De beste baby schoenen !

Opzoek naar de beste baby schoenen? Hier vertellen wij alles over, waar jij op moet letten bij het aanschaffen voor de beste baby schoenen!
De beste baby schoenen

Voor iedere kersverse ouder is het lastig, wat nu te doen met schoenen? Gaan we bij de eerste stapjes meteen voor een stoer sneakertje of is het juist belangrijk om verder te kijken dan alleen hoe een schoen eruit ziet? In deze blog vertel ik je alles over wat belangrijk is bij het aanschaffen van jouw eerste baby schoenen en waar je op kan letten.

Door de ontwikkeling van baby’s en kinderen is het des te belangrijk om direct te zorgen voor goede schoenen. De voeten groeien en worden mede- ontwikkeld door de juiste ondersteuning die een schoen kan geven. Dit zorgt ervoor dat de holte van de voetjes niet al te laag wordt. Uiteraard zijn hier uitzonderingen in, als je met een zo geheten ‘platvoet’ wordt geboren.

Baby schoenen

De beste baby schoenen van Shoesme
Bekijk aanbod: Shoesme baby schoenen

Yess…! Mijn zoon of dochter gaat de eerste stapjes zetten. Super leuk! Maar wat nu? De meeste ouders zeggen direct: gaaf eindelijk leuke sneakertjes aan! Helaas is dit vaak niet het beste voor jouw zoon of dochter. De beste baby schoenen zijn nog altijd van leer en met een stevig voetbedje. De wel bekende sneaker merken maken dit helaas niet.

Wil jij dus de beste baby schoenen voor jouw kindje? Dan adviseren wij om te kijken naar de wat betere merken zoals: Bunnies schoenen of Shoesme schoenen. Dit zijn kinderschoen merken die gespecialiseerd zijn op het gebied van baby schoenen en kinderschoenen. Uiteraard kan een sneakertje voor af en toe erbij helemaal geen kwaad.

Waar let ik op bij de beste baby schoenen?

De beste baby schoenen van Bunnies
Bekijk aanbod: Bunnies baby schoenen

Nu je wat meer weet over de beste baby schoenen is het belangrijk om te kijken naar de pasvorm. Juist in de eerste periode (wanneer de eerste stapjes gezet worden) is het belangrijk om te kijken naar flexibele zolen. De baby’s kruipen nog geregeld, zitten ermee op de knieën en slepen er heel wat mee af. Hierdoor is het des te belangrijker dat de schoenen nog flexibel zijn.

Je kent nu de beste baby schoenmerken en dat ze flexibel moeten zijn, maar wat nog meer? De beste baby schoenen zijn gemaakt van leer. Leer zorgt voor de juiste stevigheid en ondersteuning. Daarnaast ventileert dit het meeste door.

Naast de beste Baby schoenen is het natuurlijk ook belangrijk dat je de schoentjes leuk vind. In de schoenen blog: Top 10 leukste eerste loopschoentjes, vind je de leukste en meeste goede eerste loopschoentjes!

Welke maat baby schoenen?

Wanneer het kan, adviseren wij in de winkel de voeten van de baby op de laten meten om zo de juiste maat te kunnen bepalen. Ieder schoenmerk valt anders en daarom is het lastig om online baby schoenen te kopen. In grote lijnen helpen wij jou natuurlijk verder! Hieronder vind je een tabel waar je de maten goed kunt vinden. Wij adviseren bij de baby schoenen één tot anderhalve centimeter aan ruimte aan te houden. Dit zodat ze genoeg ruimte hebben om er lekker in te kunnen groeien. Om te bepalen welke schoenmaat voor je baby/kindje het meest geschikt is meet je het voetje van je baby/kindje op. Dit doe je met een liniaal, van hiel tot uitgestrekte grote teen.

De beste baby schoenen opmeten

Wil je ook wat kooptips voor het aanschaffen van schoenen voor jezelf of het onderhouden van schoenen? Lees dan ook eens de bloggen ‘Nieuwe schoenen kopen? Let hier op!’ of ‘wat zijn goede wandelschoenen

Total
0
Shares
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts