Alles dat je moet weten over Nike schoenen garantie

Gebruik je Nike schoenen waarvoor ze gemaakt zijn. Dit bepaald voor een groot deel de garantie.
Nike schoenen garantie

Wanneer je een nieuw paar schoenen koopt, wil je natuurlijk ook weten of er garantie op je schoenen zit. Hoe lang kan ik verwachten dat je schoenen mee gaat en vooral wat als er iets kapot gaat aan je schoenen. In dit artikel vertel ik je alles over Nike schoenen garantie.

Wat mag ik verwachten van Nike schoenen?

Laten we beginnen bij het begin. Het is belangrijk om te weten waarvoor de schoenen gemaakt zijn. Met een Nike sneakers hoor je niet te voetballen en met een Nike voetbalschoen hoor je niet op straat te lopen. Ik wil hiermee zeggen dat je je schoenen moet gebruiken voor het doeleinde waarvoor ze gemaakt zijn. Hier kijkt Nike natuurlijk ook naar wanneer schoenen terug gebracht worden.

Ondanks dat Nike aangeeft dat er 2 jaar garantie op de schoenen zitten, mag je verwachten dat Nike schoenen ongeveer een jaartje mee gaan bij normaal gebruik. Wanneer je je schoenen goed onderhoud dan kunnen ze langer mee gaan.

Hoe lang heb ik op Nike schoenen garantie?

Wettelijk gezien is er niets vastgesteld over schoenen garantie. Het sportmerk Nike geeft zelf aan dat er 2 jaar garantie op sneakers en schoenen zit. Natuurlijk zitten hier wat haken en ogen aan. Nike beoordeeld de schoenen bij het retour sturen of de klacht terecht is en of de schoenen gedragen zijn waarvoor ze bedoeld zijn.

Veel voorkomende klachten bij Nike schoenen waar garantie op zit

Nike is het grootste sportmerk van dit moment. Met name de Nike Air Max is al jaren niet meer weg te denken uit de sneakerwereld en is op dit moment zelfs de meest verkochte sneaker ter wereld. Helaas komen hier ook af en toe wat klachten naar voren waar gelukkig wel garantie op zit. Dit zijn de meest voorkomende Nike schoenen klachten waar garantie op zit

  • Air unit is lek
  • Stiksel laat los
  • Materiaal scheurt op loopvouw
Total
0
Shares
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts