Schoenenmerk Van Lier lanceert dames lijn!

Van Lier schoenen lanceert dameslijn! Lees hier alles over de nieuwe ontwikkeling van het schoenenmerk Van Lier.
Van Lier dames schoenen blog

Van Lier schoenen

Al ruim 200 jaar bestaat het merk Van Lier schoenen voor de heren. De goede kwaliteit, pasvorm en het diverse aanbod in schoenen en sneakers zorgt al jaren lang voor tevreden mannen. Van Lier schoenen was een echt familie bedrijf dat al sinds het jaar 1815 actief is met het zoeken van de mooiste leersoorten over de hele wereld. In het jaar 1991 heeft Geert van Spaendonck de Firma Van Lier schoenen over genomen en is zich continu aan het door ontwikkelen. Zo vind je bij Van Lier schoenen ieder seizoen de nieuwste trends in de heren schoenen collectie. Geert van Spaendonck is zeer succesvol met de heren schoenen en dat wilde hij graag uitbreiden. En dat heeft hij gedaan! Nu zijn onder leiding van Geert van Spaendonck niet alleen de mannen blij met de Van Lier schoenen, maar ook de vrouwen! Van Lier schoenen gaat naast het ruime aanbod aan heren schoenen, nu ook Van Lier dames schoenen verkopen.

Dames Van Lier schoenen

Door het grote succes van de heren collectie gaat Van Lier zich nu ook op de dames markt richten. Sinds het jaar 2021 is de nieuwste Van Lier dameslijn gelanceerd! De collectie bestaat op dit moment uit twee series schoenen:

  • De Rosa serie
  • De Violetta serie

De bloemen namen verwijzen naar de artistieke roots van de familie van Spaendonck. Uiteraard is de doelstelling om de collectie van de dames Van Lier schoenen de komende jaren uit te breiden. Wij zullen de twee collecties uitgebreid toelichten zodat jij weet wat je kunt verwachten van de nieuwe dames Van Lier schoenen collectie!

Van Lier schoenen ‘Rosa serie’

De Rosa Van Lier schoenen zijn sneakers van hoogstaande materialen. De schoenen zijn geheel van leer gemaakt. Daarnaast zijn de schoenen gemaakt met een uitneembaar voetbed, zodat je eventueel je eigen zool erin kunt dragen. De Rosa Van Lier schoenen zijn sportief en modisch gemaakt, maar wel met de juiste kwaliteit! Zo kun je modisch, maar ook stevige sneakers dragen. Hieronder een aantal bestsellers van de Van Lier Rosa collectie!

Van Lier dames schoenen Rosa zwart  Van Lier dames schoenen Rosa beige  Van Lier dames schoenen Rosa wit leer

Van Lier schoenen ‘Violetta serie’

Zoals je gezien hebt is de Rosa collectie van de dames Van Lier schoenen een echte sportieve schoen. Dit komt mede door de ‘runners’ zool. Bij de Violleta serie is dit totaal anders. Hier werken zij met de wel bekende ‘kuip’ zolen. Dit zijn de plattere zolen. Zoals iedereen gewend is van de firma Van Lier, kun je van deze sneaker ook alleen maar de betere materialen verwachten. Het mooie leer zorgt voor een waar genot aan de voeten. Voor jou een aantal dames Van Lier schoenen uit de Violetta serie op een rij:

Van Lier dames schoenen Violetta zwart leer  Van Lier dames schoenen Violetta beige print  Van Lier dames schoenen Violetta wit leer

 

Nu je wat meer weet over de dames Van Lier schoenen wil je vast ook wel weten wat de prijzen zijn? Ja, ze hebben een luxere uitstraling en het is zeker niet zomaar een sneaker. Maar de prijs valt alles mee! De prijzen van de dames Van Lier schoenen zijn vergelijkbaar met die van de heren schoenen. De prijzen variëren tussen de € 159.95 en de € 169.95.

Ben jij ook benieuwd naar andere mode trends? Lees dan eens de blog ‘Nieuwe schoenen trends winter 2021/2022

Een ander Nederlands merk met opnieuw een dameslijn

Van Lier is niet het enige merk dat begonnen is met het ontwerpen dames schoenen na eerder succes te hebben gehad met de herenmode. Het andere Nederlandse merk Floris van Bommel schoenen heeft precies hetzelfde gedaan. Ook zei zijn al heel wat jaren een groot merk met een eigen design als het gaat om heren schoenen. Met name kleurrijke heren schoenen zijn altijd te vinden in de collectie van het merk. Dames Floris van Bommel is nu een aantal jaar te vinden en ook dit blijkt een groot succes.

Total
0
Shares
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts
Kleurrijke heren schoenen

Kleurrijke heren schoenen

Heeft Minister Hugo de Jonge jou ook geïnspireerd met zijn kleurrijke heren schoenen? Lees hier alles wat je moet weten als het gaat om kleurrijke heren schoenen!
Lees meer