Alles over: Nike Airmax classic bw

Ben jij ook zo’n Airmax fanaat? Ik wel en dat is niet zo gek ook! Ik ga je in deze blog alles vertellen over de Nike Air Max classic BW!

Hier is het ‘bijna’ allemaal mee begonnen. De bekende Airmax die bekend stond onder de gabbers. Na de gabber periode bleef dit model van Nike nog steeds heel erg hot. Helaas voor vele, zag je dit model langzaam verdwijnen uit het assortiment bij Nike en werd het steeds moeilijker om dit model te kopen. Ik ga je alles vertellen over de Nike Airmax classic BW.

Waarom Nike Air Max?

Waarom Nike AirmaxVoor de gene die wat minder bekend zijn met de Nike Air Max, ga ik je eerst vertellen waarom dit zo’n fijne schoen is.

Er zijn diverse redenen te bedenken waarom jij het beste op een mooi paar Airmax schoenen kunt lopen. Dit zijn de redenen waarom wij zo van Nike airmax schoenen houden!

  • De Airmax kun je altijd aan! Of het nou onder een jeans of een rokje is, het kan altijd! En het zit ook nog eens super comfy!
  • Je loopt op wolkjes! Nou ja, niet letterlijk dan.. maar wel heel licht en dempend! Geen andere schoen heeft dit.
  • Modisch en comfortabel in één schoen, dat vind je niet snel!
  • Het unieke design dat al vanaf 1987 op de markt is maakt de Airmax een musthave.
  • Ook nog eens geschikt voor vele voetklachten! Denk hierbij aan hielspoor, waarbij je veel demping maar wel stevigheid nodig hebt.

De klassieke Nike Air Max

De meeste mensen zien de Airmax classic als de klassieker onder de Airmax modellen. Je kunt ook wel zeggen dat dit model de Airmax groot heeft gemaakt. In de jaren 90 is dit model groot geworden door de gabberperiode. Vrijwel iedere gabber liep op de klassieke Nike Airmax. Airmax classic.

Nike zelf heeft dit model destijds ontworpen als hardloopschoen. Inmiddels is er een verschil tussen de Airmax classic en de Airmax classic BW. De Nike Air Max classic BW is bedoeld als vrijetijd- sneaker en de ‘gewone’ classic’ als hardloopschoen.

Waar kan je Nike Air Max classic BW kopen in Nederland?

Nike Airmax classic BW Beijing
Bekijk aanbod: Nike Airmax

Uiteraard via Nike zelf. Hier blijf je ten alle tijden de meeste kans hebben op een mooi paar classic BW sneakers.

Als je bij Nike niet kunt slagen, dan kan je altijd nog verder kijken. Denk hierbij aan: sneakerbaron of op bijvoorbeeld Bol.com. Ook hier worden geregeld nieuwe modellen Nike Air Max classic BW op gezet.

Ook op: sneakerssquad.nl vind je geregeld nieuwe modellen Airmax.

Word de Nike Air Max classic niet meer gemaakt?

De schoenen worden nog wel geproduceerd, maar in veel kleinere maten als voorheen. De jaren 90 Air Max Classic is heel populair geweest, maar door de verdere ontwikkelingen is dit model steeds meer naar achter gedrukt. Dit is exact hetzelfde gebeurd met de Nike Air Max 1.

Door de vele veranderingen qua modellen, licht de focus nu meer op de ‘nieuwere’ type schoenen van Nike. Dit is de reden dat je de Airmax classic een stuk minder in de winkels terug ziet.

Footlocker

Naast de bovengenoemde platformen waar je over het algemeen nog wel een mooi paar Nike Air Max classic BW schoenen kunt scoren, is de winkelketen Footlocker ook nog een kanshebber. Door de goede samenwerking tussen Nik en Footlocker vind je het ten alle tijden de nieuwste modellen.

Moet wel zeggen, ook bij Footlocker is het aanbod in Nike Air Max niet al te groot.

Welke Air max kopen?

Dit is echt heel persoonlijk. Ikzelf blijf van van de Nike Air Max classic BW. Dit komt ook omdat dit in mijn tijd begonnen is en ik hiermee groot geworden ben. Inmiddels ben ik ook gecharmeerd geraakt van de modellen Airmax 1 en Airmax 90.

Als het gaat om stevigheid of demping, maakt het allemaal niet heel veel uit. Let wel op het materiaal waar de schoenen van gemaakt zijn. Een geheel leren schoen is altijd net wat steviger dan een stoffen of suède schoen.

Nike Air Max classic BW 2021 – 2022

Nike Airmax classic BW 2021Uiteraard waren er weer een aantal toppers in 2021-2022. Misschien wel de meest populaire was de Nike Airmax classic BW Persion Violet. Dit model is nog steeds te koop via de Nike store.

De mooie combinatie van zwart, blauw en wit maakt het echt een klassieker. Je koopt De Airmax Persion Violet al voor €139.95.

Ook dit model kan je niet ontgaan zijn. Je zal als Feyenoord fan maar gék zijn op de Airmax classic. Dan was dit jou jaar! In November 2021 is de Airmax BW Rotterdam sneaker een feit geworden.

Nike Airmax classic BW RotterdamDe vraag is nog wel wat het jaar 2022 gaat brengen. De verwachting is dat er zeker weer een aantal mooie Airmax classic BW schoenen uit komen. Maar wat, dat is nog even afwachten. Als dit bekend gemaakt word vindt je dit uiteraard terug op Allesoverschoenen.nl!

Musthave

Nike Airmax classic BW Persion Violet print
Shop direct: Nike Airmax BW print

Als je een echte Airmax liefhebber bent, dan kunnen decoraties in je huis niet ontbreken. Ik kwam dit tegen bij Bol.com en ik moest het hebben. Heel gaaf. Ook leuk om cadeau te geven aan iemand die een liefhebber is. De Nike Airmax classic BW Persion Violet black print!

Oude Nike Airmax modellen

De Air-serie bestaat al vanaf 1978. Dit was het moment dat er voor het eerst een Nike Air schoen geïntroduceerd werd. Al snel volgde de eerste echte Airmax, de Nike Airmax 1.

Veel mensen denken dat dit model in 1987 gelanceerd is, maar dit was één jaar eerder: 1986. Hier is het hele Airmax verhaal mee begonnen.

Nog één van de oude Nike Airmax modellen is de Nike Airmax 97. Na dit succes volgde al snel de Nike Airmax 98 die je nu weer steeds meer terug ziet in het straatbeeld. Dit model kun je herkennen aan de grote Air- unit over de hele zool.

Total
0
Shares
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts