Kleurrijke heren schoenen

Heeft Minister Hugo de Jonge jou ook geïnspireerd met zijn kleurrijke heren schoenen? Lees hier alles wat je moet weten als het gaat om kleurrijke heren schoenen!
Kleurrijke heren schoenen

Schoenen maken de man!

Voorheen was er niet heel veel verschil te zien bij de heren mode als het gaat om schoenen. Inmiddels is de uitspraak ‘schoenen maken de man’ niet voor niets! Net als bij de dames schoenen mode is het bij de heren ook een hot item geworden als nooit te voren. Bewezen is dat de mannen van tegenwoordig het steeds belangrijker vinden hoe ze zich kleden of overkomen, en hier hoort natuurlijk dan ook een leuke schoen bij. Tegenwoordig zie je dan ook van alles in de herenschoenen mode voorbij komen. Met name de kleurrijke heren schoenen vallen goed op! Zo is Minister Hugo de Jonge dan ook bekend met zijn kleurrijke schoenen. Hier zijn een aantal heren schoenmerken goed op in gesprongen. Ben jij ook benieuwd welke merken dit brengen en wat het aanbod hier in is? Ik ga je er alles over vertellen!

Merken kleurrijke heren schoenen

Er zijn een aantal merken die bekend staan om zijn unieke printjes in verschillende kleuren. Met name zie je bij deze merken dat het om de wat nettere schoenen gaat ( geklede schoenen ). Wel is het vaak mogelijk dat je naast de nettere heren schoenen ook een leuke sneaker kunt kopen met dezelfde of juist net een ander kleurrijk printje. De meest bekende merken van de gekleurde heren schoenen zetten wij voor jou op een rij:

 • Lureaux schoenen
 • Mascolori schoenen
 • Shoelia schoenen
 • McDaddy

Deze vier merken zijn toch wel de meest bekende merken als het gaat om kleurrijke heren schoenen. Uiteraard heeft ieder merk zijn eigen strategie en kenmerken. Zo worden de schoenen ook in verschillende landen gemaakt. De schoenen van het merk Lureaux schoenen en Mascolori schoenen worden groot en deels in Portugal gemaakt en bijvoorbeeld McDaddy schoenen in het Spaanse Almansa. En zo vond het familie bedrijf Shoelia een hele goede samenwerking met het Spaanse schoenenmerken Pepe Milan voor het ontwerpen en produceren van de wel bekende kleurrijke heren schoenen.

Verschillende prijzen kleurrijke heren schoenen

Over het algemeen liggen de prijzen van de kleurrijke heren schoenen, als het gaat om de Kleurrijke heren schoenen mode 2021nettere schoenen net wat hoger dan je misschien gewend bent. Door de unieke printjes en materialen is dit allemaal handwerk. Hierdoor zijn de prijzen dan ook net wat hoger. De gemiddelde kleurrijke heren schoenen kosten € 199.95  per paar schoenen. Dit is bij de merken Mascolori, Shoelia en McDaddy schoenen alle drie ongeveer hetzelfde. Opvallend genoeg zie je bij het merk Lureaux schoenen van een heel ander prijs niveau naar voren komen. Bij het merk Lureaux schoenen kun je kleurrijke heren schoenen al voor een gemiddelde prijs van € 129.95 kopen! Dit is dan ook een uitzonderlijke prijs vergeleken met de andere schoenenmerken. Dit vraagt natuurlijk dingen op, hoe kan het zo een groot prijsverschil zijn met de andere heren schoenenmerken? Wat wij direct konden zien is dat het merk Lureaux schoenen alles zelf doet. Zei ontwerpen, laten het maken en verkopen direct aan U. Hierdoor zitten er geen partijen tussen zoals een groothandel of een retailer waardoor de prijs heel scherp kan blijven.

Zijn de soort heren schoenen toch niet helemaal jouw ding, maar wil je wel weten wat er in de mode is? Lees dan eens onze andere blogs als het gaat om de schoenenmode!

Total
1
Shares
4 comments
 1. Weet iemand waar ik Delftsblauwe varianten kan kopen? Volgens mij had Hugo deze ook een keer aan, maar weet niet of een exclusief paar was… Groetjes Teun

  1. Hi Teun,

   Wat leuk dat je de vraag hierover stelt. Wel een lastige hoor! haha.
   Naar mijn weten was dit inderdaad een exclusief paar.

   Ik weet dat Lureaux schoenen een blauwe schoen in de collectie heeft. De schoen heet Dino.
   Dit is redelijk felle kleur blauw met een zachte kleur blauw. Anders zou ook nog de Blue Flowerbed schoen kunnen.. Die komt meer overeen met de kleuren.

   Mocht je nog meer vragen hebben, hoor ik dat graag!

   Groet,

   Roy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts