Waarom Durea schoenen?

Wil jij overtuigd worden waarom Durea schoenen ook voor jouw misschien wel hét merk is? Na het lezen van het artikel ben ook jij overtuigd!
Waarom Durea schoenen

Als jij van leuke schoenen houd en heerlijk wilt lopen, dan zou het merk Durea wel eens jouw merk kunnen zijn. Het Nederlandse merk is uniek in zijn maakwijze. Door verschillende wijdte maten te gebruiken, is het mogelijk om voor ieder voettype de juiste schoen uit te kiezen. Het kopen van goede schoenen is nog nooit zo makkelijk geweest! Na het lezen van dit artikel, weet ook jij waarom Durea schoenen misschien wel hét schoenenmerk is om lekker op te lopen.

Waarom Durea schoenen?

Om te beginnen zijn er maar weinig schoenmerken die zich zo specialiseren in pasvorm als het merk Durea. Dit heeft alles te maken met de verschillende wijdte maten die het merk hanteert, maar ook de gebroken leesten. Met gebroken leesten wil ik zeggen dat er twee wijdte maten in één schoen zitten. Bij de voorvoet (kleine teen) wordt er een bredere wijdte maat aangehouden dan bij de hielpartij. Dit zorgt direct voor een betere sluiting en minder kans op glippen.

Zo zitten de wijdte maten en gebroken leesten in elkaar:

  • E wijdte = extra smal – in de hiel is dit een D wijdte
  • G wijdte = smalle normaal – in de hiel is dit een E wijdte
  • H wijdte = brede normaal – in de hiel is dit een G wijdte
  • K wijdte = extra breed – in de hiel is dit een H wijdte

Hierboven zie je waar welke letter voor staat bij het merk Durea. Ook kun je goed zien dat er elke keer een smallere wijdte maat gebruikt word in het gedeelte van de hiel in de schoenen. Hierdoor zorgt het schoenenmerk Durea altijd voor een optimale sluiting en minder kans op glippen. Dit is één van de redenen waarom Durea schoenen vaak een stuk beter zitten dan andere schoenmerken.

Collectie van Durea

Een andere reden waarom Durea schoenen voor iedere voet geschikt is, is het uitgebreide assortiment. Ieder seizoen komt Durea met nieuwe modellen in verschillende wijdte maten. Naast de nieuwe modellen heeft Durea ook een soort ‘basis’ collectie. Dit is een collectie die ieder seizoen terug keert. Vaak wel in een nieuwe kleur, materiaal of net een ander stikseltje waardoor de schoen toch anders toont.

De collectie van Durea bestaat uit sandalen tot aan stoere veterboots. Je kunt het zo gek niet bedenken of Durea heeft het wel in het assortiment. Een aantal ‘basis’ modellen voor jou op een rij zodat het nog duidelijk word waarom Durea schoenen zo’n fijn merk is.

Durea Flex schoenen

Dit model kan niet meer missen uit de collectie van Durea. Het model Durea Flex heeft de naam gekregen vanwege de flexibele zool. Deze buigzame zool zorgt voor een hele fijne afwikkeling.

Durea Go

Misschien wel de grootste toevoeging van de laatste jaren. De Durea Go schoenen. De Go variant is net wat lichter gemaakt dan de andere modellen van Durea. Daarnaast stimuleert de Durea Go ook nog eens de afwikkeling. Je ervaart hierdoor een stuk minder belasting aan de voeten. Een heerlijk schoen al zeg ik het zelf.

In een eerdere geschreven blog vertel ik mijn ervaringen over verschillende Durea schoenen. Lees het hier

Durea sandalen met uitneembaar voetbed

Voor mensen met een eigen steunzool is dit ook een belangrijke reden waarom je Durea sandalen een keer moet proberen. Er zijn maar weinig merken die sandalen uitbrengen, waarvan de inlegzool er uit kan. Bij Durea kan de inlegzool bij ieder model eruit. Of het nou gaat om sandalen, schoenen of laarzen. Bij Ieder model kan de inlegzool er uit.

Fashion!

Ik hoor je denken.. Heel veel comfort, dit zal vast niet mijn type schoenen zijn die ik echt wil dragen. Dat heb je mis! Durea is misschien wel een comfort schoenenmerk, maar ook super fashion! Na de omslag die het merk heeft gemaakt een aantal jaar geleden is het modischer dan sommige mode merken. Ik zou zeggen, neem hier een kijkje en beoordeel zelf!

Total
0
Shares
Related Posts