracht. Wil jij dus een steentje bijdragen aan de aarde? Dan zijn vegan schoenen wellicht wel iets voor jou.

Welke merken maken vegan schoenen?

Omdat vegan schoenen nog vrij pril op de markt te verkrijgen zijn, is het voor veel mensen nog onduidelijk welke merken vegan schoenen brengen. Over het algemeen wordt dit wel duidelijk aan gegeven. Voor jou zetten wij alvast een aantal schoenmerken op een rij die geheel vegan schoenen produceren.

  • Woden schoenen
  • Veja schoenen
  • Vegetarian shoes
  • Saola schoenen
  • Toms schoenen
  • Beyond skin

Dit is een kleine greep uit een tal van vegan schoenmerken die er op de markt is. Hier zitten ook een aantal merken bij dat leren schoenen maakt en daarnaast ook vegan schoenen produceert. Een merk zoals Toms is een echt fashion merk die zich sinds kort nu ook op dit soort schoenen richt.

Duurzame schoenen

Bij duurzame schoenen word niet alleen gekeken naar hoe een schoen geproduceerd wordt. Er wordt ook goed gekeken naar de omstandigheden in de fabrieken. Bij duurzame schoenen vind je dan ook geen discriminatie, kinderarbeid of gedwongen overwerk terug. Je krijgt hiervoor eerlijke producten die geen kwaad kunnen voor de aarde. Duurzame schoenen fabrieken moet zich houden aan goede gedragscodes. Dit houdt in dat de merken zich aan bepaalde normen moeten houden die zijn vast gesteld.

Schoenen en meer!

Naast alle soorten vegan schoenen die er zijn, is het natuurlijk ook leuk om te weten wat nu de mode trends zijn of wat er allemaal op de markt gaande is als het om schoenen gaat. Lees hiervoor de volgende blogs. ‘ Nieuwe schoenen trends winter 2021 /2022 ‘ ‘ Nieuwe schoenen kopen? Let hier op!

Total
0
Shares
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts
Kleurrijke heren schoenen

Kleurrijke heren schoenen

Heeft Minister Hugo de Jonge jou ook geïnspireerd met zijn kleurrijke heren schoenen? Lees hier alles wat je moet weten als het gaat om kleurrijke heren schoenen!
Lees meer