Opbergen van schoenen, zo doe je dat!

Ben jij het ook zo zat? Overal die schoenen in huis. Voor jou de beste tips voor het opbergen van je schoenen!
Alle tips voor het opbergen van schoenen

Verzamel jij ook schoenen? Of koop je gewoon heel vaak schoenen omdat je dit leuk vindt? Dan kan je schoenen collectie al snel behoorlijk wat ruimte in beslag nemen. Ikzelf heb inmiddels ook een flinke verzameling aan schoenen, gewoon omdat ik het heel leuk vind! Helaas is niet iedereen er even blij mee. Mijn partner bijvoorbeeld. Het neemt namelijk best wat ruimte in beslag! Gelukkig zijn er tegenwoordig steeds meer makkelijke manieren om je schoenen te kunnen opbergen. In deze schoenenblog vertel ik je alles over het opbergen van je schoenen.

5 beste tips voor het opbergen van je schoenen

Het opbergen van schoenen kan lastig zijn, zeker als het om een heleboel schoenen gaat. Ik heb voor jou de 5 beste manieren uitgezocht hoe jij dit het beste kunt doen!

#01 Schoenen opbergen met een opbergsysteem

Schoenen opbergen met een opbergsysteem
Shop direct: Schoenen opbergsysteem

Dit is toch wel het meest praktisch. Je kunt met dit schoenen opbergsysteem heel makkelijk heel wat schoenen kwijt in een kleine ruimte. Uiteraard is het van belang dat je wel wat planken of kastruimte hebt waar je dit handige schoenen opbergsysteem in kunt zetten.

Dit systeem is van kunststof gemaakt en is verstelbaar. Zo zijn ze gemakkelijk te gebruiken voor een kleinere of juist een grotere schoenmaat. Een nadeel van dit systeem is dat je geen laarzen erin kunt zetten. Dit systeem is alleen geschikt voor schoenen, sneakers, sandalen en pumps.

Het is een verpakking die geschikt is voor 10 paar schoenen. Een leuk begin dus om alvast een beetje te kunnen ruimen!

#02 Gebruik een schoenen deur rek

Schoenen opbergen met een deurrek
Shop direct: Schoenen deur rek

Een rek voor aan je deur blijft nog steeds één van de meest praktische manieren om heel wat schoenen op te kunnen bergen.

Dit rek is geschikt voor ongeveer 20 paar schoenen. Dit is afhankelijk van de grootte en het soort schoenen dat je hier op kwijt wilt. Mocht je een wat kleinere schoenmaat hebben, dan zou er nog een rij naast kunnen waardoor er zelfs 30 paar schoenen op gezet kunnen worden.

Een groot voordeel van dit schoenen deur rek is dat het geen ruimte in beslag neemt.

#03 Opbergen van schoenen met het Buxibo systeem

Opbergen van schoenen met een Buxibo opbergsysteem
Shop direct: Buxibo schoenen opbergsysteem

Een schoenen opbergsysteem dat er leuk uit ziet en ook nog eens heel praktisch is!

Buxibo heeft diverse systemen in de collectie om op handige manieren je schoenen op te kunnen bergen. Zo heeft Buxibo een transparante box waar jij je schoenen gemakkelijk in op kunt bergen en die je vervolgens kunt opstapelen hoe het voor jou uitkomt.

Dit schoenen opbergsysteem koop je in 2 sets van 6. Het is dus geschikt voor 12 paar schoenen. Uiteraard kun je dit zelf ook uitbreiden naar 24 paar schoenen of meer.

#04 Opbergen van schoenen met een Brania schoenenkast

Opbergen van schoenen met een Brania schoenenkast
Shop direct: Brania schoenenkast

Je bent er echt klaar mee, ik merk het al! En ik snap het ook nog. Dit vind ik zelf de mooiste oplossing die er is. Een mooie design kast voor al je schoenen. In deze mooie Brania schoenenkast kunnen maar liefst 18 paar schoenen opgeborgen worden!

Dit meubel kun je gewoon in je woonkamer neerzetten als pronkstuk en ondertussen is jouw probleem opgelost. 18 stel schoenen die niet meer in de weg liggen.

De kast is in de kleur wit verkrijgbaar. Per lade kunnen er 6 paar schoenen in. Het enige nadeel kan zijn dat hier geen ruimte is voor laarzen.

#05 Opbergen van schoenen met een schoenen carrousel

Opbergen van schoenen met een schoenen carrousel
Shop direct: Schoenen carrousel

Dit is toch wel heel praktisch als je een grote collectie schoenen hebt. Met dit schoenen carrousel kun je maar liefst 48 paar schoenen in één keer opruimen!

En het fijne van dit schoenen carrousel is dat je het in een hoek van de kamer kunt neerzetten die eigenlijk niet gebruikt wordt.

Dit schoenen opbergsysteem bestaat uit 8 lagen waar je per laag 6 paar schoenen kwijt kunt.

Waar berg jij je schoenen op?

De 5 beste tips om gemakkelijk je schoenen op te bergen heb ik zojuist genoemd. Ook kan het nog handig zijn om naar mogelijkheden te kijken waar jij je schoenen kunt opbergt.

Het opbergen van je schoenen in een trap kan namelijk ook heel handig zijn. Als je een beetje handig bent, kun je een lade maken in elke tree. Zo kun je behoorlijk wat schoenen kwijt zonder dat iemand dit door heeft.

Hoe berg jij je schoenen op?

Bedlade opbergen van schoenen
Bekijk aanbod: Bedlade

Het opbergen van je schoenen kan op verschillende manieren. Een handige tip kan zijn dat je de schoenen opbergt in de schoenendoos waarin je de schoenen gekocht hebt. Zo kun je gemakkelijk stapelen. Ook onder het bed is een vaak voorkomende plek waar een heel aantal schoenen gemakkelijk onder geplaatst kunnen worden. Dit is een loze ruimte waar je toch niets mee doet. En niemand ziet het! Hier zijn mooie bedlades voor die je kunt gebruiken.

Daarnaast zijn er een tal aan handige manieren om de schoenen gemakkelijk en compact op te ruimen. Hierboven staan de 5 beste tips die ik voor jou uit heb gezocht om het opbergen van schoenen gemakkelijk te maken.

Hoe lang kun je schoenen bewaren?

Ja.. niet het leukste, maar soms moet je gewoon afscheid nemen van je favorieten paar schoenen. Je kunt ze niet eeuwig bewaren. Als je een schoen niet tot nauwelijks draagt, zal de schoen eerder gaan verharden. Dit heeft te maken met de tussenlagen in de zolen. Het materiaal verhard, waardoor het comfort uit de schoenen gaat. Het kan zijn dat je schoenen gaan verpulveren als je de schoenen na een langere tijd weer eens aantrekt.

Mijn advies is om je schoenen maximaal 4 jaar te bewaren. Hierna merk je gewoon dat het comfort eruit is. Ook zou ik adviseren om je schoenen 2 a 3 keer per week te dragen. Dit zorgt ervoor dat de schoenen in beweging blijven en het materiaal soepel blijft.

Hoe lang gaan schoenen mee?

Hoe lang gaan je schoenen meeHet is belangrijk om te weten hoe lang je schoenen mee gaan. Ook dit kan handig zijn voor het opbergen van je schoenen. Misschien doe je namelijk wel veel te lang met je paar schoenen!

Bij wandelschoenen wordt er vaak gezegd dat de schoenen 1000 tot 1500 kilometer mee gaan. Dit is wel afhankelijk van heel wat verschillende factoren. Een aantal van de factoren zijn: Gewicht, manier van lopen, hoe vaak je de schoenen draagt en ook het onderhouden van je schoenen speelt hier een grote rol in. Het goed onderhouden van je schoenen zorgt voor een langere levensduur van je schoenen.

Total
0
Shares
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts