Schoenen voor een bruiloft

Wil je alles weten over schoenen voor een bruiloft? Lees dan de blog bij allesoverschoenen.nl om de nieuwste trends te weten!

Eindelijk kunnen we weer naar bruiloften en feestjes. Maar wat moet ik aan? Tegenwoordig zie je op veel bruiloften een dresscode. Dit maakt het wat makkelijker, of juist niet! In deze blog ‘ schoenen voor een bruiloft ‘ gaan we je alles vertellen over de juiste schoenen voor bij een bruiloft met of zonder dresscode.

Dames schoenen voor een bruiloft

Je zou zeggen, voor dames is het een stuk moeilijker dan voor heren maar dat valt eigenlijk wel mee. Het vinden van dames schoenen voor een bruiloft is eigenlijk heel goed te doen. Belangrijk om te weten is, is er een thema en in welke tijd van het jaar wordt de bruiloft gehouden?

Als ik mij nu beperk tot een bruiloft zonder een thema, dan houden wij nog twee jaargetijden over. Zomer en winter. Wanneer wij het over de zomerse schoenen voor een bruiloft hebben, dan zie je de volgende schoenen het meest voorkomen. Dames schoenen voor een bruiloft

  • Sandalen met sleehak
  • Pumps
  • Sneakers (afhankelijk als dit past in de style van de bruiloft)
  • Geklede instappers

Het verschil met de zomer en de winter is dat je dan bijna geen sandalen meer ziet op bruiloften. Over het algemeen worden hier pumps of sneakers gedragen.

Nu je wat meer weet over de dames schoenen voor een bruiloft, gaan we verder met de heren schoenen.

Heren schoenen voor een bruiloft

Het lijkt heel makkelijk, je trekt een pak aan en klaar! Paar nette schoenen er onder en af. Maar nee, niet voor niets is het gezegde ‘ schoenen maken de man ‘. Je ziet zelfs geregeld hele kleurrijke heren schoenen onder een pak. Toch gaaf?! Tegenwoordig vinden ook de mannen het steeds belangrijker hoe zij erbij lopen. Wel is de keuze aan schoenen een stuk kleiner dan bij de dames, dit maakt de zoektocht net iets gemakkelijker. Wil je gericht bij een merk kijken die altijd wel een mooie collectie aan geklede schoenen heeft? Dan adviseer ik het schoenenmerk: Floris van Bommel schoenen. De meest voorkomende schoenen voor een bruiloft zet ik voor jou op een rij:

  • Geklede heren schoenHeren schoenen voor een bruiloft
  • Loafers
  • Sneakers (als het thema dit toe laat)

Loafers zie je vaak in een bepaald thema. Met name in het zomer seizoen zie je dit voorbij komen. Een veel voorkomend thema is dan ook ‘ casual chique ‘. Hier zie je vaak een nette broek, een overhemd met een colbert jasje. In dit thema past dan ook mooi een loafer. Als het om casual chique gaat, zou een sportieve sneaker ook nog kunnen. Dit is dan wel echt afhankelijk hoe de bruiloft in elkaar zit en wat de bruid en bruidegom zelf aan geven. Zeker tegenwoordig kan een sneaker heel goed! Wanneer het gaat om een wat klassiekere bruiloft, dan word toch wel het meest de geklede heren schoen gedragen.

Wil jij meer weten over de nieuwste mode trends? Lees dan ook eens de blog ‘ Nieuwe schoenen trends winter 2021 / 2022

Total
0
Shares
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts