Alles over: lego schoenen

Lego schoenen

Als je het hebt over lego schoenen, dan kun je twee dingen bedoelen. Schoenen die gemaakt zijn van lego blokjes of juist echte schoenen die op lego lijken.

In dit artikel heb ik daarom gekozen voor een twee splitsing. In het eerste gedeelte vertel ik je alles over de tofste échte schoenen, waarbij het lijkt alsof ze van lego gemaakt zijn. In het tweede gedeelte laat ik je de gaafste lego schoenen pakketen zien en waar je dit voordelig kunt bemachtigen.

Zijn er échte schoenen van Lego?

Laten we beginnen met de vraag, of er wel échte schoenen zijn, waar je daadwerkelijk op kunt lopen, van lego zijn. Het antwoord is nee. Maar leuk om te weten is dat er wel merken zijn die een echt lego blokje in een schoen verwerkt hebben. De mix van een ‘normale’ sneaker in combinatie met een lego blokje is er dus wel. Ook zijn er merken die schoenen hebben gemaakt die de kenmerken van lego hebben. De wel bekende blokjes en kleuren.

Welke merken verkopen échte lego schoenen?

Op dit moment zijn twee sneaker merken die schoenen verkopen die iets van lego weg hebben of waar een écht lego stukje in verwerkt zit. Dit zijn de merken Adidas en Nike. Hieronder ligt ik toe welke schoenen de lego schoenen zijn van de merken!

Lego schoenen Adidas

Adidas, een sportmerk die echt in de lego wereld is gedoken. Met meerdere modellen is dit het merk waar je moet zijn voor de combinatie van stoere schoenen en lego. Er is geen merk die meer ‘lego’ schoenen in de collectie heeft dan het merk Adidas.

Eerder schreef ik al een artikel: ”Alles over lego Adidas sneakers”. In dit artikel ligt ik de tofste modellen toe en vertel ik je meer over Adidas en lego. Wil je direct naar de hele lego schoenen collectie van Adidas? Bekijk het dan hier!

Lego schoenen Adidas

Bekijk hier de hele collectie aan Adidas Lego schoenen!

Lego schoenen Nike

Hoe tof, het grootste sportmerk van dit moment in samenwerking met Lego. Nike heeft in 2019 de Lego Nike dunk gelanceerd met echte lego blokjes op de schoenen verwerkt. Daarnaast zijn de dunkies helemaal in de kleuren van de wel bekende lego blokjes.

Helaas zijn er op dit moment geen nieuwe lego schoenen van Nike verkrijgbaar. Bij een nieuwe release van Nike lego schoenen zullen wij dit direct kenbaar maken.

Nike schoenen collectie

Bekijk hier de nieuwste Nike sneakers voor dames- heren en kinderen.

De meest toffe lego pakketen van schoenen

Nu we de schoenen hebben besproken die je dagelijks kunt dragen, gaan we over tot de tofste lego pakketten van schoenen. Ook hier blijken Nike en Adidas de grote twee merken te zijn. Hieronder heb ik een overzicht gemaakt van de 3 meest populaire lego schoenen pakketten.

#01 Adidas Superstar Lego schoenen

Iedere Adidas liefhebber kent het model ”superstar” wel. Het kon dan ook niet als een verrassing komen dat Adidas een Lego pakket heeft laten maken van dit model. Direct bleek dit een schot in de roos en is het razend populair onder de sneaker liefhebbers.

Adidas Superstar lego box

Bekijk hier het Adidas Superstar lego schoenen pakket.

#02 Nike Dunk lego schoenen box

Op dit moment zijn er geen Nike lego pakketten verkrijgbaar. Maar des ondanks is er een razend populair pakket verkrijgbaar wat hier heel dicht bij in de buurt komt.

Nike dunk lego schoenen box

Een look a like! Op Bol.com wordt dit lego pakket veelvuldig verkocht als Nike Dunk lego pakket. En zeg eens zelf, het is wel heel tof en lijkt er goed op!

#03 Adidas Superstar Mini Lego box

Dat de Adidas Superstar een groot succes blijkt te zijn, dat is duidelijk. Hierdoor kon de ”mini” variant dan ook niet achter blijven. Voor de kleine lego liefhebbers een leuke box van de Adidas superstar.

Adidas superstar mini lego schoenen

Adidas Superstar Mini lego box

Bekijk hier de Adidas Superstar Mini Lego box.

Total
0
Shares
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts