Wanneer koop je schoenen voor je baby?

Bij Allesoverschoenen.nl lees je alles dat je moet weten over het kopen van jou eerste baby schoenen voor je kindje.

Er worden steeds meer baby’s geboren, maar wanneer mogen ze voor het eerst een baby schoentje? In deze schoenenblog lees je alles dat je moet weten, wanneer jij voor het eerst een paar baby schoenen kunt kopen.

Baby schoenen kopen

Wanneer je baby nog niet zelfstandig staat of stapt is het nog niet nodig om een paar baby schoenen te kopen. Eerste baby schoenen kopen bij Allesoverschoenen.nlIn dit geval zijn een paar lekkere sloffen of sokjes voldoende en heerlijk zacht voor de voetjes. Gaat je baby voor het eerst zelfstandig zichzelf optrekken en stapjes zetten? Dan is het tijd voor de eerste baby schoenen.

Schoenen voor de eerste stapjes

Helemaal trots. Jou kindje gaat zijn/haar eerste stapjes zetten. Super leuk, maar welke schoenen zijn daar goed voor?

Zeker in deze periode is het belangrijk om goede baby schoenen te kopen. De voetjes zijn volop in ontwikkeling en hebben de juist stevigheid en steun nodig. Schoenen voor de eerste stapjes worden ook wel ‘first step’ schoenen genoemd. Dit zijn schoenen die speciaal zijn ontworpen voor de eerste stapjes van jou baby. De punten waar je op moet letten bij het kopen van jou eerst baby schoenen.

  • Een leren schoen – Dit zorgt voor stevigheid en ventileert goed door
  • Ondersteuning in de hiel en in het voetbed – Dit zorgt voor de juiste houding van de voetjes.
  • De zool moet soepel zijn – Dit zorgt ervoor dat de voeten goed kunnen afwikkelen
  • De juiste lengte en breedte maat – Laat je adviseren in een goede schoenenwinkel of lees je in over de juiste schoenmaat voor jou kindje.

Wat zijn goede eerste loopschoenen voor jou baby

Net zijn de punten benoemd waar jij op moet letten bij het kopen van jou eerste loopschoentjes voor je baby. Koop je eerste baby schoenen hierEen aantal goede kinderschoenen merken die dit uitgebreid in het assortiment hebben zijn:

  • Shoesme
  • Bunnies
  • Bordossa
  • Koel4kids

Bij deze merken vind je geheid een paar goede kinderschoenen waar jou kindje de eerste stapjes mee kunt gaan zetten. En daarnaast ook nog eens super hip en trendy erbij loopt!

Wat is de schoenmaat van mijn baby

Je wilt een paar goede kinderschoenen kopen, maar je weet niet exact de maat. In het tabel zie je een uitleg van de maten hoe dit gemiddeld is. Dit kan uiteraard iets afwijken per merk. In het geval van het merk Bunnies, kun je ook op het inleg zooltje een voet afdruk bekijken waar de tenen precies moeten zitten. Zo kun je controleren of dit ook daadwerkelijk de juiste schoenmaat is.

Baby schoenen kopen - maattabel
© Allesoverschoenen.nl

Wil je meer informatie over kinderschoenen? Lees dan ook eens onze andere blogs over kinderschoenen.

Alles over smalle kinderschoenen
Baby schoenen kopen - Wat zijn goede kinderschoenen
Wat zijn goede kinderschoenen?
Baby schoenen kopen - De beste kinderschoenen kopen
De beste kinderschoenen kopen.
Total
0
Shares
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts