Adidas samba schoenen AJAX !

Ben jij opzoek naar de unieke Bob Marley schoenen van Ajax? Lees hier alles over de Adidas samba schoenen van Ajax bij Allesoverschoenen.nl!
Adidas samba schoenen AJAX

Voor de Ajax voetbal liefhebbers onder ons, is dit misschien wel het meest unieke dat er nu gemaakt is. Muziek en voetbal is samengevoegd in een paar Adidas samba schoenen van Ajax. Voor de gene die het nog niet wisten, er zijn ook Ajax voetbal shirts in gemaakt. Maar helaas zijn die al uitverkocht. Gelukkig zijn de Adidas samba schoenen in de kleuren van het derde Ajax shirt nog niet uitverkocht. Des te meer reden om er zo snel mogelijk bij te zijn!

Ben jij opzoek naar de Adidas samba schoenen van Ajax?

De Adidas sneakers zijn een must have voor iedere Ajax liefhebber. Muziek en voetbal gaan al een langere tijd samen. AJAX schoenen adidas sambaZo hoor je voor de wedstrijden geregeld de bekende hits voorbij komen en uiteraard ook de clubliedjes. Zo ook van de reggae- leggende Bob Marley. Het model Adidas samba bestaat al jaren lang in de collectie van Adidas schoenen. Dit unieke model is aangepast in de kleuren van het derde shirt van Ajax dat ontworpen is, ter nagedachtenis van Bob Marley. De muziek van Bob Marley begon in Jamaica en hoor je nu in heel Europa door de stadions voorbij komen.

De Adidas samba schoenen van Ajax zijn te verkrijgen online of in de winkels van Adidas. Uiteraard vind je dit ook bij de Ajax shop. Zorg wel dat je er snel bij bent, want OP = OP ! Helaas zijn de shirts al uitverkocht!

Wat voor Ajax sambo schoenen zijn het?

De sneakers zijn al jaren lang een vaste waarde in de collectie van Adidas. Het bekende model Adidas samba, is een stevige sneaker dat gemaakt is van leer aan de buiten zijde. Het bovenwerk vormt goed mee naar de voeten en bieden de juiste stevigheid dat nodig is. De loopzool is van rubber PU gemaakt. Dit zijn slijtvaste rubberen zolen. De schoenen zijn afgewerkt met een vetersluiting. Dit zodat het goed om de voeten aansluit. De kleuren van de Ajax sneakers zijn zwart met rood, geel en groene strepen op de zijkant. Voorop de tong van de Ajax sneakers vind je het logo van Ajax terug.

Uit de reviews is gebleken dat iedereen erg blij is met dit unieke ontwerp van de Adidas samba schoenen van Ajax. Het kan zijn dat je ze een klein beetje moet inlopen, maar daarna zitten ze als gegoten!

Wil je meer blogs lezen over schoenen? Bekijk dan ook eens…

 

Bronvermelding: Adidas.nl

Total
0
Shares
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts
De beste baby schoenen

De beste baby schoenen !

Opzoek naar de beste baby schoenen? Hier vertellen wij alles over, waar jij op moet letten bij het aanschaffen voor de beste baby schoenen!
Lees meer