Alles over: Skechers stinken

De geur van stinkende Skechers kan je gemakkelijk verwijderen met de juiste onderhoudsproducten.
Skechers stinken

Heel vervelend! Je favoriete paar Skechers die je niet meer aantrekt omdat ze zo stinken. Helaas gebeurd dit regelmatig. Met name bij verschillende soorten sneakers hoor je vaker dat dit na een tijdje gaat stinken. In dit artikel vertel ik je hier alles over. Ik leg uit waarom je Skechers stinken en wat je hier het beste aan kunt doen.

Waarom stinken mijn Skechers?

Stinkende Skechers kan door verschillende oorzaken komen. Belangrijk om te weten is waar de stinkgeur vandaan komt. Over het algemeen is de oorzaak transpiratie van je voeten in combinatie van het materiaal van je Skechers. Skechers gebruikt kunststof materialen waardoor de ventilatie beperkt is. Natuurlijk kan het ook zijn dat je in een winkel regenbui terecht bent gekomen, waardoor je Skechers flink nat zijn geworden. Hierdoor gaan je Skechers stinken.

Hoe kan je voorkomen dat Skechers stinken

Je kan niet helemaal voorkomen dat je Skechers gaan stinken. Wel kan je ervoor zorgen dat het minder snel gebeurd. Dit heeft te maken met het materiaal van Skechers. Net als bij veel andere schoenen die stinken.

Draag je Skechers niet elke dag. Wissel je Skechers af zodat ze genoeg tijd hebben om te drogen. Elke voet transpireert, waardoor het nodig is om langzaam op te drogen.

3x beste tips om stinkende Skechers te wassen

Het is natuurlijk heel verveld wanneer je je Skechers liever niet meer draagt omdat ze zo stinken. Stinkende Skechers kan je op verschillende manieren schoonmaken. Belangrijk om te weten is dat de stinkende geur door bacteriƫn komen in je schoenen. Het beste kun je de bacteriƫn bestrijden om de stinkende geur uit je Skechers te halen.

#01 Stinkende Skechers behandelen met de Bama Magic Freshener

Het meest eenvoudige en goed werkende middel is de Bama Magic Freshener. Dit is spray waarmee je de binnenkant van je schoenen kan behandelen. Dit dood de bacteriƫn in je Skechers, waardoor de geur eruit gaat. Goed om te weten is dat dit als een van de weinige verzorgingsproducten milieu vriendelijk en duurzaam is.

De Bama Magic Freshener is voordelig op Bol.com te koop.

#02 Skechers stinken reinigen met de Shoefresh

De geur van kattenpis in je schoenen wil je natuurlijk zo snel als mogelijk verwijderen. De Shoefresh is hiervoor een mooi apparaatje. De Shoefresh reinigt je schoenen en dood de bacteriƫn. Ook zit er een functie van drogen op. Hierdoor kan je de Shoefresh dus voor van alles gebruiken.

Shop hier gemakkelijk de Shoefresh bij Shoefresh.nl!

#03 Skechers ontgeuren in de vriezer

Het klinkt misschien gek, maar het is wel een goede oplossing! In de vriezer is het zo koud dat de bacteriƫn daarin dood gaan. Wanneer de bacteriƫn dood zijn, gaat de geur uit je schoenen. Het is dus een goede oplossing om je Skechers te ontgeuren! TIP: vul een plastic zakje met water en stop dit in je schoenen. Doe ze vervolgens in de vriezer.

Skechers memory foam stinken, kan je dit wassen?

Ja! Ook je Skechers memomy foam voetbed kun je wassen. Het voetbedje is zacht en comfortabel, maar gaat na een tijdje wel stinken. Hieronder vertel ik je hoe je je Skechers memory foam die stinken kunt wassen.

Stinkend memory foam was je zo!

Ondanks dat je je Skechers hebt gereinigd kan het zijn dat het memory foam voetbed alsnog stinkt. Dit kun je het beste met de hand wassen. Vul een bakje mat lauw water en voeg hier een paar druppels azijn en afwasmiddel toe. Dep met een doekje je Skechers memory foam voetbed schoon.

Kunnen Skechers in de wasmachine?

Regelmatig krijgen wij de vraag ‘Hoe Skechers schoonmaken?’. Daarom hebben wij proef op de som genomen en gekeken wat de beste manieren van Skechers wassen zijn. Hierbij hoort natuurlijk de proef of Skechers in de wasmachine kunnen. Skechers heeft een aantal modellen in de collectie die wĆ©l in de wasmachine kunnen. Maar dit moet dan wel aangegeven worden op de doos en op de schoenen met een labeltje. De meeste Skechers kunnen niet in de wasmachine.

Total
0
Shares
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts