Nette heren schoenen met print

Wil jij een paar nette heren schoenen met print kopen? Hier bij Allesoverschoenen.nl lees je alles over de verschillende nette print schoenen
Nette heren schoenen met print bij Allesoverschoenen.nl

Langzaam mogen er steeds meer feesten en partijen. De bruiloften kunnen weer en ook gaan er steeds meer mensen naar kantoor. Dit betekend dat je na een langere tijd op je sloffen achter het bureau opeens weer een paar leuke nette heren schoenen met print aan kunt doen! Wil jij er weer goed bij lopen op kantoor of naar dat ene feestje? Lees dan alles over de schoenen blog ‘Nette heren schoenen met print’.

Welke merken brengen nette heren schoenen met print?

De mode is en blijft voorlopig nog wel sportief, maar in de winkels is er steeds meer vraag naar nette schoenen. Nette heren schoenen met printDit heeft natuurlijk alles te maken met de feestjes die weer mogen en de kantoren die steeds meer bezocht worden. Nette heren schoenen met print kan je van verschillende merken kopen. De meest bekende merken zetten wij voor jou op een rij.

 • Mascolori
 • Floris van Bommel
 • Lureaux
 • Shoelia
 • McDaddy

Naast de nette heren schoenen met print zijn ‘ Delfts blauwe heren schoenen ‘ ook erg in trek bij gene die graag kleurrijke heren schoenen dragen. Lees hier alles over Delfts blauwe heren schoenen.

Wat kosten nette heren schoenen met print?

De boven genoemde merken zijn de meest bekende schoenen merken met printjes voor heren. De prijzen variëren tussen de € 99,95 en de € 350,- euro. Bij het schoenen merk Lureaux vind je de meest goedkope nette heren schoenen met printjes. Uiteraard licht het voor een gedeelte aan de maakwijze en of er een tussen leverancier is. Dit zorgt ervoor dat zei voor een relatief goedkope prijs nette heren schoenen met print kunnen aanbieden.

Nette herenschoenen goedkoop

Als ik me beperk tot de gewone nette herenschoenen in plaats van de nette heren schoenen met print, dan kom je op veel meer merken uit waar je dit kunt kopen. Wanneer je niet te veel geld wilt uit geven voor een paar nette heren schoenen dan kun je het beste bij de volgende webshops of winkels eens kijken.

 • Hush puppies
 • Base London
 • Bristol

Ook bij diverse webwinkels kun je het gehele jaar door op een sale pagina goedkoop nette herenschoenen kopen. Hier vind je met een beetje mazzel de juiste maat en wellicht wel die nette herenschoenen die jij zocht goedkoop! Ook zijn er diverse webwinkels zoals supersales die heel wat kortingen op de site hebben staan. Zei verzamelen verschillende kortingen van andere webshops waardoor je één mooi overzicht hebt.

Nette heren schoenen sneakers

Floris van Bommel nette heren schoenen sneakers
Bekijk aanbod: Floris van Bommel sneakers

Sneakers zijn helemaal hot! Op dit moment is de mode volop sportief en daarom word je helemaal dood gegooid met sneakers van allerlei merken. Maar wil je nette herenschoenen in een sneaker variant dan word het toch een stukje lastiger. Bij een aantal merken vind je nette sneakers die je gemakkelijk onder een overhemd en colbertje kunt dragen. Dit zijn met name de merken zoals:

 • Floris van Bommel
 • Magnani sneakers
 • Nubikk sneakers

Hoe kan je nette herenschoenen onderhouden?

Bama protector
Shop direct: Bama protector

Dit is heel erg afhankelijk van wat voor materiaal de schoenen gemaakt zijn. Elke schoen adviseer ik om geregeld (iedere 2 a 3 weken) in te spuiten met een combinatie spray. Dit is een beschermlaag die ervoor zorgt dat de schoenen water en vuil afstotend zijn. Dit kun je op iedere leren schoen gebruiken. Of het nou suede, nubuck of gladleer is, dat maakt niet uit.

In een eerder geschreven blog: ‘Leren schoenen onderhouden doe je zo!‘ vertel ik je alles over het onderhouden van elk leersoort.

Gerelateerde blogs:

 

Total
0
Shares
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts
Kleurrijke heren schoenen

Kleurrijke heren schoenen

Heeft Minister Hugo de Jonge jou ook geïnspireerd met zijn kleurrijke heren schoenen? Lees hier alles wat je moet weten als het gaat om kleurrijke heren schoenen!
Lees meer