Goede kinderschoenen kopen, hoe doe ik dat?

Lees hier alles over het kopen van goede kinderschoenen. Bij allesoverschoenen lees je de tips om goede kinderschoenen te kopen!

Het nieuwe seizoen staat er weer aan te komen. Over een aantal weken gaan de scholen weer van start en het weer slaat ook om. Je wilt je klaar gaan maken voor het nieuwe seizoen, maar je loopt vast op de schoenen. Want ja, ze zijn er al weer uit gegroeid! Maar wat zijn nu goede kinderschoenen en waar moet ik op letten? In deze blog geef ik je alle tips waar je op kunt letten bij het online kopen van goede kinderschoenen!

Waar moet ik op letten bij het kopen van goede kinderschoenen?Goede kinderschoenen kopen doe je zo bij allesoverschoenen

Goede kinderschoenen zijn erg belangrijk. De voeten zijn volop in ontwikkeling en hebben juist daarom de juiste stevigheid nodig. Op dit moment zie je heel veel sneakertjes van de sportmerken zoals Nike en Adidas. Het staat super leuk, maar is het ook zo goed? Helaas zijn de meeste modellen hiervan net niet stevig genoeg. Het zijn dan ook niet voor niets sportmerken en geen schoenmerken. Uiteraard voor af en toe met het spelen of voor een paar uurtjes kan het prima, maar wanneer je de beste kinderschoenen wilt kun je beter over gaan naar de schoenmerken.

Goede schoenmerken op een rij: 

  • Giga schoenen
  • Twins en Track style
  • Munich schoenen
  • Bunnies schoenen
  • Red Rag schoenen
  • Shoesme schoenen
  • Develab schoenen

Dit zijn een aantal goede kinderschoen merken. Het grote verschil met de sportmerken is dat deze merken alles van leer maken. Elke goede kinderschoen heeft een leren voering aan de binnen zijde en aan de buiten zijde. Daarnaast is het belangrijk dat een goede kinderschoen, de juiste hielversteviging heeft. Dit zorgt ervoor dat de voeten in de juiste richting blijven staan en je niet letterlijk naast je schoenen kunt gaan lopen. Wat ook een groot verschil is, is dat er in de betere schoenmerken een goed ondersteunend voetbed zit. Dit vind je in de sportmerken helaas een stuk minder terug.

Leren kinderschoenen

Bij goede kinderschoenen hebben wij het al snel over leer. Maar wat is nu zo goed aan leer? De voordelen van leer zet ik voor je op een rij:

  1. Geeft de juiste stevigheid
  2. Meest ademende materiaal dat er is
  3. Vormt mee naar de voeten

Wil je naast de goede lerenschoenen gewoon een leuk kinderschoentje erbij? Dan zijn misschien de kinderschoenen met lichtjes wel wat voor jou. In de schoenenblog: Alles over kinderschoenen met lichtjes, lees je letterlijk alles over deze gave schoenen!

Welke maat moet ik hebben voor het kopen van goede kinderschoenen?

Wanneer je de juiste schoenen hebt uit gekozen is het enige belangrijke nog de juiste schoenmaat. Bij een aantal kinderschoen merken zijn er zelfs wijdte maten. Dit zorgt ervoor dat je niet alleen de juiste lengte kunt op meten maar ook de breedte. Dit is het meest ideale voor de voeten.Goede kinderschoenen kopen Bij het kopen van goede kinderschoenen is het belangrijk dat je genoeg lengte overhoud bij de tenen, maar ook dat de schoenen in de breedte goed aansluiten. Zo zorg je ervoor dat je in het geheel de juiste stevigheid krijgt vanuit de schoenen. Hier vind je een tabel hoe jij de juiste schoenmaat kunt meten voor jouw kinderen.

Total
0
Shares
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts