Winter schoenen trend 2023

Benieuwd naar de nieuwe winter schoenen trend 2023/2024 voor dames en heren? Bekijk het bij Allesoverschoenen.nl!
Winter schoenen trend 2023

Ondanks dat het zomerseizoen nog moet beginnen, kijken wij alvast naar de nieuwste trends voor de winter 2023. Krijgen we ongeveer dezelfde mode? Is het compleet anders? In dit artikel vertel ik je alles over de nieuwe winter schoenen trend 2023 en wanneer je dit kunt verwachten in de winkels en online.

Wanneer is de nieuwe winter schoenen collectie 2023 te verkrijgen in de winkels en online?

Gek genoeg is dit al in de zomer. Eind juli krijgen schoenenwinkels al de eerste modellen voor het nieuwe winter seizoen binnen. Een paar dagen later zal dit ook online verschijnen.

Naar alle waarschijnlijkheid komt de gehele nieuwe winter schoenen collectie 2023 half augustus tot half september in de winkels terecht.

Wat zijn de nieuwe schoenen kleuren winter 2023?

Een mode trend en de mode kleuren worden bepaald door het gevoel van mode ontwerpers. In een eerder geschreven artikel: ‘hoe ontstaat een mode trend‘ vertel ik hoe dit tot stand komt. In het nieuwe winterseizoen 2023 ga je een aantal kleuren veel zien. De mode kleuren in het najaar 2023 zijn:

  • Paars
  • Zwart
  • Koraal rood
  • Groen
  • Bruin
  • Roze

Nieuwe schoenen trend winter 2023

Benieuwd naar de nieuwe schoenen trend winter 2023? Het belooft een heel ander seizoen te worden dan de afgelopen jaren. In de voorgaande jaren zag je met name sportief en veel grove boots. Het nieuwe winter seizoen ziet er heel anders uit. Dit najaar ga je de volgende thema’s veel zien in de bovengenoemde kleuren.

  1. Loafers
  2. Geklede schoenen met hak
  3. Sneakers
  4. Boots
Schoenen trend winter 2023
© Allesoverschoenen.nl

Schoenen trend winter 2023 dames

Dit najaar ga je heel wat kleur zien en veel meer geklede schoenen. zoals ik eerder benoemde zijn loafers en schoenen met hakjes een groot thema dit winter seizoen 2023. Opvallend is de kleur paars die heel aanwezig is in iedere collectie. Zelfs bij de behoudende merken zie je dit veelal terug komen.

Zodra de eerste items uit de nieuwe schoenen trend winter 2023 voor dames beschikbaar zijn, zullen wij dit natuurlijk toevoegen aan dit artikel.

Schoenen trend winter 2023 heren

Bij de heren zie je doorgaans minder grote verschillen in de collecties dan bij de dames. Toch is in het winterseizoen 2023 voor heren een groot verschil te zien. Meer kleur, meer loafers en meer geklede schoenen. Na een aantal jaren van sneakers lijkt er een kantelpunt gekomen te zijn waar de geklede heren schoenen weer terug komen.

Benieuwd? Bekijk hier één van de items die helemaal hot zijn in de heren schoenen trend winter 2023!

Schoenen mode 2022 VS schoenen mode 2023

Een groot verschil tussen dit jaar en vorig jaar is toch wel sportief vs gekleed. De nieuwe schoenen trend winter 2023 is een stuk minder grof en sportief dan de afgelopen jaren. Hierdoor zie je dat dit ‘biker boot’ wat verfijnd is, een laarsje net een hogere hak heeft en bij de heren er meer loafers te koop zijn.

Total
0
Shares
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts