Waarom FitFlop schoenen of slippers?

Voor veel mensen is het al duidelijk, waarom FitFlop schoenen zo comfortabel zijn. In dit artikel vertel ik je alles dat je moet weten!
Waarom FitFlop schoenen

Het kopen van goede schoenen is erg belangrijk. Maar zeker als je veel loopt of staat. Ook bij diverse voetklachten komt er veel meer bij kijken. In dit artikel vertel ik je alles over de FitFlop schoenen en slippers. Ik weet zeker dat je na dit artikel niet meer twijfelt waarom FitFlop schoenen of slippers ook voor jouw goed zijn.

Wat zijn FitFlop schoenen of slippers?

Het merk FitFlop staat al jaren bekend om zijn comfortabel slippers. Je kunt wel zeggen dat ze met de slippers bekend zijn geworden en niet meer uit het straatbeeld weg te denken zijn.

De FitFlop schoenen en slippers zijn hetzelfde gemaakt qua loopzool. De loopzool maakt de FitFlop juist zo comfortabel voor heel wat doeleinde. Dit soort schoenen of slippers zijn geschikt voor mensen die verschillende voetklachten hebben zoals hielspoor of snel vermoeiende voeten. Ook voor mensen die een staand beroep hebben of veel lopen is dit ideaal.

Technologie van FitFlop

Waarom FitFlop schoenen, wordt nu duidelijkHet begint bij de technologie die FitFlop gebruikt in de schoenzolen. De schoenzolen zijn gemaakt uit drie hardheden. Door de verschillende hardheden te gebruiken en te combineren krijg je een comfortabel gevoel aan de voeten. De schoenzolen bestaan uit de volgende hardheden.

  • Hiel: Het achterste gedeelte van de zool die gebruikt word is verzacht met demping. Hierdoor ervaar je direct een zachte loopzool.
  • Middenvoet: In het middelste gedeelte van de zool zit een corrigerend gedeelte. Dit gedeelte geeft de juiste ondersteuning dat nodig is.
  • Voorvoet: Het voorste gedeelte van de zool is juist verdunt, maar wel met genoeg demping. Dit zorgt direct voor een rollende beweging tijdens het lopen.

Waarom FitFlop schoenen?

FitFlop schoenen, dit is waarom.
Bekijk aanbod: FitFlop schoenen

Voor veel mensen die de FitFlop schoenen ervaren hebben, is het heel duidelijk waarom FitFlop schoenen voor iedereen wel fijn is. Ik ga het je uitleggen.

Er zijn maar weinig schoenen die zo lekker lopen als de FitFlop schoenen. Door de comfortabele schoenzool ervaar je weinig druk aan de voeten, knieën en rug. Door de technologie die in de schoenzool verwerkt zit, krijg je een betere houding. Je wordt gedwongen om meer rechtop te staan en traint hierdoor direct je bil- spieren en verlicht je rug. Door de demping worden ook de voeten en knieën een stuk minder belast dan bij andere schoenen.

Waarom FitFlop slippers?

Waarom FitFlop slippers
Bekijk aanbod: FitFlop slippers

Het succes zit hem in de loopzool. De loopzool van de schoenen en slippers zijn identiek hetzelfde gemaakt. Dit zorgt ervoor dat je ook in de zomer heerlijk kunt lopen, zonder dat je een dichte schoen aan de voeten moet hebben. In een aantal eerder geschreven blogs, ‘Welke slippers voor hielspoor‘ en ‘Welke slippers bij rugklachten?‘ vertel ik je hier nog veel meer over.

Doordat de FitFlop slippers de houding verbeteren, houd je het een stuk langer uit dan op een paar platte slippers. Ook voorkom je voetklachten of het verergeren van voetklachten als ze al aanwezig zijn.

Heb je voetklachten of bijvoorbeeld hielspoor? Probeer dan dit eens! Het helpt en verlicht zeker. 

FitFlop revieuw

Zelf vind ik het altijd belangrijk om de ervaringen van andere te bekijken. Hoe iets bevalt en waar ze eventueel tegen aan lopen. Bij de vraag: Waarom FitFlop schoenen? heb ik een onderzoek gestart bij een schoenenwinkel, om zo een goed mogelijk beeld te krijgen van verschillende mensen en de ervaringen van FitFlop schoenen of slippers.

Al snel werd duidelijk dat de meeste heel tevreden zijn over de FitFlop schoenen. Je ervaart duidelijk een dempende en corrigerende werking dat de houding verbeterd. Je hebt veel minder snel vermoeiden voeten, waardoor je het op de schoenen en slippers veel makkelijker een langere tijd kunt volhouden.

Toch waren er ook nadelen aan de FitFlop schoenen…

Het meest voorkomende nadeel is dat de schoenen en slippers niet altijd even modieus zijn. Door de wat dikkere loopzool is het merk FitFlop altijd beperkt in de modelering van de schoenen en slippers. De schoenen zijn niet elegant, waardoor ze onder een jurkje of rokje minder snel gedragen kunnen worden.

Is het voor jou nog niet duidelijk waarom FitFlop schoenen goed zijn? Bekijk dan eens dit. Dan zie je het direct zelf en kun je beginnen met het ervaren van het loopgenot. 

Hoe valt de maat van FitFlop?

Ben je overtuigd en wil je een paar FitFlop schoenen of slippers bestellen? Dan is het nodig om te weten hoe de maat valt van FitFlop. Het merk FitFlop hanteert europese maten. Dit zijn de maten: 40,41,42 etc. De schoenen vallen eerder iets ruimer uit dan klein. Draag je normaal altijd een maat 38.5, dan adviseer ik om een maat 39 te bestellen.

Total
0
Shares
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts