Xsensible schoenen verkooppunten

Opzoek naar Xsensible schoenen verkooppunten? Bekijk hier de mogelijkheden.
Dames-Xsensible-Golden-Gate-2023-voorjaar-zomer

Xsensible heeft in korte tijd, grote naam gemaakt in schoenenland. Comfort schoenen die eruit zien als een modische sneaker. Voor jong en oud heeft het merk Xsensible een heerlijk, comfortabele schoen ontwikkelt dat er ook nog eens leuk uit ziet.

De schoenen met het blokje zie je niet in iedere schoenenwinkel. Xsensible wilt niet in iedere schoenenwinkel te koop zijn en richt zich daarom op specialisten. Ben jij benieuwd wat de Xsensible schoenen verkooppunten zijn? Lees dan hier verder.

Waar kan je op letten bij het aankopen van Xsensible schoenen?

Niet iedere Xsensible schoen is het zelfde. Ook is niet iedere schoen geschikt voor iedere voet. Daarom is het belangrijk om op te volgende punten te letten bij het kopen van Xsensible schoenen.

 • Kies de juiste wijdte maat die bij je voeten past.
 • Zorg voor genoeg vrije ruimte bij de tenen. (0.5 cm tot 1.0 cm)
 • Knobbels op de tenen zoals hamertenen, hallux valgus of een hallux rigidus? Kies dan voor een model met stretchleer. Dit kan je herkennen aan de X bij de wijdte maat.
 • Stabiliteit: ben je zelf wat onstabiel of zoek je juist meer stabiliteit? Kies dan niet voor het met Xsensible SWX.

Xsensible schoenen verkooppunten

Xsensible werkt met een aantal verkooppartners. In grote lijnen kun je de schoenen kopen op drie verschillende manieren:

Grote platformen

Er zijn grote retailers als Bol.com waar wederverkopers en schoenenwinkels zelf Xsensible schoenen aanbieden. Dit kan slim zijn als je geen zin hebt om ergens een nieuw account aan te maken. Hou er wel rekening mee dat je bij dit soort verkooppunten vaak minder service kunt verwachten. In veel gevallen is het platform ook de partij tussen jou en de verkoper, waardoor de communcitaie soms lastig is.

Schoenenwebshops

Online is steeds meer van nu. En daarom behoort ook dit tot één van de Xsensible verkooppunten. Wil je online kopen, maar toch bij een specialist je Xsensible schoenen scoren. Dan zijn er ook een aantal schoenenwebshops waar je terecht kunt. Een greep uit de verkooppunten waar je vanaf de bank Xsensible stretchwalker schoenen kunt bestellen:

 1. Van Keeken Schoenen (Bodegraven – grootste Xsensible dealer midden Holland)
 2. Schutrups (Exlo)
 3. Donelli schoenen (Bilthoven)
 4. Jansen schoenen (Driebergen)
 5. Strating schoenen (s’-Graveland)
 6. Master schoenen (Amsterdam)
 7. Bronkhorst (Gorinchem)
Xsensible Ponte Vecchio
© Allesoverschoenen.nl

In de winkelstraat

Als schoenverkoper raad ik je sterk aan om te overwegen om toch even je oude schoenen aan te trekken en naar een lokale goede schoenenwinkel te lopen. Je kunt daar Xsensible stretchwalkers passen, testen en ervaren voor je zomaar over gaat tot aankoop. Bij Xsensible ontdek je een compleet overzicht van alle partijen met een handige zoekfunctie.

Xsensible schoenen online kopen? Let hier op!

Wanneer je besloten hebt om je favorieten paar Xsensible schoenen direct online te bestellen omdat er geen Xsensible verkooppunten in de buurt zijn of omdat je dit gewoon een stuk makkelijker vindt, dan is het belangrijk om te weten welke maat schoenen je moet bestellen. In een eerder geschreven artikel: ‘Hoe vallen Xsensible schoenen‘ vertel ik exact hoe je de juiste maat kunt bestellen.

Total
0
Shares
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts