Werkschoenen met rits

Ben jij opzoek naar werkschoenen met rits? Lees hier alles over werkschoenen met rits bij Allesoverschoenen.nl!
Werkschoenen met rits bij Allesoverschoenen.nl

Een keer een ander soort blog dan normaal. Over het algemeen schrijf ik met name over ‘gewone’ schoenen, nieuwe ontwikkelingen en kooptips als het gaat om schoenen. Omdat er diverse keren een vraag gesteld is over werkschoenen, ben ik op onderzoek uit gegaan. En specifiek op werkschoenen met rits.

Over het algemeen hoor je veel klachten over werkschoenen. Veel mensen ervaren dat ze net niet lekker zitten, niet de juiste pasvorm of er zit helemaal geen rits in. Niet praktisch dus! In deze schoenen blog lees je alles over werkschoenen met rits en hoe je de pasvorm kunt verbeteren.

Op zoek naar werkschoenen met rits?

De meeste werkschoenen zijn standaard gemaakt. Dit wil zeggen, geschikt voor de gemiddelde voeten. Werkschoenen met rits !Zo kunnen de meeste mensen hier prima mee overweg. Helaas is dit niet voor iedereen geschikt. Hieronder vertel ik je straks meer over wat je kunt doen om de pasvorm te verbeteren en hoe je toch lekker kunt lopen op werkschoenen.

Werkschoenen met rits zijn er van diverse merken. Voor jou een aantal topmerken werkschoenen op een rij:

  • Xplore S3 HRO HI CI SRC
  • Jalarcher sas S3
  • Fornax
  • Vila
  • Steelblue

De prijzen van de werkschoenen met rits variëren tussen de € 99,- en de € 379,-. De grote verschillen zitten hem met name in de materialen en de zolen die gebruikt worden. Zo zie je dat je bij een betere werkschoen met rits een vibram zool hebt en bij een goedkopere niet. Een vibram zool is een extra slijtvaste zool.

Mijn werkschoenen zitten niet lekker, wat nu?

Helaas een veel voorkomend probleem. Mocht je de gewone werkschoenen niet lekker vinden zitten, dan is het wellicht een idee om eens te kijken bij een wandelmerk. Bijvoorbeeld het wandelmerk: Lowa, verkoopt ook werkschoenen. Zo kan je het comfort van je wandelschoenen, ook in werkschoenen ervaren. Helaas worden deze werkschoenen niet met rits gemaakt.

Mocht je normaal gesproken steunzolen dragen of gewoon wat meer stevigheid willen in de werkschoenen, dan zou je bij het merk Gri-sport zolen kunnen laten maken. Dit zijn speciale zolen die geschikt zijn voor in werkschoenen en ook goed gekeurd zijn. Dit is belangrijk voor de verzekering, let hier dus op. Wanneer je niet de juiste steunzolen draagt in je werkschoenen en er gebeurd iets, dan doet de verzekering helaas niks.

Zijn je werkschoenen net te breed en krijg je hierdoor snel vermoeiende voeten? Ook in dit geval zou ik adviseren om speciale steunzolen voor in werkschoenen te laten maken. Dit zorgt ervoor dat je een stuk lekkerder loopt en veel minder snel vermoeiden voeten krijgt.

Veiligheidsschoenen s3 met rits

Een veel voorkomende werkschoen is de s3. Je hebt de S3 in verschillende modellen. Hier boven noemde ik al een aantal van de S3 veiligheidsschoenen met rits. Hier een aantal winkels waar jij je veiligheidsschoenen s3 met rits kunt kopen:

  • Engelbert-strauss
  • Haix
  • Steelblue

Steelblue werkschoenen met rits

Veiligheidsschoenen worden steeds leuker. Werkschoenen met ritsTegenwoordig kan je het verschil tussen een leuke sneaker of een werkschoen bijna niet meer zien. De steelblue werkschoenen met rits is hier één van. De steelblue werkschoenen met rits zijn er in diverse kleuren en modellen te verkrijgen. Zo vind je ze in het roze maar ook in een zand kleur of in het zwart. Wie had dat ooit gedacht, een roze werkschoen!

Wil je meer blogs lezen? Kijk hier dan ook eens of neem een kijkje op onze homepagina.

Total
10
Shares
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts
Dames schoenen kopen bij Allesoverschoenen.nl

Dames schoenen kopen?

Wil jij een paar dames schoenen kopen? Lees in deze schoenenblog alles over het kopen van dames schoenen bij Allesoverschoenen.nl!
Lees meer

Durea schoenen SALE

Wil jij op goede schoenen lopen, maar zijn ze net boven budget? Ik vertel je alles over het kopen van Durea schoenen in de sale!
Lees meer