Welke pantoffel heeft geen hak?

Pantoffel zonder hak

Nu het weer is omgeslagen kunnen de pantoffels weer te voorschijn getoverd worden. Er is natuurlijk niets lekkerder dan een paar goede pantoffels aan de voeten in huis. Maar waar ga je voor? Ga je voor pantoffels met hak of juist zonder hak? In dit artikel vertel ik welke pantoffel geen hak heeft en waar je op kunt letten bij het kopen van pantoffels.

Waarom wel of juist geen hak in pantoffels?

Het is maar net wat je zoekt. Mensen die graag een pantoffel met hak willen, die ervaren een pantoffel zonder hak alsof je naar achteren valt. Het kan ook zijn dat je voet problemen hebt waardoor een hakje nodig is.

Zelf draag ik Warmbat pantoffels zonder hak voor in huis en heb ik Rohde pantoffels met een klein hakje voor bij de deur. Hier loop ik kleine stukjes mee naar buiten in de tuin of schuur. De Warmbatt pantoffels zijn heerlijk zacht met lamsvacht en de Rohde pantoffels zijn van leer en bieden wat meer stevigheid. Net wat je zoekt!

Welke pantoffels bij hielspoor?

Bij hielspoor klachten is het belangrijk om juist wel een hak te dragen. Wanneer je een te platte pantoffel draagt belast je de hak meer, waardoor de hielspoor alleen maar erger word. Met een klein hakje en wat demping ontlast je de hak en hiermee ook de hielspoor pijn.

Wil je toch een pantoffel zonder hak? Gebruik dan dit hulpmiddel tegen hielspoor. Dit is te gebruiken in schoenen en pantoffels!

Verschil pantoffels en sloffen

De één noemt het een pantoffel, de ander een slof. Maar zit er echt verschil in? Het zal je misschien doen verbazen, maar er zit zeker verschil in. Het zit namelijk zo:

Wanneer iemand het over een pantoffel heeft, dan hebben we het over een stevige warme schoen voor in huis. Een schoen waarmee je goed kan lopen en eventueel zelfs kleine stukjes mee buiten kunt lopen.

Een slof is daar in tegen heel anders. Dit is namelijk soepel, zacht en heeft geen echte loopzool zoals bij een pantoffel. Een slof is dus eigenlijk de soepele variant van de pantoffel.

Welke merken verkopen pantoffels zonder hak?

Heel wat pantoffel merken verkopen pantoffels zonder hak. Hieronder een aantal pantoffel merken voor jou op een rij:

 • Super Cracks
 • Birkenstock
 • Amako
 • Gottstein
 • UGG
 • Rohde
 • Seelen
 • Fly Flot
 • Warmbat
 • Helix
 • Brommies
 • Hot patatoes

Bekijk hier het ruime aanbod aan pantoffels van verschillende merken.

Beste pantoffels zonder hak

Inmiddels heb ik heel wat pantoffels mogen uitproberen en is het lastig te bepalen welke de beste is. Dit heeft met pasvorm, materiaal en levensduur te maken. Dit is allemaal goed te meten en te ervaren, maar het moet ook een match zijn met je voeten. Bij veel pantoffels ervaar je problemen. De één net wat te breed waardoor je er snel uit glipt, de ander te hard of je begint er in te zweten doordat het materiaal niet ventileert. Allemaal problemen waar je tegen aan kunt lopen bij het kiezen van de juiste pantoffel.

Zelf ben ik heel erg gecharmeerd van het merk Warmbat. Dit zijn pantoffels zonder hak die gevoerd zijn met een heerlijke lamsvacht voering. De lamsvacht voering zorgt ervoor dat de pantoffel goed ventileert maar wel de optimale warmte af geeft. Natuurlijk voelt dit ook lekker zacht aan de voeten. TIP: Draag de pantoffels met blote voeten. Hierdoor heeft het lamsvacht meer effect!

Bekijk hier het ruime aanbod aan Warmbat pantoffels zonder hak.

Let hier op bij het kopen van goede pantoffels zonder hak

Een te platte pantoffel kan voor druk bij de hielpartij zorgen. Let daarom op de voering en de demping van de pantoffel. Een goede pantoffels is wat zachter bij de hiel, waardoor de belasting minder wordt.

Het is ook belangrijk dat de pantoffel die je uit kiest goed aansluit. Elke pantoffel word door het dragen wat ruimer. Je loopt het materiaal simpelweg uit. Wanneer je pantoffel niet goed aansluit bij het kopen, word dit te ruim, waardoor je snel gaat glippen.

Materiaal van de pantoffel is cruciaal. Ga voor een natuurlijk product. Denk hierbij aan leer of lamsvacht. Dit geeft meer warmte af en ventileert veel beter door dan bijvoorbeeld katoen.

Total
0
Shares
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts