Schoenenmerk Wolky opent Vlaamse webshop

Wolky opent vlaamse webshop
Lees hier alles over het merk Wolky schoenen!

Wolky schoenen geschiedenis

Het schoenenmerk Wolky is een echt familie bedrijf. De twee broers Kees en Jan Diks hebben het merk in 1982 opgericht. Zei richten het merk Wolky BV op. Overigens waren dit niet de eerste stappen in de schoenen branche. Allebei de broers werkten in de winkel van Opa Diks, dat toen 6 schoenenwinkels had. De schoenen winkels van Opa Diks waren vertegenwoordigd onder de naam: Diks schoenmode. De schoenen winkels die zei onder hun hoede hadden waren gespecialiseerd in comfortschoenen. Pasvorm en kwaliteit stond voorop. Door de vakkennis die de broers hebben opgedaan bij Opa Diks wilden zei nog dieper op de specialisatie kant in gaan. Ze gingen zelf ontwerpen! De broers ontworpen begin jaren 80 een nieuw product, sandalen met kurk erin verwerkt. In die tijd was het een te grote vernieuwing, mensen vonden het: te nieuw en te vreemd.

Omdat het idee er was, een goed passende sandaal met de juiste ondersteuning te maken gingen Kees en Jan verder op onderzoek uit. Het kurken voetbed was te nieuw en vreemd en werd als hart ervaren. Dit wilden zei in een nieuw jasje gieten en zo de ultieme sandaal op de markt te brengen. Al snel kwamen zei met de eerste Wolky sandalen op de markt. De sandaal was breed en plat, met een voetbed dat zich naar de voet vormde door een laag van memory foam.

Het schoenenmerk Wolky opent Vlaamse webshop

Door het grote succes dat Wolky schoenen al jaren lang beleefd willen zei een nieuwe markt intreden. Wolky schoenen lanceert een Vlaamse webshop! Via Wolky.be wil het merk de Vlaamse klant een ruim assortiment aan schoenen en sandalen aanbieden.

Wolky schoenen collectie!
Wolky opent vlaamse webshop! Lees hier alles over Wolky schoenen!

Je kunt op de Vlaamse site alles in het Vlaams verwachten. Zo vind je een Vlaamse klantenservice en kant je telefonisch en via WhatsApp direct je vragen stellen. Ben jij opzoek naar Wolky schoenen? Dan kan je vanaf nu op de Nederlandse en Vlaamse website terecht voor een ruim assortiment aan Wolky schoenen en sandalen!

Schoenenmerk Wolky pakt door!

Aan alles is te zien dat het comfort schoenenmerk Wolky niet stil zit. Ieder seizoen brengt het merk weer een innoverende collectie aan comfortschoenen met de juiste pasvorm. Daarnaast heeft het merk een eigen uitstraling dat zich onderscheid met de andere schoenmerken. Naast de webshops dat Wolky schoenen heeft, zijn ze ook terug te vinden in de winkelstraten. Zo heeft Wolky inmiddels al 15 eigen winkels in drie verschillende landen. De landen waar Wolky actief is zijn:

  • Wolky in Nederland
  • Wolky in Duitsland
  • Wolky in Verenigd Koninkrijk

Wil je meer schoenen nieuws lezen? Bekijk dan ook eens de andere blogs:

Total
1
Shares
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts
Wat is Xsensible

Wat is Xsensible?

Xsensible is een snel groeiend merk dat zich richt op comfort en mode. Je leest hier wat Xsensible is en waarom dit goede schoenen zijn.
Lees meer