Overzicht van de beste sandalen voor steunzolen

In dit artikel vertel ik je wat de beste sandalen voor steunzolen zijn.
Sandalen voor steunzolen - Allesoverschoenen.nl

Het dragen van steunzolen kan in de zomermaanden als wat lastiger ervaren worden. Dit komt omdat niet in iedere slipper of sandaal een steunzool gedragen kan worden. In dit artikel vertel ik je welke merken dit wel in het assortiment hebben en welke sandalen voor steunzolen de beste keuze zijn.

Waarom steunzolen in sandalen?

Mensen die steunzolen dragen hebben over het algemeen net wat meer steun nodig. Dit kan komen omdat de voet wat doorgezakt is of omdat er voetklachten aanwezig zijn. Het dragen van steunzolen kan de pijn verlichten en voorkomen dat het erger wordt. Het geeft namelijk een stuk meer rust aan de voeten.

Advies is om zoveel als mogelijk op je steunzolen te lopen. Ook in slippers of sandalen. Wanneer je een paar uurtjes op sandalen loopt zonder je steunzolen, dan kan de pijn of klacht die aanwezig is al snel erger worden.

Welke merken verkopen sandalen voor steunzolen?

Wat niet veel mensen weten is dat er best heel wat schoenenmerken zijn die sandalen voor steunzolen in de collectie hebben. Bij de meeste merken is de keuze beperkt, maar alle merken bij elkaar kan toch voor een groot aanbod zorgen. Dit zijn de merken waarbij jij in sandalen je steunzolen kunt dragen.

 • Durea
 • Lerora
 • Finn Comfort
 • Xsensible
 • Gabor
 • Verhulst
 • Mephisto
 • Waldläufer
 • Hartjes
 • Common Pairs
 • Remonte
 • Solidus
 • Wolky
 • Longo
 • Helioform
 • Ecco
 • Ganter

Natuurlijk zit er wel degelijk verschil in de merken en passen de steunzolen bij de één net even wat beter in de sandalen als bij de andere. Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar merken die gespecialiseerd zijn in comfort- schoenen. Dit zijn schoenmerken die een ruim aanbod bieden in sandalen voor steunzolen en je merkt dat de steunzolen net wat beter bij deze merken in de sandaal passen. De dik gedrukte merken zijn de comfort- merken.

De beste sandalen voor steunzolen (dames & heren)

De juiste steun is voor iedereen belangrijk. Dit kan je voor een groot deel met de steunzolen verzorgen, maar de juiste schoenen, slippers of sandalen zijn ook belangrijk. Dit zijn de beste schoenmerken waar je sandalen voor steunzolen kunt kopen.

#01 Mephisto sandalen voor steunzolen

Het stevige en comfortabele merk Mephisto heeft ieder zomer seizoen weer een mooie en uitgebreide collectie aan sandalen voor steunzolen. Bij het kopen van goede sandalen is het belangrijk dat de sandalen verstelbaar zijn, de juiste stevigheid bieden, een kleine hak- verhoging hebben en natuurlijk dat je eigen steunzool er goed in past. De Mephisto sandalen voor steunzolen zijn voorzien van een los voetbed dat diep genoeg is, zodat je eigen zool er netjes in past. Dit is het meest verkochte model van de Mephisto sandalen.

Mephisto sandalen voor steunzolen

Merk: Mephisto
Materiaal: Leer

Dit model is in verschillende kleuren en variaties verkrijgbaar.

#02 Durea sandalen voor steunzolen

Het merk Durea is misschien wel één van de meest complete comfort- schoenenmerken dat er is. Durea werkt met verschillende wijdte maten waardoor je voor ieder voettype de juiste schoen of sandaal kunt aanmeten. Daarnaast zijn alle modellen uit de collectie geschikt voor steunzolen. Durea werkt met een vaste collectie die ieder jaar weer terug komt en een grote collectie aan nieuwe items. Dit zijn de drie meest populaire Durea sandalen voor steunzolen.

Durea dames sandalen voor steunzolen

Artikel: Durea 7403 sandaal
Materiaal: Suede

Dit model is in verschillende kleuren en materialen verkrijgbaar.

Durea sandalen voor steunzolen dames

Artikel: Durea 7258
Materiaal: Nubuck

Dit model is in verschillende kleuren en materialen verkrijgbaar.

Durea sandalen voor steunzolen dames

Artikel: Durea 7358
Materiaal: Nubuck

Dit model is in verschillende kleuren en materialen verkrijgbaar.

#03 FinnComfort sandalen voor steunzolen

Het Duitse merk FinnComfort is een stukje minder bekend als de andere merken. Maar zeker niet minder goed. De FinnComfort sandalen zijn voorzien van een kurken voetbed met een goede ondersteuning. De kurken zolen zijn vrij dik, waardoor je ze gemakkelijk kunt vervangen voor je eigen steunzool. Dit past altijd goed! De meest verkochte FinnComfort sandalen voor jou op een rij:

FinnComfort sandalen voor steunzolen heren

Artikel: Baltrum
Materiaal: Nubuck leer

Dit model is voor heren en dames verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Dames FinnComfort sandalen voor steunzolen

Artikel: FinnComfort Gomera
Materiaal: Glad leer

Dit model is in verschillende kleuren verkrijgbaar.

De meest hippe sandalen voor steunzolen

Als je aan schoenen of sandalen voor steunzolen denk, denk je al snel aan degelijk en saaie modellen. Gelukkig is dit tegenwoordig wel anders. Er is een grote keuze aan hippe sandalen voor steunzolen! Natuurlijk is het wel even speuren, maar dan heb je ook wat. Met deze hippe sandalen voor steunzolen steel jij de show en heeft niemand door dat je je eigen steunzolen draagt.

Hippe sandalen voor steunzolen dames

Artikel: Durea 7403
Materiaal: Suéde
Maten verkrijgbaar: 36 t/m 43

Kijk voor meer kleuren en variaties op de button > Bekijken

Hippe sandalen voor steunzolen dames

Merk: Xsensible
Materiaal: Leer
Maten verkrijgbaar: 36 t/m 43

Bekijk ook ons artikel over Hippe schoenen voor steunzolen!

Waarom of wanneer moet je steunzolen dragen in sandalen?

Door steunzolen in sandalen te dragen voorkom je dat je voetproblemen erger worden. Een steunzool geeft je voetspieren, knieën en rug ondersteuning waar nodig is. Daarnaast verbeterd het ook je houding. Natuurlijk is het per persoon verschillend wanneer je steunzolen moet dragen in sandalen. Mijn advies zou zijn, wanneer je steunzolen nodig hebt, draag ze zo veel mogelijk.

Ecco sandalen voor steunzolen

De meeste mensen kennen het merk Ecco wel. De heerlijk zachte schoenen en sandalen die direct als een pantoffeltje aan je voeten zitten. Omdat het merk Ecco niet tot de comfort- schoenmerken behoort, heeft het merk niet een hele uitgebreide collectie aan Ecco sandalen voor steunzolen. Op dit moment zijn ze dan ook niet verkrijgbaar. Zodra er weer nieuwe modellen in het assortiment zijn zal dit natuurlijk bij ons medegedeeld worden.

Waldläufer sandalen voor steunzolen

Draag je graag een zachte en comfortable sandaal? Dan zou het merk Waldläufer zo maar jouw merk kunnen zijn.

Het merk Waldläufer werkt met zachte leersoorten en met verschillende breedte maten. Hierdoor zitten de sandalen direct fijn aan de voeten.

Bekijk hier de gehele Waldläufer sandalen collectie!

Schoenen voor steunzolen (dames & heren)

Sandalen zijn belangrijk, maar schoenen helemaal. Hier loop je simpelweg de meeste kilometers op. In een eerder geschreven blog vertelde ik alles over schoenen voor steunzolen. Bij schoenen voor steunzolen is het belangrijk om niet alleen op de lengte, maar ook op de breedte van de schoenen te letten. De schoenen moeten natuurlijk ook de nodige stevigheid bieden.

Total
0
Shares
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts