Nieuwe schoenen trends winter 2021/2022 (heren/dames)

Nieuwe schoenen trends winter 2021

Het blijft leuk. Ieder seizoen sta je weer versteld van de nieuwe schoenen die er te verkrijgen zijn. Vaak zie je ook dat een schoenen trend 7 jaar lang blijft bestaan en daarna langzaam vervalt. Hierdoor ontstaat over het algemeen iedere 7 jaar een compleet andere schoenen trend. In dit artikel ga ik je hier meer over vertellen.

Ieder seizoen veranderd de mode. Ook in de schoenen branche zie je steeds leuke vernieuwingen voorbij komen. Maar wat zie je komend winter seizoen? Wij gaan je hier alles over vertellen. Het meest opvallende van komend winter seizoen 2021/2022 zijn de kleuren die je gaat zien. Je denkt bij de winter al snel aan donkere kleuren zoals: zwart, bruin of donker blauw. Dit najaar wordt dat helemaal anders! Wij zetten de mode kleuren voor jou op een rijtje:

  • Offwhite ( licht beige tinten )
  • Verschillende bruin tinten
  • Donker groen
  • Rood

Met name de offwhite kleur ga je in alle soorten schoenen terug vinden. En dat in de winter! Gelukkig spelen hier ook de onderhoud fabrikanten goed op in, zodat je dit wel netjes kunt houden. Wil je alvast weten hoe je dit het beste kunt onderhouden? Lees dan hier de blog ‘leren schoenen onderhouden doe je zo‘ Nu je de kleuren weet wat veel voor gaat komen is het natuurlijk ook leuk om te weten wat voor stylen je gaat zien.

Wil je direct meer schoenen trends bekijken? Bekijk dat dan hier!

Wat de nieuwe schoenen trend is dit najaar, zijn met name de hogere veter boots in verschillende kleuren. Ook ga je de wel bekende Chelsea boot weer zien. De mode blijft sportief, waardoor je de sneakers ook blijft zien. Ook in de sneakers zie je dit najaar in de mode trend veel lichte kleuren. Ook hier heeft licht beige ( offwhite ) de overhand. Voor jou alvast een aantal voorbeelden van echte schoenen trends van deze winter!

Floris van bommel off white sneaker winter 2021Floris van bommel Chelsea boot groen winter 2021Gabor veterboot winter 2021

 

Dit zijn een aantal modellen die je dit najaar in de mode veel gaat zien. Uiteraard in de diverse kleuren die hier boven genoemd zijn.

Schoenen trend voor heren winter 2021/2022
Voor de heren blijft de mode redelijk gelijk. Bij de heren zal de sneaker nog steeds de overhand hebben maar dan in diverse donkere tinten. De kleuren die je voor de heren schoenmode veel gaat zien zijn:

  • Donker groen
  • Donker bruin
  • Zwart

Met name draait het bij de heren om deze 3 kleuren. Uiteraard zijn er genoeg andere kleuren combinaties te vinden. De zolen van de sportievere schoenen zijn voor een groot gedeelte nog steeds wit. Ook in het najaar! Dit geeft de sportievere uitstraling aan de schoenen. Omdat de mode sportief is, zie je bij diverse schoenmerken ook stoere boots voorbij komen. Denk hierbij aan Floris van Bommel schoenen. Ook voor de mannen zetten wij een aantal nieuwe modellen op een rijtje.

Veterboot heren winter   Sneaker heren mode trend    Sneaker heren mode groen winter 2021

Preview zomertrend 2022

Alvast een kleine vooruitblik naar wat komen gaat. Voor de dames mag het duidelijk zijn. Loafers, loafers en nog eens loafers. Je gaat heel veel loafers zien komend voorjaar/zomer 2022. Lees de blog: Ilse Jacobsen om meer te weten te komen!

Total
0
Shares
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts