Alles over Lego Adidas sneakers!

Dit is wat een man wil. Gave sneakers en lego. Adidas maakt dit mogelijk. Ik ga je alles vertellen over de Adidas lego sneaker collectie!

Het sportmerk Adidas is altijd bezig met vernieuwingen en gave samenwerkingen. Speciaal voor de lego- fanaten is er een lego sneaker ontworpen. In de Lego Adidas sneaker worden de kleuren gebruikt die bekend zijn van het lego logo met onderdelen in de schoenen die lijken op lego blokjes. Ik ga je alles vertellen over dit gave exemplaar en wat hier allemaal in te verkrijgen is.

Lego en Adidas

Lego Adidas superstar originals sneaker
Shop direct: Lego Adidas superstar

Sinds de pandemie is lego nog nooit zo populair geweest als nu. Je kon weinig doen, dus de meeste mensen gingen het thuis gezellig maken en deden een spelletjes of bijvoorbeeld lego. Zo sprong het merk Adidas hier goed op in. Het meest bekende model van Adidas Superstar Originals, was al eerder een goede match met Lego. Er is namelijk een lego pakket waarbij je de lego Adidas originals kunt kopen. Het Adidas lego pakket bestaat uit 731 legoblokjes.

Het lego Adidas superstar pakket koop je normaal voor €89.99. Op het moment van schrijven is de prijs verlaagd naar €59.99. Als je dit pakket wilt voor een scherpe prijs, dan is dit je kans!

Na het succes van dit lego pakket en de fijne samenwerking zijn Adidas en lego verder gaan kijken naar de mogelijkheden. Hieruit ontstond een waren Adidas sneaker met lego details. Een echte musthave voor sneaker liefhebbers en lego fanaten.

Adidas superstar lego

Adidas superstar legoDe klassieker onder de Adidas schoenen; Adidas superstar. De sneaker zit al jaren in de collectie en blijft nog steeds één van de meest populaire schoenen die Adidas in de collectie heeft. Inmiddels is het model in diverse kleuren en samenstellingen te verkrijgen.

De lego collectie die Adidas heeft uitgebracht, kon natuurlijk niet achterblijven met ook dit model. De Lego Adidas superstar sneaker. Het model is in twee kleuren verkrijgbaar. De zwart met rode combinatie en de zwart met blauwe combinatie.

De pasvorm is identiek hetzelfde gebleven als de normale Adidas superstar. Je kunt dus gewoon je normale schoenmaat bestellen die je altijd draagt van Adidas. Adidas heeft de rubberen neus aangepast in een waar lego- neusje. Dit unieke exemplaar is tijdelijk beschikbaar, dus zorg dat je er snel bij bent. De Adidas superstar lego sneaker is verkrijgbaar bij de originele Adidas store.

Lego schoenen voor kinderen

Adidas superstar lego sneaker kinderen
Bekijk aanbod: Adidas lego sneaker

Uiteraard heeft Adidas ook gedacht aan een mooi assortiment aan Adidas lego schoenen voor kinderen. Hier zijn diverse modellen in te verkrijgen.

In de collectie voor kinderen kom je net als bij de volwassenen de klassieker tegen. De Adidas superstar. Ik moet zeggen, ik ben hier fan van! Echt een hele leuke sneaker die echt als lego stukje naar buiten komt.

Naast de lego Adidas superstar sneaker kom je ook diverse andere schoenen tegen. Met klittenband of met veter, alles is mogelijk.

De prijzen van de Adidas lego kinderschoenen variëren tussen de  €55,- en de €69.99 euro.

Zijn de lego sneakers goed?

Net als de ‘gewone’ sneakers van Adidas kun je verwachten dat de schoenen kwalitatief goede sneakers zijn. Over het algemeen worden dezelfde materialen gebruikt op de details na. Hierdoor blijft de pasvorm hetzelfde en de stevigheid ook. Je kunt er dus vanuit gaan dat je een goede sneaker koopt.

Adidas is veel meer!

Adidas lego T-shirt
Bekijk aanbod: Adidas T-shirt

Naast de te gekke sneaker collectie die Adidas ieder seizoen weer op de mat legt, heeft het natuurlijk veel meer in de collectie. Zo heeft Adidas ook nagedacht over lego T-shirts en andere items. Bekijk hier het aanbod aan Adidas kleding.

Total
0
Shares
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts