Ilse Jacobsen

Wil jij alles weten over het merk Ilse Jacobsen? Dan zit je hier goed. Ik ga je alles vertellen over het best verkochte mode van Ilse Jacobsen
Ilse Jacobse Tulip schoenen

Het merk Ilse Jacobsen is voor vele nog een relatief onbekend merk. Afgelopen zomer seizoen zag je het merk wel een flinke opmars maken en ook komende zomer word er veel van het merk verwacht. Ik ga je alles vertellen over het merk en alvast een kleine preview geven wat de mode gaat doen.

Wat voor merk is Ilse Jacobsen?

Ilse Jacobsen rubber boot
Shop direct: rubber boots

Het merk Ilse Jacobsen is een vrouwelijk merk dat is ontstaan in klein havenplaatsje in de buurt van Kopenhagen. Het uitgebreide merk is niet alleen actief in de schoenenbranche, maar ook in de kledingbranche. Zo vind je allerlei kleding, maar ook bijvoorbeeld regenjassen.

Als ik me beperk tot de schoenencollectie, biedt het merk met name veel rubberlaarzen, slippers en instappers.

Ilse Jacobse schoenen TulipLoafers, loafers en nog eens loafers… Je gaat heel wat loafers zien! Loafers zijn er in heel wat soorten en maten, kleuren en variaties. Met name de wat sportievere instappers in vellen kleurtjes ga je heel wat zien. Ook de kleuren goud, geel en brons komen nadrukkelijk naar voren.

Uiteraard heeft het merk Ilse Jacobsen op de nieuwe schoenen trends van het voorjaar/zomer 2022 ingespeeld en komen zei met een sterke collectie aan instappers.

Ilse Jacobsen schoenen collectie

Zoals ik hierboven vertelde, heeft het merk een diversiteit in de collectie, wat zich wel focust op bepaalde doelgroepen. Met de keuze aan leuke trendy slippers tot aan de goede, stevige rubberen laarzen.

Het merk verwacht met name in de zomer 2022 een grote opmars te maken met het model: Ilse Jacobsen Tulip. Dit is een zomerse instapper dat vorig jaar heel snel overal uitverkocht was. Dit jaar komt het merk met een grotere collectie en meer kleuren.

Ilse Jacobsen Tulip

Ilse Jacobsen Tulip blauw
Shop direct: Tulip blauw

Tulip, het model waar Ilse Jacobsen afgelopen jaar een grote slag mee heeft geslagen in de schoenenbranche. De kleurrijke instappers die heerlijk zacht en soepel zitten. Daarnaast kun je ze aantrekken en er direct lekker op weg lopen.

De flexibele rubberen loopzool en de ademende bovenkant zorgt voor een waar genot aan de voeten.

Wat is de prijs van de Ilse Jacobsen Tulip schoen?

Het merk gebruikt natuurlijke producten en zachte soepele materialen. Je koopt het model Tulip al voor €69.95. De verwachting is dat de prijs hetzelfde blijft als afgelopen jaar. Dit is nog wel even afwachten omdat er overal een tekort aan is. Denk hierbij aan grondstoffen etc. Op het moment van schrijven heeft het merk nog niet aangegeven dat de prijzen verhoogd zullen worden en dus ga ik er nog steeds vanuit dat de prijs op €69.95 euro blijft staan.

Ilse Jacobsen schoenen sale?

Omdat de schoenen van Ilse Jacobsen over het algemeen zeer snel uitverkocht zijn zie je ze niet heel vaak in de sale. Wil je dit toch in de sale kopen dan heb je de grootste kans in de maanden Juli of Augustes. Over het algemeen kan je in deze periode de sale vinden in de schoenenwinkels.

Wil je buiten deze periode toch Ilse Jacobsen schoenen in de sale kopen, dan kun je dit het beste op de webshops vinden op de sale pagina.

Total
0
Shares
4 comments
  1. Helaas heb ik het hetzelfde probleem, dus ik ben ook geïnteresseerd in je antwoord. Verder ben ik een enorme fan van dit merk. De schoenen lopen heerlijk en zien er erg leuk uit!

    1. Hi Anusschka,

      Helaas is dit een probleem dat voor kan komen. Als het in een korte tijd is (een paar maanden) dan zou ik contact opnemen met de winkel waar je ze gekocht hebt. In de meeste gevallen worden de Ilse Jacobsen dan vergoed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts