Alles over: schoenen met lucht

Schoenen met lucht

Wil je echt op wolkjes lopen? Dan zijn schoenen met lucht in de zool dé schoenen die je zoekt. In dit artikel vertel ik je alle voor- en nadelen van luchtkussentjes in de zool en welke schoenmerken dit in het assortiment hebben.

Wat zijn schoenen met lucht?

Dit zijn schoenen met een luchtkussen in de loopzool verwerkt. Het lucht is in de zool gespoten en dicht gemaakt. Hierdoor ervaar je meer demping dan bij andere materialen. Het luchtkussen zie je meestal zitten aan de buitenkant van de schoenen.

Voor- en nadelen van schoenen met lucht

Het grootste voordeel van schoenen met lucht is dat je heerlijk zacht loopt. Hierdoor ontlast je je teen- en kniegewrichten en rug. Daarnaast is het natuurlijk ook volop mode op dit moment.

Een nadeel is dat het lek kan gaan. Gelukkig gebeurd dit niet heel vaak en wanneer dit wel gebeurd dan is het meestal een fabricage fout.

Bij welke schoenmerken vindt je schoenen met lucht in het assortiment?

Omdat de vraag groeit naar schoenen met lucht, vindt je bij goedkopere schoenenwinkels ‘merkloze’ schoenen met lucht. Ben je opzoek naar wat meer kwaliteit, dan kom je bij de merken Nike en Skechers uit.

Met name het merk Nike staat bekend om de schoenen met air in de zool. De Nike Airmax is de meest verkochte sneaker van dit moment.

Het schoenenmerk Skechers is pas een paar jaar met een flinke opmars bezig. Het merk heeft een groot aanbod aan schoenen met lucht (air). De schoenen zijn zacht en comfortabel aan de voeten. En dat voor een leuke prijs.

Lees ook eens het artikel: ‘Skechers in de wasmachine, wel of niet slim

Nike schoenen met lucht (air)

De meest populaire sneaker van dit moment: Nike Airmax schoenen. Nike is hét sportmerk dat bekend staat om de zolen met lucht (air). Nike heeft een groot assortiment aan modellen met Air in de zool.

Bekijk hier de collectie aan Nike Air schoenen.

Skechers schoenen met lucht

Wil je een toffe sneaker met lucht in de zool? Dan zijn de Skechers UNO helemaal jou ding! Wereldwijd zijn de schoenen niet aan te slepen. Dit heeft te maken met de scherpe prijs- kwaliteitsverhouding en natuurlijk het heerlijke lopen.

De schoenen zijn in heel wat kleuren verkrijgbaar voor dames, heren en kinderen. De Skechers UNO schoenen met zacht voetbed (memory foam voetbed) zitten als ware pantoffels aan je voeten.

Je koopt de sneakers met lucht van het merk Skechers al vanaf €59.95 voor kinderen en voor volwassenen vanaf €79.95.

Wat als lucht in zool kapot is?

Ik adviseer altijd om terug te gaan naar de winkel waar je de schoenen gekocht hebt. Een schoenmaker kan dit helaas niet herstellen.

Als het luchtkussen kapot is in de zool wordt dit meestal beoordeeld door de schoenenwinkel of door de leverancier (het merk van de schoenen). Er wordt besloten of het een productiefout betreft of dat het kapot is gegaan door een andere reden.

Veel gestelde vragen over schoenen met lucht

Zijn schoenen met lucht goed voor je?

Ja. Hierdoor ontlast je de teen- en kniegewrichten evenals je rug. Door extra vering in de zool loop je zachter.

Is het garantie als de lucht in de zool kapot is?

Meestal is dit garantie. Natuurlijk is dit afhankelijk hoe lang je de schoenen al draagt. Ga terug naar de schoenenwinkel waar je de schoenen gekocht hebt.

Total
0
Shares
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts