Cycleur de Luxe schoenen

Wil jij Cycleur de Luxe schoenen kopen? Lees hier alles over het merk Cycleur de Luxe schoenen bij Allesoverschoenen.nl
Cycleur de Luxe schoenen kopen

Het Belgische merk Cycleur de Luxe schoenen is opgericht in het jaar 2011. Het merk is opgericht door een enthousiaste wielrenner Patrick Vanneste. De wielrenner was zo gek op zijn hobby, dat hij dit heeft verwerkt in de ontwerpen van zijn nieuwe schoenenlijn. Zo vind je bij de meeste schoenen wel een detail terug vanuit het wielrennen. De inspiratie is dan ook opgedaan vanuit de ouderwetse wielrenner sport. Zo vind je op een groot deel van de collectie van de Cycleur de Luxe schoenen strepen op de zijkant van de schoenen.

Cycleur de Luxe schoenen kopen?

Het merk Cycleur de Luxe schoenen vind je over het algemeen alleen bij de betere schoenenwinkels. De schoenen zijn uitgewerkt geheel van leer aan de binnenzijde en ook aan de buitenzijde. Daarnaast zit in elke Cycleur de Luxe schoen een uitneembaar voetbed. Dit zorgt ervoor dat je je eigen zool erin kwijt kunt.

Wil jij Cycleur de Luxe schoenen kopen? Dit kan gemakkelijk online of in de winkel. Online vind je de Cycleur de Luxe schoenen op diverse webshops. In de winkelstraat vind je dit bij de betere schoenenwinkels.

De schoenen van het merk Cycleur de Luxe vallen normaal qua lengte en breedte. Zo zijn ze voor een gemiddelde voet goed geschikt. De schoenen zijn stevig en modisch. Je vind de schoenen daarom dan ook steeds vaker in kledingwinkels terug. Hierdoor geeft het merk meteen aan dat het ook echt in de mode mee kan! Wil jij er modisch bij lopen en toch een goede stevige schoen? Dan is het merk Cycleur de Luxe wellicht wel jou merk!

Dames Cycleur de Luxe schoenenCycleur de Luxe schoenen kopen bij Allesoverschoenen.nl

Van oudsher is het schoenenmerk een heren merk. Door het grote succes in de heren collectie is het merk gaan uitbreiden naar ook een dames schoenen collectie. De dames collectie bestaat met name uit modische sneakers echt van deze tijd en in de kleuren van de nieuwste mode. De dames Cycleur de Luxe schoenen zijn goed te combineren onder elke outfit. Draag jij een leuk rokje of jurkje? Of juist een leuke jeans? Het kan allemaal. De mode kleuren van dit moment zijn

  • Licht beige
  • Zwart
  • Groen

Heren Cycleur de Luxe schoenen

In het jaar 2011 waren er alleen nog heren Cycleur de Luxe schoenen te verkrijgen. Tegenwoordig kan je gemakkelijk dames en heren Cycleur de Luxe schoenen kopen zowel online als in de winkel. De heren Cycleur de Luxe schoenen collectie bestaat met name uit modische sneakers en veterschoenen. De schoenen zijn geheel van leer gemaakt. Daarnaast vind je in de meeste Cycleur de Luxe schoenen leuke details terug vanuit het wielrennen.

Is het merk Cycleur de Luxe schoenen toch niet helemaal jou merk? Lees dan ook eens de blogs over de volgende merken:

Total
0
Shares
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts
Wat is Xsensible

Wat is Xsensible?

Xsensible is een snel groeiend merk dat zich richt op comfort en mode. Je leest hier wat Xsensible is en waarom dit goede schoenen zijn.
Lees meer