Slippers voor hallux valgus

Slippers voor hallux valgus

Een hallux valgus is een knobbel aan de zijkant van je voeten. De knobbel is over het algemeen gevoelig, waardoor dit snel kan irriteren bij het dragen van schoenen of slippers. Wanneer je opzoek bent naar een paar goede slippers die geschikt zijn voor een voet met een hallux valgus, dan is het belangrijk dat je weet waar je rekening mee moet houden bij de aanschaf. In dit artikel vertel ik je dan ook alles over slippers voor hallux valgus, waar je op kunt letten bij het kopen van hallux valgus slippers en waar dit soort slippers te koop zijn.

Kenmerken van hallux valgus slippers

Laten we starten met de kenmerken te benoemen van speciale slippers die geschikt zijn bij een hallux valgus. Dit zijn de kenmerken op een rij:

 • Geen stiksels bij de hallux valgus
 • Breedte maat of slippers die breed vallen
 • Ondersteunend voetbed
 • Fijne afwikkeling
 • Verstelbaar in de breedte
 • Slippers met een zacht materiaal of rekbaar materiaal
 • Niet een te hoge hak
 • Eventueel een afwikkelplaat

  Welke merken verkopen slippers voor hallux valgus?

  Goede slippers die geschikt zijn bij knobbels op de voeten zijn niet overal te koop. Alleen de ‘comfort’ schoenenmerken verkopen slippers voor hallux valgus. Nu denk je waarschijnlijk meteen; ”zijn dit niet hele saaie en degelijke slippers?” Natuurlijk, ook die zijn er. Maar er zijn ook echt wel leuke slippers te vinden die bedoeld zijn voor verschillende voetklachten zoals een hallux valgus. Dit zijn de merken die slippers voor hallux valgus verkopen:

  • Xsensible
  • Helioform
  • Wolky
  • Solidus
  • Hartjes
  • Birkenstock
  • FinnComfort
  • Durea
  • Joya
  • Waldläufer
  • Rohde

  5x Slippers bij hallux valgus dames

  Xsensible slippers dames

  Xsensible slippers zijn voorzien van een afwikkelplaat die de voorvoet ontlasten tijdens het lopen. Ideaal voor mensen met een hallux valgus.

  Wolky slippers dames

  De slippers van Wolky zijn zacht en comfortabel. Door de fijne afwikkeling en het bredere voetbed zijn ze perfect voor mensen met een hallux valgus.

  Hartjes slippers dames

  Hartjes zijn ultra zacht en comfortabel. Wil je geen drukplek ervaren? Dan zijn dit de slippers die jij zoekt.

  FinnComfort slippers dames

  FinnComfort is uniek met de brede pasvorm en de kurken voetbedden. Dit bied ondersteuning, maar ook demping.

  Durea slippers dames

  Durea slippers zijn stevig en in verschillende wijdte maten verkrijgbaar. Hierdoor kan je altijd de passende slippers vinden die bij jouw voet past.

  4x Slippers voor hallux valgus heren

   FinnComfort slippers heren

   FinnComfort is uniek met de brede pasvorm en de kurken voetbedden. Dit bied ondersteuning, maar ook demping.

   Rohde slippers heren

   Zachte en soepele slippers. Dat zijn de Rohde slippers. Bekijk hier het aanbod van alle Rohde slippers voor heren.

   Joya slippers heren

   De zachtste slippers die er bestaan. Joya. Joya is ultra zacht, licht en heeft een stimulerende afwikkeling.

   Birkenstock slippers heren

   Met het kurken voetbed geeft Birkenstock ondersteuning waar het moet. Bekijk hier het ruime assortiment aan Birkenstock slippers voor heren.

   Waar zijn slippers voor hallux valgus te koop?

   Zoals ik eerder benoemde zie je dit soort slippers niet in iedere standaard schoenenwinkel of webshop. Hieronder heb ik de verschillende plekken benoemd waar de hallux valgus slippers wel te koop zijn.

   Betere schoenenwinkels

   Als schoenverkoper blijf ik altijd een voorstander van goede slippers kopen in de fysieke winkel. Je kunt ze zien, voelen en direct ervaren of het lekker zit. Daarnaast krijg je het passende advies bij jouw voettype. Wanneer we het hebben over goede schoenenwinkels, dan zijn dit vaak lokale ‘kleinere’ schoenenwinkels zoals Van Keeken schoenen in Bodegraven. Bij dit soort winkels krijg je goed advies en wordt er echt gekeken naar wat het beste voor jouw voeten is.

   Online webshops

   Wil je liever vanuit je stoel of bank een paar slippers bestellen? Ook dat is natuurlijk mogelijk. De meeste lokale ‘comfort’ schoenenwinkels zijn tegenwoordig ook voorzien van een webshop wat het mogelijk maakt om eenvoudig je slippers online te bestellen. Dit zijn een aantal goede schoenenwebshops waar je goede slippers kunt kopen:

   Grote platformen

   Ook zijn er grote platformen waarbij schoenen van andere schoenenwinkels worden aangeboden. Hierdoor is het assortiment meestal een stuk groter dan bij de lokale winkeliers, maar kan je ook minder service verwachten. Een groot platform waar je dit slippers kunt kopen is Bol.com.

   Total
   0
   Shares
   Geef een reactie

   Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

   Related Posts