Wandelschoenen Nijmeegse vierdaagse!

Ben jij op zoek naar een paar goede wandelschoenen? Dan is de Nijmeegse vierdaagse wandelschoenen collectie wellicht wat voor jou!

Iedere wandelaar kent het wel. De Nijmeegse vierdaagse. Het is het grootste wandel- event dat er is. En wel in Nederland! Naast de 47.000 wandelaars die allemaal naar Nijmegen komen om daar de bekende wandeltochten te maken komen er ook nog eens duizenden mensen voor de feestjes en het aanmoedigen van de wandelaars. In het jaar 2019 is er zelfs een record geweest met het inschrijven voor de Nijmeegse vierdaagse. Het is dan ook altijd van belang dat je ingeloot word, om mee te mogen doen. Wanneer je al een keer eerder hebt gelopen, krijg je het jaar daarop voorrang ten opzichte van de andere. Dat scheelt weer!

Hoofdsponsor Nijmeegse vierdaagse

Het grootste wandel- event ter wereld is voor iedere wandelaar een keer leuk om mee te maken. Ook al houd je niet helemaal van de massa mensen, het sfeertje maakt alles goed! Daarnaast zijn er, zeker bij de langere afstand 50 kilometer per dag ook best grote stukken dat he teen stuk rustiger is. De hoofdsponsor van de Nijmeegse vierdaagse is het wandelschoenen merk Lowa. Lowa is één van de grootste wandelschoenen merken dat er is in heel Europa. Het Duitse merk is sinds 1923 al een waar succes op het gebied van wandelschoenen. Je vind een ruim aanbod aan hoge wandelschoenen en ook lage wandelschoenen in het assortiment.

Lowa wandelschoenen
Het merk Lowa is één van de grootste wandelschoenen merken. Lowa heeft een unieke maakwijze dat zeer comfortabel is. Zo zijn de zolen gedeeltelijk ingespoten, zodat het meer comfort en meer demping geeft dan de andere wandelschoen merken. De collectie van Lowa bestaat uit een aantal categorieën.

  • Lowa categorie A schoenen ( Geschikt voor in Nederland, vlakke wegen )
  • Lowa categorie B schoenen ( Geschikt voor in het buitenland, gebergte )
  • Lowa categorie C schoenen ( Geschikt voor in het buitenland, stijlen bergen )
  • Lowa categorie D schoenen ( Alleen geschikt voor hoge bergen )

Naast de categorieën heeft het merk Lowa wandelschoenen een heel uitgebreid assortiment. En zelfs een uniek assortiment dat gemaakt is voor de echte Vierdaagse liefhebbers. Er is namelijk een Nijmeegse vierdaagse collectie aan wandelschoenen gemaakt. Ondanks dat het event al voor het tweede jaar oprij niet door is gegaan, blijft de collectie in trek en ook beschikbaar tot het wel een keer door gaat. Hopelijk volgend jaar!

Nijmeegse vierdaagse wandelschoenen collectie

De Nijmeegse wandelschoenen collectie bestaat uit de volgende artikelen.

  • Lowa Ferrox N4D GTX lo WS ( Lage vierdaagse wandelschoen voor dames )
  • Lowa Ferrox N4D GTX Lo Men ( Lage vierdaagse wandelschoen voor heren )
  • Lowa Walker N4D Lo Ws ( Lage vierdaagse wandelschoen voor dames )
  • Lowa Walker N4D Lo ( Lage vierdaagse wandelschoen voor heren )
  • Lowa Walker N4D GTX mid WS ( Hoge vierdaagse wandelschoen voor dames )
  • Lowa Walker N4D GTX mid ( Hoge vierdaagse wandelschoen voor heren )

Nijmeegse vierdaagse wandelschoenen Nijmeegse vierdaagse wandelschoenen bij allesoverschoenen

GTX staar voor Gore-Tex. Dit houd in dat de schoenen wind en waterdicht zijn. Waar het niet bij staat, zijn de schoenen van leer gemaakt. Dit houd in dat de schoenen goed water afstotend zijn maar niet 100% waterdicht is. Wanneer je de schoenen in spuit met een protector, zijn de wandelschoenen waterdicht. De Nijmeegse vierdaagse wandelschoenen collectie bestaat uit licht gewicht wandelschoenen. Dit valt onder de categorie A wandelschoenen.

Wanneer zijn je wandelschoenen op?

Het is lastig te zeggen wanneer je wandelschoenen echt op zijn. Dit heeft met diverse factoren te maken. Hoe iemand de schoenen afslijt, hoe vaak iemand loopt en nog veel meer. Wil je hier meer over weten? Lees dan eens de schoenenblog: Hoe lang gaan wandelschoenen mee.

Gore-Tex

Wil jij geen natte voeten tijdens het lopen? Dan zijn de wandelschoen modellen waar GTX (Gore-Tex) bij staat wellicht iets voor jouw! Gore-Tex is een membraan dat ervoor zorgt dat jouw schoenen 100% waterdicht zijn. De schoenen blijven goed door ventileren, maar zijn wel waterdicht.

Wil je meer lezen over wandelschoenen? Lees dan ook eens de blog: Wat zijn goede wandelschoenen?

Total
1
Shares
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts
Gele klompen sloffen bij Allesoverschoenen.nl

Gele pantoffel klompen

Ben jij opzoek naar een paar gele pantoffel klompen? Lees hier alles over verschillende Hollandse klompen bij Allesoverschoenen.nl
Lees meer