Floris van Bommel schoenen

Lees hier alles over de Floris van Bommel schoenen collectie. Nu ook dames Floris van Bommel schoenen te verkrijgen!
Floris van Bommel schoenen winter 2021

Het Nederlandse merk Floris van Bommel is een begrip in schoenenland. De echte schoen liefhebbers kennen het merk Floris van Bommel wel. Jaren geleden stond het merk Van Bommel vooral bekend om zijn klassieke en mooie nette heren schoenen. Tegenwoordig zie je die lijn steeds beperkter online en in de winkels. Floris, de zoon van Van Bommel heeft een hele nieuwe draai aan het merk gegeven. Het is verjongd en veel hipper geworden dan ooit te voren. De collectie bestaat dan ook niet alleen maar uit veterschoenen of geklede schoenen, maar uit veel meer! Sterker nog, sinds kort hebben ze ook een dames Floris van Bommel collectie! Je leest er hier alles over.

Heren Floris van Bommel schoenen

Al jaren lang is het schoenenmerk Floris van Bommel wellicht wel één van de meest bekende merken als het om heren schoenen gaat. Omdat de mode tegenwoordig wat sportiever is, zie je dit ookHeren Floris van Bommel schoenen winter 2021 uitgebreid in de collectie terug van Floris van Bommel. In de nieuwe winter collectie 2021/2022 zie je een aantal modellen eruit springen. Onder andere de volgende modellen:

  • Floris van Bommel Chelsea boot 20072/00
  • Floris van Bommel sneaker 16392/10
  • Floris van Bommel sneaker 16488/00
  • Floris van Bommel veterboot 20077/03

Heel duidelijk is te zien dat je in elke style wel een schoen kunt vinden bij het merk Floris van Bommel. De collectie is uitgebreid en heeft voor ieder wat wils. Zo kun je terecht voor een paar nette heren schoenen of juist een stoere hogere veterboot.

Wist je dat alle sneaker modellen van Floris van Bommel geschikt zijn voor steunzolen. Zo kun je er hip bij lopen maar toch een paar steunzolen dragen die het draagcomfort vergroten voor jou.

Dames Floris van Bommel schoenen

Ook bij de dames collectie zie je direct dat het een hele uitgebreide collectie is. Wat ook leuk is om te zien, is dat er echt een duidelijke overeenkomst isdames Floris van Bommel schoenen winter 2021 tussen de heren en de dames collectie. Zo zie je dat de nieuwste zolen die ontworpen zijn, zowel bij de dames als de heren Floris van Bommel collectie terug komt. In de dames Floris van Bommel collectie zitten een aantal bestsellers. Dit zijn modellen uit de nieuwste collectie, die nu al goed verkocht worden. Dit zijn ze:

  • Dames Floris van Bommel sneaker zwart 85287/04
  • Dames Floris van Bommel sneaker groen 85351/05
  • Dames Floris van Bommel veterboot 85676/04
  • Dames Floris van Bommel Chelsea boot 85692/02

Hoe ontwerpt Floris zijn schoenen

De jongere zoon van Van Bommel: Floris, ontwerpt al zijn schoenen op een eigenwijze manier met kleine stukjes uit zijn dagelijkse leven. Zo vind je altijd grappige of kleine details terug die hij bedacht heeft in zijn dagelijkse leven. Een voorbeeld hiervan was het model met de shark zool. Dit was een zigzaggend patroon. Hij was op een goede stapavond dronken en ging zigzaggend over het looppad. Dit wilde hij graag in een schoen verwerken. Zo gezegd, zo gedaan! Dit was één van zijn blikvangers uit de Floris van Bommel collectie.

Naast bedenken van de schoenen vind Floris het ook erg belangrijk dat de schoenen van een hogere kwaliteit zijn. Zo zijn alle schoenen gemaakt van de mooiste leersoorten. Zowel de binnen als buiten voering is geheel van leer. Daarnaast zijn alle schoenen gemaakt met een los voetbed zodat je elke zool erin kunt doen dat je zelf wilt.

Wil je meer lezen over schoenen? Bekijk dan ook eens de volgende blogs.

De Ideale boots voor iedere vrouw!
Kleurrijke heren schoenen.
Schoenenmerk Van Lier lanceert dameslijn!

 

 

 

Total
0
Shares
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts