Alles over: Durea wandelschoenen

Durea wandelschoenen

Heerlijk wandelen doe je alleen met goede wandelschoenen. Gelukkig heeft het merk Durea nu ook wandelschoenen in het assortiment. Door de enorme vraag naar wandelschoenen kon het merk niet achterblijven. In dit artikel vertel ik je alles over Durea wandelschoenen en waar je op moet letten bij het online kopen van Durea wandelschoenen.

Waarom Durea wandelschoenen?

De meeste dames kennen het merk Durea wel van de fijne dagelijkse schoenen. Het merk dat mode en pasvorm in één schoen heeft gebracht. En dat ook nog eens in verschillende wijdte maten. Zelfs met de Durea wandelschoenen loop je er fashion bij!

Door vier verschillende wijdte maten te gebruiken is het mogelijk om voor iedere voet de juiste schoen aan te meten.

Het merk Durea werkt met gebroken leesten. Dit houd in dat de hielpartij van iedere wandelschoen een wijdte maat smaller is dan de wijdte maat bij de voorvoet. Dit zorgt voor een optimaal ondersteuning bij de hiel en de kans op glippen is nihil.

Eigenschappen van Durea wandelschoen?

In de zomer 2022 is het merk voor het eerst gestart met de lancering van Durea wandelschoenen. Op het moment van schrijven bestaat de collectie dan ook uit één model. Het model is in vijf verschillende kleuren verkrijgbaar.

Durea wandelschoen 6266.9699
Waterafstotend Goed ademendAnti slipzool
In verschillende wijdte matenGeheel van leerReflecterende details
Licht gewichtGoede afwikkelingUitneembaar voetbed
Durea wandelschoenen anti-slip zool

Hoge Durea wandelschoenen winter 2022

Heel gaaf! Wij hebben te horen gekregen dat de collectie aan Durea wandelschoenen uitgebreider wordt dit najaar. Aan de collectie word een hoge Durea wandelschoen toegevoegd. Het gaat om model: Durea 9765 die in 4 verschillende wijdte maten en 3 kleur variaties te verkrijgen is. De kleuren zijn:

  • Durea 9765 kleur blauw
  • Durea 9765 kleur bruin
  • Durea 9765 kleur grijs

De blauwe kleur is verkrijgbaar met een witte loopzool of een zwarte loopzool.

Durea wandelschoenen wijdte E – G – H – K

Uiteraard is niet iedereen bekend met de verschillende wijdte maten die het merk Durea gebruikt. In een eerder geschreven artikel vertelde ik waarom Durea schoenen zo’n fijn merk is, en vertel ik meer over de wijdte maten. In het kort zijn dit de wijdte maten van Durea.

  • Durea wandelschoenen wijdte E = extra smalle wandelschoenen
  • Durea wandelschoenen wijdte G = smalle normale wandelschoenen
  • Durea wandelschoenen wijdte H = brede normale wandelschoenen (meest verkocht)
  • Durea wandelschoenen wijdte K = extra brede wandelschoenen

Net als bij de dagelijkse schoenen, zijn ook de wandelschoenen in verschillende wijdte maten verkrijgbaar. Zo kun je voor iedere voet de juiste lengte maar ook wijdte maat kiezen.

Wat kosten Durea wandelschoenen?

De wandelschoenen van Durea zijn €239.95 euro. Als ik dit vergelijk met andere wandelschoen merken ligt de prijs net wat hoger dan gemiddeld. Dit heeft alles te maken met de leren binnen voering, de gebroken leesten en de verschillende wijdte maten. De schoenen zijn deze prijs dan ook meer dan waard.

Vanaf het najaar 2022 wordt de collectie aan Durea wandelschoenen uitgebreid. Door het grote succes van de lage wandelschoenen en de veelvoud aan vragen over hoge wandelschoenen, word de hoge wandelschoen in het najaar 2022 gepresenteerd en uitgebracht. De hoge wandelschoenen van Durea kosten €279.95,-.

Durea wandelschoenen onderhouden?

De wandelschoenen zijn uit zichzelf wind dicht en goed water afstotend. Om de schoenen 100% waterdicht te maken is het nodig om de wandelschoenen met deze spray in te spuiten. Hierdoor krijgen de wandelschoenen een bescherm laag tegen water en vuil.

Voor dat je dit doet is het verstandig om de schoenen met een borstel schoon te borstelen. Zo kan de spray net wat beter in het materiaal trekken.

De wandelschoenen zijn over het algemeen van nubuck leer gemaakt. Dit is een leersoort dat je het beste kunt opschuren. Of je gebruikt dit. Hier haal je gemakkelijk de vuile vlekken uit het leer. Om het leer vettig te houden is het verstandig om eens in de maand de wandelschoenen te waxen. Hierdoor worden de schoenen wel wat gladder en donkerder qua materiaal.

Hier koop je gemakkelijk Durea wandelschoenen online

Het doet je misschien verbazen, maar bij Bol.com koop je gemakkelijk online de wandelschoenen van Durea. Uiteraard vind je de Durea wandelschoenen ook bij de betere schoenenwinkels zoals Van Keeken Schoenen.

Durea wandelschoenen 6266 9737

Goedkope Durea wandelschoenen kopen in de Sale

Van kortingen houden we allemaal. En zeker als het gaat om schoenen die net wat duurder zijn dan gemiddeld. Als je Durea wandelschoenen in de Sale wilt kopen, kun je het beste de Sale pagina’s van de betere webshops in de gaten houden. De Sale periode is normaal gesproken in de maanden Juli, Januari en Februari. In deze maanden heb je de meeste kans op goedkope wandelschoenen van Durea.

Durea wandelschoenen review

Eerder schreef ik al een Durea schoenen review over mijn dagelijkse schoenen. Ik vind het nog lastig om een goed en uitgebreid oordeel over de wandelschoenen te schrijven. Tot nu toe zijn mijn ervaringen erg goed. Maar ik draag de schoenen pas een paar maanden wat ik relatief kort vindt voor een paar wandelschoenen. Ik vind de wandelschoenen tot nu toe heel licht en comfortabel aan de voeten zitten. Zelf een ervaring met dit product? Laat het mij dan gerust weten! Ook jou ervaring deel ik graag.

Total
0
Shares
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts