Nike: Albert Heijn Airmax sneakers

Opletten geblazen! Zo af en toe komt één van deze Nike Airmax 1 Albert Heijn sneakers op de markt. Je leest hier alles over dit model!
Nike Airmax 1 Albert Heijn sneaker

De echte sneaker liefhebbers die weten precies wat er op de markt speelt en wanneer er een gave sneaker uitkomt. Met name de Nike Airmax schoenen zijn geliefd. Als je aan de supermarkt keten Albert Heijn denkt, denk je niet direct aan een sneaker. Maar wist je dat Nike een paar Airmax sneakers gemaakt heeft in de oude kleuren van de Albert Heijn? Je leest in de schoenenblog alles dat je moet weten over de Nike Airmax Albert Heijn sneaker.

Nike Airmax 1

Airmax Albert Heijn sneakerDe Nike Airmax 1 is in Nederland één van de meest populaire sneakers dat er op de markt gekomen is vanuit Nike. Helaas zie je op dit moment bijna geen Airmax 1 meer in de collectie voorkomen. Dit heeft uiteraard verschillende oorzaken. Lees de blog: Waarom maakt Nike geen Airmax 1, om hier alles over te weten te komen.

De Albert Heijn sneaker die Nike heeft ontworpen is wel een Airmax 1 sneaker. Helaas is de sneaker niet op de markt gekomen, maar wel een klein aantal van geproduceerd. Er gaan geruchten rond dat er 24 paar Airmax 1 Albert Heijn sneakers weg zijn gegeven aan familie en vrienden.

Heel soms zie je opeens één Airmax 1 Albert Heijn sneaker op bijvoorbeeld Marktplaats voorbij komen. Hier zitten de sneaker verzamelaars en investeerders dan ook echt op te azen.

Nike Airmax 1 Nike ID

Maakt het jou niet uit of een sneaker van Nike exclusief is? Bekijk dan eens de mogelijkheden van Nike ID. Hier kun je je eigen Airmax 1 sneaker inkleuren met de kleuren die jij wilt. Zo loop je er toch nog exclusief bij voor een veel schappelijkere prijs.

Duurste Nike Airmax 1 op Marktplaats

Je raad het al. De duurste Airmax 1 die op dit moment op marktplaats heeft gestaan is de Albert Heijn variant. De sneaker heeft voor €13.000,- euro te koop gestaan. Wil jij dus de trotse eigenaar worden van dit geweldige paar? Dan moet je diep in de buidel tasten, want onder de €13.000,- euro zal de sneaker niet weg gaan.

Hoe is de Airmax 1 Albert Heijn tot stand gekomen?

Airmax 1 Albert Heijn sneaker NikeEr zit een leuk verhaal achter! Piet Parra de ontwerper van de exclusieve Nike Airmax 1 Albert Heijn sneaker, was van origine kunstenaar van beroep. In 2005 mocht Piet Parra twee exclusieve Nike Airmax 1 modellen ontwerpen. Hier zaten wel voorwaarden aan vast. De stad Amsterdam moest met deze twee Nike Airmax 1 modellen vertegenwoordigt worden.

Één van de Airmax 1 modellen kregen de kleuren: geel – blauw – wit. De ander heeft de kleuren: Bruin – roze – blauw. Hiervan is de productie wel doorgegaan.

Geel – blauw en wit zijn de toenmalige huiskleuren van de supermarktketen Albert Heijn. Wegens druk uitoefenen van de supermarktketen werd de productie stopgezet. Dit is de reden dat er maar 24 paar van deze zeer exclusieve sneakers zijn gemaakt. Er gaan geruchten dat de Albert Heijn er alles aan heeft gedaan om de 24 paar sneakers te weten te bemachtigen. Dit is overigens niet gelukt.

Op de 24 paar Airmax 1 Albert Heijn sneakers staat de handtekening van kunstenaar Piet Parra.

Wat is de prijs van de Airmax 1 Albert Heijn sneaker?

Dit is lastig te zeggen. Zoals eerder genoemd is dit de duurste sneaker van Nike op marktplaats geweest. €13.000,- euro wat toen de prijs. Omdat dit model zo exclusief is, zal de prijs niet snel lager zijn dan de €13.000,- euro.

De verwachting is zelfs dat de prijs hoger zal uitvallen omdat de vraag hiernaar nog steeds gigantisch is onder de sneaker- liefhebbers en investeerders.

Nike Airmax 1 Albert Heijn sleutelhanger

Nike Airmax 1 Albert Heijn sleutelhangerDe razend populaire sneaker is voor de echte Nike liefhebbers een musthave. Helaas is hier heel moeilijk aan te kopen. En lukt het je wel, dan heeft het je heel wat geld gekost. Omdat dit model zo razend populair is, kwamen er al snel meer producten van op de markt. Denk hierbij aan sleutelhangers en ook posters. Een leuke sleutelhanger kan je al bemachtigen voor €4,95.

Nike Airmax 1 Albert Heijn poster

Nike Airmax 1 Albert Heijn poster
Shop direct: Nike Albert Heijn poster

Uiteraard zijn de posters of sleutelhangers niet origineel met handtekening van Piet Parra, maar het zijn zeker gave items om te hebben. Ook natuurlijk heel leuk om cadeau te geven aan echte sneaker liefhebbers. Je koopt op Bol.com al een gave Airmax 1 Albert Heijn poster voor maar €34,95.

 

Total
0
Shares
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts