Nike Air max kraakt: oorzaak & oplossing!

Nike Air max kraakt

Piepende of krakende schoenen, heel vervelend! Zeker wanneer je op kantoor werkt of een stille ruimte in loopt. Iedereen hoort elke stap die je zet en hoort je letterlijk aan komen lopen. Het piepende of krakende geluid kan door verschillende oorzaken komen. Goed om te weten is dat je dit meestal gemakkelijk kunt oplossen. In dit artikel vertel ik je alles dat je moet weten wanneer je Nike Air max kraakt.

Hoe komt het dat je Nike Air max kraakt?

Het krakende geluid bij je Nike Air max kan door verschillende oorzaken komen. Meestal komt dit geluid door lucht en wrijving in je schoenen. Ook kan het de cambreur van je schoenen zijn die los zit. Bij de Nike Air max kan het Air unit ook een piepend geluid veroorzaken.

Mijn Nike Air max maakt geluid, wat nu?

Eerder benoemde ik de verschillende oorzaken van Krakende Nike Air max. Achter elke oorzaak vertel ik hoe je dit het beste kunt verhelpen.

  • Lucht & wrijving in je schoenen: Dit is de meest voorkomende oorzaak van krakende Nike Air max schoenen. De lucht en wrijving tussen de binnenzool en de schoen in. Je kan dit op twee verschillende manieren verhelpen: 1. Haal de binnenzool uit je Nike Air max en strooi wat talkpoeder in je schoenen. Leg daarna de binnenzool weer in je schoenen. 2. Lijm de binnenzool vast in je schoenen.
  • Cambreur in de zool los gelaten: Dit kan je helaas niet zelf oplossen. Ga terug naar de winkel waar je je Nike Air max gekocht hebt en laat dit beoordelen.
  • Air unit is lek: Wanneer het een echt piepend geluid is, dan is het meestal het Air unit dat lek is. Laat je sneakers beoordelen bij de winkel waar je ze gekocht hebt of dit een productiefout is of niet.

Zijn krakende Nike Air max garantie?

De meeste winkels of webwinkels bekijken eerst of dit op te lossen doormiddel van talkpoeder, een andere binnenzool of het vast lijmen van je binnenzool. Blijft het krakende geluid en zijn je Nike Air max nog niet zo oud, dan worden ze beoordeeld in de fabriek. In de meeste gevallen valt deze klacht onder schoenen garantie.

Total
0
Shares
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts