De schoenverfrisser die reinigt én droogt: Shoefresh

Ben jij het ook zo zat, altijd maar die stinkende schoenen in huis? Dat hoeft niet meer! Shoefresh is de schoenverfrisser voor al je schoenen.
Schoenverfrisser Shoefresh

Je kent het wel, van die stinkende sportschoenen waarvan de lucht er gewoon niet uit wilt. Ze worden maar niet droog en de bacteriën blijven er maar inzitten. Iedere keer na een training van de sport die beoefend wordt is het weer raak en lijkt het wel erger te worden. Je zet de schoenen in de schuur, buiten of in de hal, maar de lucht blijft even slecht of wordt zelfs steeds slechter.

De oplossing is hier!
Shoefresch: De schoenverfrisser die reinigt én droogt!

Shoefresh heeft ons benaderd om een eerlijke beoordeling te schrijven over het product.

Op een website waar alles over schoenen te vinden is, kan een schoenverfrisser natuurlijk niet ontbreken. Om hier een eerlijk en goed advies over te kunnen geven, mochten wij de Shoefresh uit proberen en het zelf te ervaren. Bij deze!

Wat doet de Shoefresh?

De Shoefresh reinigt én droogt schoenen. Schoenverfrisser Shoefresh voetbalschoenenTijdens stap één worden direct alle geuren, bacteriën en schimmels verwijderd. Doordat je het bij de bron aanpakt, heeft dit het meeste effect. De Shoefresh kan gebruikt worden voor: schoenen, laarzen, sportschoenen, helmen, skischoenen, handschoenen en ook scheenbeschermers.

Hoe werkt de Shoefresh?

Om je schoenen te verfrissen en droog te maken en ook zo te houden hoef je bijna niets te doen. Het enige dat je moet doen is het plaatsen van je schoenen op de houder. Hij gaat direct beginnen! Let er wel op: een leren schoen heeft een ander programma nodig dan je sportschoenen. Dit kun je gemakkelijk instellen door op de instellingen knop te drukken. De stappen op een rij:

In twee stappen zijn jouw schoenen gereinigd en droog!

  1. Na het plaatsen van de schoenen op het apparaat worden de schoenen gedesinfecteerd. Schoenverfrisser Shoefresh instellingenAlle geuren, schimmels en bacteriën worden verwijderd waardoor de schoenen een stuk minder gaan ruiken. Deze stap duurt 5 minuten. Als de geur van je schoenen hardnekkig is, kun je de duur van het reinigen verlengen tot max. 10 minuten.
  2. Tijdens stap twee worden je schoenen gedroogd. Dit programma duurt 20 minuten en kun je op verschillende graden doen. Uiteraard zit er een handleiding bij waar alles in staat.

In twee stappen heb jij dus weer frisse en droge schoenen! Het unieke van het apparaat is dat de behandeling direct begint wanneer je de schoenen op de houder plaatst en  het programma vanzelf weer stopt als de schoenen gereinigd en droog zijn.  Je hebt er dus geen omkijken naar!

Ik adviseer de Shoefresh wel te gebruiken in een hal, garage of schuur. De geur die uit de schoenen komt, zal in de ruimte komen waar de Shoefresh staat. Het is dus belangrijk dat de ruimte goed door ventileert.

Onze beoordeling over Shoefresh

Met een beoordeling van 4.8 van de 5 sterren werd ik nog nieuwsgieriger naar het product. Ook wij zijn meer dan tevreden over dit product. Je krijgt wat je verwacht! Shoefresh is de schoenverfrisser die reinigt én droogt. Dit doet het dan dus ook echt. Wij hebben de Shoefresh uitgeprobeerd met diverse schoenen en uiteraard ook met het meest hardnekkige: voetbal schoenen die 3 keer in de week, door weer en wind gebruikt worden. En ja… de lucht gaat eruit en de schoenen zijn direct droog! Wij zouden het product dan ook zeker aanbevelen om te kopen.

Total
0
Shares
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts