Floris van Bommel gaat unieke samenwerking aan met Robin van Persie

Floris van Bommel x Robin van Persie 2021

Floris van Bommel is een Nederlands fabricaat dat altijd zorgt voor exclusiviteit en aparte schoenen met een verhaal bij iedere schoen. Ook dit keer is het gelukt. Naast de samenwerking die Floris van Bommel al heeft met Katja Schuurman heeft Floris van Bommel weer een goede slag geslagen. Floris heeft namelijk niemand minder dan oud- voetballer Robin van Persie gestrikt voor een unieke samenwerking. ‘Floris van Bommel x Robin van Persie schoenen’

Robin van Persie schoenen

Voor het tweede jaar op rij heeft Floris al een goede samenwerking met Katja Schuurman dat een groot succes blijkt. Nu voor de heren collectie die Floris van Bommel aanbied is het gelukt om een fijne samenwerking aan te gaan met niemand minder dan Robin van Persie.

De schoenen ‘Floris van Bommel x Robin van Persie’ zijn niet zomaar te verkrijgen in de betere schoenwinkels. Op dit moment zijn de schoenen alleen verkrijgbaar bij Floris van Bommel of Robin van Persie zelf op de website.

Collectie Robin van Persie schoenen ‘ByVP’

De schoenen collectie die Floris van Bommel samen met Robin van Persie heeft ontworpen bestaat uit drie schoenen. Voor jou de drie schoenen op een rij:

  • Lage sneaker – Tennis sneaker Robin van Persie – artikel: Floris van Bommel 16435/00
  • High top sneaker Robin van Persie – artikel: Floris van Bommel 20435/00
  • Dessertboot donkerbruin suéde Robin van Persie – artikel: Floris van Bommel 20436/0

Floris van Bommel laag model Tennis sneaker

We beginnen met het lage model: Floris van Bommel x Robin van Persie Tennis sneaker. Het tennis model is een combinatie van leersoorten. Door de grijze rand en de offwhite rubberen loopzool heeft dit een unieke uitstraling. De prijs van de schoenen is: € 239.95

Floris van Bommel High top sneaker

Het hogere model van de collectie van Robin van Persie is de ‘High top sneaker kalfsleer’. Dit ontwerp is ontworpen met de basketbal-invloeden. Zo is de schoen net wat hoger dan gemiddeld en helemaal van deze tijd. De schoen is gemaakt van het mooiste kalfsleer. De schoenen zijn tevens ook geschikt voor die gene met een eigen zool. De prijs van de schoenen is: € 249.95

Floris van Bommel Dessert boot donkerbruin

Het laatste, maar zeker niet de minste schoen uit de collectie is de Floris van Bommel Dessert boot in het donkerbruin suéde. De schoenen zijn geheel van suède, waardoor dit direct comfortabel aan de voeten zit. Het model heeft een offwhite zool, waardoor het een echte winterse look heeft. De prijs van de schoenen is: € 219.95

Wanneer zijn de Robin van Persie schoenen verkrijgbaar?

Voor de Floris van Bommel liefhebbers is dit echt een musthave! En uiteraard ook voor de Robin van Persie fans. De collectie is verkrijgbaar vanaf 4 November 2021. Op het moment van schrijven zijn de schoenen nog goed voorradig op de originele Floris van Bommel website. Sla dus snel je slag en bemachtig één van deze unieke schoenen uit de Robin van Persie collectie! 

Het merk: Floris van Bommel

Floris van Bommel is misschien wel het meeste bekende Nederlandse schoenenmerk dat er is. Naast de unieke samenwerking met de voetballeggende blijft Floris goed aan de weg timmeren. Wil jij niet alleen de Robin van Persie schoenen bekijken maar veel meer weten over Floris van Bommel schoenen? Lees dan hier verder. 

Met name onder de mannen is het merk bekend, maar wat veel mensen en vooral dames nog niet weten is dat er tegenwoordig ook een dames Floris van Bommel schoenenlijn is. Sinds een aantal jaar kunnen ook de dames genieten van de unieke designs en mooie kwaliteit schoenen. 

Floris van Bommel geschikt voor steunzolen?

Het antwoord is: ja! Ondanks dat het merk Floris van Bommel pure mode is, denkt het merk wel mee voor die gene die steunzolen draagt. Zo kun je gemakkelijk schoenen voor steunzolen bij Floris van Bommel kopen. Alle sportievere schoenen en normale schoenen zijn geschikt voor steunzolen. Alleen de geklede ‘puntschoenen’ zijn niet geschikt voor het dragen van steunzolen. 

 

 

Total
0
Shares
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts
Wat is Xsensible

Wat is Xsensible?

Xsensible is een snel groeiend merk dat zich richt op comfort en mode. Je leest hier wat Xsensible is en waarom dit goede schoenen zijn.
Lees meer