Paul Frank schoenen

Preview: Vanaf het voorjaar 2023 komt Paul Frank met een eerste schoenenlijn.
Paul Frank schoenen

Je kent het merk Paul Frank vast wel. Dat bekende aapje dat je veel op de kleding zag. Door een samenwerking met de Unlimited Footwear Group (UFG) komen er vanaf het voorjaar/zomer 2023 ook Paul Frank schoenen. Super tof voor de echte Paul Frank fans!

Verwachtingen van Paul Frank schoenen 2023

Eindelijk! Er is nieuws over een Paul Frank schoenen collectie. De verwachting is dat er voor het eerst schoenen van het merk Paul Frank op de markt komen. De verwachting is dat dit rond Maart 2023 gaat plaats vinden. Dit is meestal het begin van de nieuwe zomercollectie.

De collectie van de Paul Frank schoenen zullen bestaan uit dames, heren en kinderschoenen.

Paul Frank schoenen dames

De eerste collectie van de Paul Frank schoenen moeten nog gelanceerd worden, maar de vraag naar de schoenen is er al. De dames Paul Frank schoenen zullen met een volle dosis humor en speelsheid gemaakt worden. Dit zal ook goed terug te zien zijn aan de schoenen.

Paul Frank schoenen heren

Paul Frank heren schoenen. Daar zijn we natuurlijk erg benieuwd naar. In het voorjaar 2023 zullen de nieuwe schoenen gepresenteerd worden en te koop zijn in diverse winkels.

De heren Paul Frank schoenen zullen een jeugdige, frisse en toegankelijke look krijgen. Natuurlijk met een sprankeltje humor, sarcasme en slimheid.

Dit blijkt uit een persbericht van UFG.

Kinderschoenen van Paul Frank

De verwachting is dat Paul Frank ook met een kinderschoenen collectie komt. Dit zullen kleurrijke kinderschoenen worden met natuurlijk het bekende aapje erop.

Of er voor de rest nog kinderschoenen met lichtjes gemaakt worden, is nog de vraag. Zodra er meer bekend is over de Paul Frank kinderschoenen zullen wij dit natuurlijk zo snel als mogelijk met jullie delen.

Komen er ook slippers of sandalen van Paul Frank?

Tot nu toe lijkt het er op dat Paul Frank eerst met een schoenen collectie begint. Zodra er meer bekend is over de gehele collectie, dan laten wij dit natuurlijk aan jullie weten. Of er Paul Frank slippers of sandalen aankomen is dus nog even de vraag.

Total
0
Shares
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts
Gijs schoenen

Gijs schoenen

Wil jij een paar goede heren schoenen kopen? Dan is wellicht het merk Gijs schoenen wel iets voor jou. Lees hier alles over het merk Gijs.
Lees meer