Gijs schoenen

Wil jij een paar goede heren schoenen kopen? Dan is wellicht het merk Gijs schoenen wel iets voor jou. Lees hier alles over het merk Gijs.
Gijs schoenen

Voor veel mensen nog een relatief onbekend merk. Toch is het merk Gijs schoenen al weer jaren actief in de schoenenwereld en begint het een waar begrip te worden. Het merk Gijs schoenen is ontstaan door het grote succes van het merk Durea schoenen. De modisch- comfort schoenen voor dames die er in verschillende breedte maten te verkrijgen zijn.

Het merk Durea schoenen staat voor kwaliteit, pasvorm en mode. Gijs van Drunen, één van de familie leden vanuit het familiebedrijf wilde dit succes ook voor de heren creëren. Zo gezegd, zo gedaan. Ik ga je alles vertellen over het merk Gijs schoenen en waarom dit wel eens een heel goed merk voor jou zou kunnen zijn.

Nederlandse merk Gijs schoenen

Gijs schoenen witte sneakerDat het merk in Nederland geproduceerd word, zegt eigenlijk al een heleboel. Steeds meer merken gaan naar het verre oosten om daar hun productie te laten doen. Dit komt omdat het simpelweg een stuk goedkoper daar is. Wel zie je direct verschil in materialen en kwaliteit.

Het merk Gijs schoenen wilt maar één ding, en dat is kwaliteit. Door de productie in Nederland te houden, behoud je de controle en weet je zeker dat je de juiste pasvorm en kwaliteit kunt aan blijven bieden.

Verschillende breedte maten

Verschillende breedte maten Gijs schoenenEr zijn natuurlijk heel wat heren schoenmerken op de markt. Maar Gijs schoenen is toch wel heel uniek. Het heren schoenenmerk Gijs maakt iedere schoen uit de collectie in vier breedte maten. Hierdoor kun je ten alle tijden de juiste schoenmaat hanteren in zowel de lengte als breedte. Het maakt dus niet uit of je een wat vollere voet hebt of juist een hele smalle voet, bij Gijs schoenen vind je altijd de juiste pasvorm in de schoen die jij wilt!

De verschillende breedte maten dat Gijs schoenen aanbiedt zijn:

  • Breedte E = Extra smal.
  • Breedte G = Gemiddelde breedte.
  • Breedte H = Net wat breder dan gemiddeld.
  • Breedte K = Extra breed.

Meest verkochte breedte maat Gijs schoenen

De meest verkochte breedte maat is de H breedte. Bij de breedte H zit de schoen over het algemeen goed stevig om de voeten aangesloten en geeft het net wat meer ruimte bij de tenen.

Gebroken leesten

Gijs schoenen, loopt als gegotenNet als bij het merk Durea schoenen, werkt het merk Gijs schoenen met gebroken leesten. Dit houdt in dat er tijdens het productie proces twee breedte maten in één schoen word gezet.

Alle breedte maten die genoemd worden, worden aan de voorzijde toegepast. Bij de hiel is de breedte maat altijd één breedte maat slanker. Dit zorgt voor een goede hielslot en de juiste stevigheid.

Heb je knobbels op de tenen of aan de zijkant van je voeten (Hallux Valgus) dan is dit ideaal. Je hebt direct een stuk minder druk bij de tenen of botjes.

Koop je dus een wat bredere schoen (breedte K), dan blijft de schoen alsnog goed aansluiten in de hielpartij. Dit is één van de unieke punten van het merk Gijs schoenen dat je niet bij heel veel andere merken tegen komt.

Nette heren schoenen, geschikt voor steunzolen

Het merk Gijs schoenen heeft een ruim assortiment die allemaal geschikt zijn voor eigen zolen. Steunzolen. Wanneer je online of in de winkels gaat kijken, vind je bijna geen nette heren schoenen die geschikt zijn voor steunzolen. Bij het merk Gijs schoenen wel. Ook bij de nette heren schoenen kun je gemakkelijk je eigen steunzolen dragen. In welke breedte maat dan ook!

Nette heren schoenen Gijs schoenen

Wat is de prijs van Gijs schoenen?

Dit is heel erg afhankelijk van het type schoen dat je zou willen kopen. Omdat de productie in Nederland is en alleen maar de beste materialen gebruikt worden zijn het natuurlijk geen hele goedkope schoenen. En dan heb ik het nog niet eens over de productie van de gebroken leesten.

Gemiddeld genomen kost een paar Gijs schoenen tussen de €189,95 en de €249,95. Uiteraard heb je voor deze prijs wel een écht goede schoen. Bij het merk Gijs schoenen betaal je voor de kwaliteit en niet voor het bekende naampje dat je bij andere merken geregeld wel ziet.

Gijs schoenen outlet

Omdat voor sommige toch de prijs net te gortig is, geef ik je aan paar tips hoe je Gijs schoenen in een outlet kunt kopen. Bij vrijwel iedere webshop vind je een sale pagina, of outlet pagina. In deze pagina vind je met een beetje mazzel een paar mooie Gijs schoenen met korting.

In de wintermaanden begint de opruiming over het algemeen in de maand December. In de zomermaanden over het algemeen eind Juni begin Juli. De grootste kans van slagen op een paar Gijs schoenen in de outlet is in deze maanden.

Total
0
Shares
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts